ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργος Κατσαούνης ζουν το revival του ειδυλλίου τους. Μάντεψε τι λέει το Twitter

Instagram.com/survivorgreece

«Η Μυριέλλα μπορεί να νόμιζε ότι ο John τα σηκώνει τα δίπορτα. Ο Γιώργος Κατσαούνης όμως δεν τα σηκώνει… Σε δύο άτομα ο τρίτος δεν χωρά. Και σε αυτήν την περίπτωση μάλλον εγώ είμαι ο τρίτος[…] Θα χαρακτήριζα τη Μυριέλλα με 3 λέξεις: Ηθοποιάρα, καλή στο ψέμα και 3 λαλούν και 2 χορεύουν», «Καλό είναι να σταματήσει το ειδύλλιο και η πλακίτσα ανάμεσα σε μένα και τη Μυριέλλα γιατί δεν μου αρέσει καθόλου. Είναι σαν να κοροϊδεύει και εμένα και το πανελλήνιο. Δεν μου αρέσει να μοιράζομαι τα αισθήματα μου δια τρία». Αυτές ήταν μόνο μερικές από τις επικές ατάκες του Γιώργου Κατσαούνη προς τη Μυριέλλα Κουρεντή, μετά απ’ όσα είχε πει εκείνη για τον σύντροφό της στη ζωή, τον John.

Ύστερα, λοιπόν, από αυτή τη θυελλώδη ίντριγκα που διαδραματίστηκε στο Survivor, κανείς (πάντα με τη λογική) δεν θα περίμενε πως το ερωτικό ειδύλλιο ανάμεσα στη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη θα αναζωπύρωνε κάποια στιγμή. Κι αυτή η στιγμή ήρθε σίγουρα πολύ νωρίτερα. Το revival του ερωτικού ειδυλλίου είναι εδώ.

«Χθες το βράδυ στο συμβούλιο, αντάλλαξα κάποιες κουβέντες όμορφες και συμπαθείς με τη Μυριέλλα. Θα τις κρατήσω για μένα και δεν θέλω να πω γιατί κάποια πράγματα είναι για δυο. Αν πω ότι δεν μου άρεσε που μιλήσαμε, θα ήμουν ψεύτης. Δεν ξέρω τι της λέει η ομάδα της και φέρεται κάπως περίεργα. Νιώθω ότι έχει πίεση. Δεν επέλεξα να έχω συναισθήματα. Ο καθένας λέει ό,τι του καπνίσει», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κατσαούνης στην κάμερα του Survivor για την κουβέντα που είχε με τη Μυριέλλα Κουρεντή μετά το Συμβούλιο του νησιού.

«Στο συμβούλιο είδα τον Γιώργο. Είχαμε λίγο την ευκαιρία να μιλήσουμε. Κατάλαβα ότι έχει μετανιώσει για αυτά που είπε και έχει παρεξηγήσει πράγματα. Ήθελα να του δώσω το γράμμα που του εξηγώ αλλά δεν το έκανα γιατί ήταν όλα τα βλέμματα πάνω μας. Μας είδαν να μιλάμε και θεώρησα ότι ίσως να προκαλούσα αντιδράσεις. Έχω χαρεί γιατί ο Γιώργος έχει καταλάβει. Μου ζήτησε συγγνώμηΝομίζω ότι τα πράγματα μεταξύ μας αρχίζουν και φτιάχνουν », ανέφερε μεταξύ άλλων από την πλευρά της η παίκτρια του Survivor που εξήγησε γιατί δεν έδωσε ποτέ το «απαγορευμένο ραβασάκι» στον παραλήπτη του.

Το ερωτικό revival του Survivor βρίσκει το Twitter αντίθετο

Η μικρή κουβέντα που είχαν οι δυο παίκτες του Survivor στο Συμβούλιο του νησιού ήταν – όπως φάνηκε και από τα τρυφερά φιλιά που αντάλλαξαν – αρκετή για να έρθουν πάλι πιο κοντά. Το Twitter από την άλλη, μάλλον έχει αντίθετη άποψη.