ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Ο Γιώργος Κατσαούνης γελάει με τα λάθος (;) tweets για το love story με τη Μυριέλλα Κουρεντή

Instagram.com/survivorgreece

Για ακόμα ένα επεισόδιο του Survivor, το love story ανάμεσα στη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη – που όπως φαίνεται αναζωπυρώνει το τελευταίο χρονικό διάστημα, ύστερα κι από τις επικές ατάκες του τελευταίου, απασχολεί τόσο τους παίκτες των 2 ομάδων όσο και τους χρήστες στο Twitter.

Στο επεισόδιο της Τρίτης, 25 Ιανουαρίου, λοιπόν, οι παίκτες της Κόκκινης και της Μπλε ομάδας αγωνίστηκαν για το έπαθλο επικοινωνίας, το οποίο πέρασε για πρώτη φορά στα χέρια των Μπλε. Οι Μαχητές είχαν την ευκαιρία να διαβάσουν για πρώτη φορά tweets από τους τηλεθεατές του Survivor.

Ο Γιώργος Κατσαούνης γελάει με τα tweets για τη σχέση του με τη Μυριέλλα

Όταν ήρθε η σειρά του Γιώργου Κατσαούνη, στην οθόνη προβλήθηκαν κάμποσα memes που αφορούσαν τη σχέση του με τη Μυριέλλα Κουρεντή. Ανάμεσά τους, βρέθηκαν κι αυτά που περιέγραφαν με χιουμοριστικό τρόπο την πρώτη τους αγκαλιά αλλά και από το πρώτο τους φιλί μέσα στο νερό, μετά τη λήξη ενός αγωνίσματος.

 

«Τώρα τι να πω… Την θυμάμαι εκείνη τη στιγμή που βρήκα την ευκαιρία να την αρπάξω. Την πήρα σε όποιο κοντινό λαγούμι βρήκα, φίλε, σε όποια γωνία. Μην μου κάνετε τέτοια τώρα! Θα σηκωθώ να φύγω. Θα πάω στους Κόκκινους», είπε με πλατύ χαμόγελο ο Γιώργος Κατσαούνης στους συμπαίκτες του. «Παιδιά, αχ, αχ, αχ… Πω πω παιδιά χτύπαγε η καρδούλα μου τότε. Δεν υπάρχει», πρόσθεσε στη συνέχεια ο παίκτης του Survivor σε κλίμα αμηχανίας.

Τα tweets που έπρεπε να διαβάσει κανονικά ο Γιώργος Κατσαούνης

Λίγη ώρα αργότερα, όταν οι παίκτες της Κόκκινης και της Μπλε ομάδας συνάντησαν τον παρουσιαστή του Survivor, ο Γιώργος Κατσαούνης βρήκε νέα ευκαιρία να προσεγγίσει τη Μυριέλλα Κουρεντή και να της δώσει ένα φιλί στο μάγουλο αυτή τη φορά. Φυσικά, το τρυφερό τετ-α-τετ προβλήθηκε στους τηλεοπτικούς δέκτες κι εμείς, σε αυτό το σημείο, σου παραθέτουμε τα tweets που έπρεπε να διαβάσει κανονικά ο Γιώργος Κατσαούνης και μερικά ακόμα.

Οι χρήστες του Twitter συνεχίζουν να δίνουν ρεσιτάλ με αφορμή το ειδύλλιο του Survivor