ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Η σαρωτική τηλεθέαση, ο «τραυματισμός» του Πάνου Καλλίδη και η ψηφοφορία που ξετρέλανε το Twitter

Instagram.com/survivorgr

Ένα ακόμα αγώνισμα ασυλίας διεξήχθη στο επεισόδιο της Τρίτης 9 Μαρτίου στο Survivor. Τα πράγματα εξελίσσονταν σε θρίλερ κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος κι όταν πλέον οι «Κόκκινοι» έφτασαν ένα βήμα πριν τη νίκη έγινε ένας μικρός χαμός. Ο αντίπαλός τους, Πάνος Καλλίδης, δήλωσε πως πονάει το πόδι του, πήρε άδεια από τον γιατρό για να παίξει αλλά προτίμησε να μην το κάνει. Στη θέση του έπαιξε ο Γιώργος Ταβλαδάκης, ο οποίος τελικά κέρδισε και τον πόντο για τους «Μπλε». Η ανατροπή είχε γίνει και σύντομα το 9 – 9 έγινε 10 υπέρ των «Μπλε».

Ό,τι σου περιέγραψα παραπάνω, έγινε αιτία έντασης ανάμεσα όχι μόνο στις δύο ομάδες, αλλά και μεταξύ των παικτών της ομάδας των «Μπλε» του Survivor. Και θα σου εξηγήσω ευθύς αμέσως ποιες ήταν οι ενστάσεις και των μεν και των δε για την κίνηση αυτή, του Πάνου Καλλίδη.

Ο Πάνος Καλλίδης είναι αντικειμενικά ένας από τους πιο αδύναμους παίκτες του φετινού Survivor. Κάπως έτσι όταν το σκορ ήταν 9 – 8 υπέρ της κόκκινης ομάδας, ο Αλέξης Παππάς και ο Σάκης Κατσούλης ήταν εκείνοι που πρότειναν στον Πάνο Καλλίδη να μην αγωνιστεί. Όπως είπαν οι δύο παίκτες, ο Πάνος Καλλίδης τους είχε αναφέρει ότι πονάει το γόνατό του, πράγμα που φάνηκε να είχε ξεχάσει όταν ήρθε η ώρα του να παίξει σε έναν κρίσιμο πόντο για την ομάδα του. Οι δυο τους, το «υπενθύμισαν» στον παίκτη, με αποτέλεσμα να ζητήσει να μην αγωνιστεί παρά τις βεβαιώσεις των γιατρών ότι μπορεί να το κάνει.

Ο James και η Άννα Μαρία υπενθύμισαν στους συμπαίκτες τους ότι ως «Μπλε» είχαν αναδείξει αυτή την τακτική των «Κόκκινων» όσο στο παιχνίδι βρισκόταν η Ανθή Σαλαγκούδη, επικρίνοντάς τη. Ωστόσο, η τακτική αυτή υιοθετήθηκε τελικά.

Οι «Κόκκινοι» δεν αντιμετώπισαν την ήττα τους που ακολούθησε με ψυχραιμία με τον Γιώργο Κοψιδά να βγαίνει εκτός εαυτού και να πετά τα παπούτσια του, μιλώντας για την αδικία που σημειώθηκε, ενώ οι κάμερες του Survivor κατέγραφαν την ένταση στους δύο πάγκους.

Τελικά, το τοτέμ της ασυλίας δόθηκε στην «Μπλε» ομάδα ενώ οι «Κόκκινοι» αγωνίστηκαν για την ατομική ασυλία που κέρδισε ο Παναγιώτης Κόρομι. Η ψηφοφορία της ομάδας, που ανέδειξε ως υποψήφια για αποχώρηση τη Μαριάνθη, αλλά και η υπόδειξη του Τριαντάφυλλου ως δεύτερου υποψήφιου από τον Κόρο, ξετρέλανε το Twitter.

Τα καλύτερα σχόλια στο Twitter για το Συμβούλιο του Νησιού

Στα highlights των σχολίων για το τελευταίο επεισόδιο του Survivor είναι οι αντιδράσεις του Τριαντάφυλλου, τον οποίο οι συμπαίκτες του εξέθεσαν για την προσπάθειά του να επηρεάσει την ψήφο του Κόρο, αλλά και ο Παύλος Γαλακτερός που αναδεικνύεται σε μία από τις πιο συμπαθητικές στο κοινό, φυσιογνωμίες στο παιχνίδι.

Από την πλευρά των «Μπλε» υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Νίκος Μπάρτζης αλλά και ο Γιώργος Ταβλαδάκης, καθ υπόδειξη της Άννας Μαρίας Βέλλη. Το Twitter δεν ξέρει ποιον θέλει να αποχωριστεί πρώτο από τους τέσσερις παίκτες που είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, που θα μεταδοθεί την Τετάρτη 10 Μαρτίου, αναμένεται ανατρεπτικό.

Η εντυπωσιακή τηλεθέαση του Survivor

Σαρωτική παραμένει η τηλεθέαση του Survivor το οποίο στο χθεσινό επεισόδιο στο δυναμικό κοινό (18-54) έφτασε σε τέταρτο το 62,8% ενώ σε λεπτό άγγιξε το 66,3%! Στα επιμέρους κοινά κινήθηκε σε ακόμα υψηλότερα ποσοστά καταγράφοντας σε λεπτό 79,5% στις γυναίκες 25-44. Ο μέσος όρος τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό ήταν 36,5% και 32,6% στο γενικό σύνολο του κοινού με 3.089.468 τηλεθεατές να παρακολουθούν το επεισόδιο έστω και για ένα λεπτό.