ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Η κίνηση του Βαλάντη κατά την αποχώρησή του, που έβαλε φωτιά στο Twitter (και όχι μόνο)

Instagram.com/survivor

Εάν κάτι θα θυμόμαστε για πάντα από το φετινό Survivor αυτό είναι – πρώτον – το ερωτικό ειδύλλιο ανάμεσα στη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη που κατέληξε σε ερωτική τραγωδία και – δεύτερον – τον εκκεντρικό και προκλητικό Βαλάντη. Ο τελευταίος βέβαια, δεν θα βρεθεί ξανά στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου, καθώς το κοινό αποφάσισε να στείλει τον τραγουδιστή σπίτι του.

Ανάμεσα, λοιπόν, στον Γιωρίκα Πιλίδη, τον Θανάση Βισκαδουράκη (καθ’ υπόδειξη του Λάμπρου Κωνσταντάρα που κέρδισε την ατομική ασυλία) και τον – για πολλοστή φορά υποψήφιο προς αποχώρηση – Βαλάντη που βρέθηκαν στον τάκο, ο τελευταίος ήταν αυτός που κράτησε τελικά τη δάδα της αποχώρησης και έριξε μαύρη πέτρα στο Survivor.

Η αποχώρηση του Βαλάντη σήμανε τα πανηγύρια στον πάγκο των Διασήμων

Την κρίσιμη ώρα της ανακοίνωσης του αποτελέσματος, πανηγυρισμοί, αγκαλιές, φιλιά και ζητωκραυγές επικράτησαν στον πάγκο των Διάσημων, οι οποίοι όπως φάνηκε χάρηκαν (λες και κέρδισαν πρωτάθλημα ή τελείωσε ο κορονοϊός) με την απόφαση του κοινού, τη στιγμή που ο Βαλάντης βρισκόταν εκτός Συμβουλίου. Ο ίδιος επέλεξε να απέχει από τη διαδικασία του Survivor και να ενημερωθεί μετέπειτα για την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού.

«Το να μη θέλει να παρευρεθεί παίκτης στο συμβούλιο, είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στο ελληνικό Survivor, ίσως για πρώτη φορά και σε παγκόσμιο επίπεδο», σχολίασε ο Γιώργος Λιανός.

Υπενθυμίζουμε πως οι συμπαίκτες του αποφάσισαν να ψηφίσουν στρατηγικά τους 3 υποψήφιους , βγάζοντας σε απευθείας αναμέτρηση με τον Βαλάντη, τους Γιωρίκα Πιλίδη και Θανάση Βισκαδουράκη, ποντάροντας στο γεγονός πως το τηλεοπτικό κοινό θα εκτιμήσει την αγωνιστικότητα και τις νίκες που χαρίζει στην ομάδα του ο πρώτος. Από την άλλη, ο Θανάσης Βισκαδουράκης ψηφίστηκε καθώς θεωρείται εξίσου δημοφιλής παίκτης του Survivor, ικανός να αναμετρηθεί με τον Βαλάντη. Τελικά, η στρατηγική τους έπιασε τόπο.

Ο Βαλάντης ρίχνει μαύρη πέτρα στο Survivor (και στους συμπαίκτες του) βάζοντας φωτιά στη μπαντάνα του

«Έκαναν ένα λάθος. Μια λάθος κίνηση στρατηγικής απ’ ό,τι κατάλαβα. Με έβαλαν υποψήφιο απέναντι στον Γιωρίκα, που συμπαθώ ιδιαίτερα, και στον φίλο μου τον Θανάση τον Βισκαδουράκη, με κίνδυνο να φύγει ένα από τα δύο παιδιά. Είμαι ένας παίκτης πολύ δημοφιλής στον κόσμο και για τους συμπαίκτες μου εδώ στο Survivor και από την πρώτη στιγμή εδώ αισθανόντουσαν ότι αν βρεθούν αντιμέτωποι μαζί μου θα έχουν πρόβλημα αποχώρησης και πραγματικά δεν περίμενα να το εκφράσουν τόσο γρήγορα», είχε πει σε προηγούμενες δηλώσεις του ο τραγουδιστής που μόλις έμαθε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας έβαλε φωτιά στην μπαντάνα του. Στάχτη και μπούρμπερη στο Survivor.

Το Twitter έστησε γλέντι τρικούβερτο με αφορμή την αποχώρηση του Βαλάντη

Στο ίδιο – πανηγυρικό – κλίμα με αυτό των πρώην συμπαικτών του στο Survivor, κινήθηκε και το Twitter, το οποίο σχολίασε την πρωτοφανή απουσία του παίκτη από το Συμβούλιο, αλλά και την αποχώρησή του από τον 5ο κύκλο του Survivor.

Και για το τέλος, σου αφήνουμε κι αυτό το – πολύ ταιριαστό με την ψυχολογία του – τραγούδι του Βαλάντη.