ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Η «επίθεση» του Τριαντάφυλλου στον Αλέξη Παππά που δεν έδειξαν οι κάμερες, οι κατηγορίες για bullying και οι φήμες αποχώρησης της Ελευθερίας

Instagram.com/survivorgr

Επεισόδιο αποχώρησης ήταν αυτό της Πέμπτης 3 Φεβρουαρίου για το Survivor. Η ομάδα των «Μπλε» βρέθηκε για πρώτη φορά από τη σύστασή της σε θέση να αποχαιρετήσει έναν από τους παίκτες της, και αυτός ήταν η Βαλέρια Χοψονίδου που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους. Η στιγμή της αποχώρησης ίσως ήταν κι εκείνη με τη λιγότερη δυνατή ένταση του επεισοδίου. Το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ έχει ξεκινήσει και συνεχίζεται με εντάσεις, κόντρες και ειρωνικά σχόλια. Έτσι συνεχίστηκε και χθες με αφορμή μία υπο-ομάδα που σύμφωνα με κάποιους από τους «Μπλε» είχε αρχίσει να δημιουργείται στην ομάδα τους. Και οι «Κόκκινοι» ωστόσο έβαλαν το λιθαράκι τους στην ένταση του συμβουλίου, κατηγορώντας τον Νίκο Μπάρτζη για bullying προς έναν εκ των συμπαικτών του.

Η Ελευθερία Ελευθερίου, η Έλενα Κρεμλίδου και η Βαλέρια Χοψονίδου, είχαν βρεθεί στην θέση των υποψηφίων προς αποχώρηση καθώς οι συμπαίκτες τους υποπτεύονταν ότι προσπαθούσαν να δημιουργήσουν τη δική τους συμμαχία στο παιχνίδι. Κατά τη διάρκεια του «Συμβουλίου του Νησιού» του Survivor, η Ελευθερία Ελευθερίου ισχυρίστηκε πως η Άννα-Μαρία Βέλλη ήταν εκείνη που την πλησίασε και της πρότεινε τον σχηματισμό μιας γυναικείας υπο-ομάδας στους «Μπλε». Η YouTuber το αρνήθηκε και ο Αλέξης Παππάς την υπερασπίστηκε σθεναρά.

Κάπως έτσι ο Αλέξης Παππάς και η Ελευθερία Ελευθερίου κατέληξαν να αποκαλύπτουν λόγια που έχουν πει οι δύο συμπαίκτριες σε άλλους παίκτες των «Μπλε». Εκείνη στο τέλος τον αποκάλεσε «προδότη» όταν εκείνος μίλησε δημόσια για σχόλια που έχει κάνει εκείνη στον ίδιο και τον Πάνο Καλλίδη, για την Άννα Μαρία Βέλλη, ενώ στον τσακωμό παρενέβη ζητώντας διευκρινίσεις και ο Τριαντάφυλλος.  Ο τραγουδιστής, είχε ρίξει τα «καρφιά» του στον Αλέξη Παππά για τη συμπεριφορά του ήδη από το προηγούμενο «Συμβούλιο του Νησιού», ενώ στο χθεσινό συμβούλιο, φάνηκε να παίρνει το μέρος της Ελευθερίας. Όπως καταλαβαίνεις στο Survivor είναι όλοι μία ωραία ατμόσφαιρα.

Η ευθεία επίθεση του Τριαντάφυλλου στον Αλέξη Παππά

Σε αποκλειστικό απόσπασμα που πρόβαλλε η εκπομπή “Love It” του ΣΚΑΪ, προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Τριαντάφυλλου για τον Αλέξη Παππά στην κάμερα της παραγωγής του Survivor. «Ο πρώην αδερφός και φίλος, Αλέξης Παππάς, θέλησε στο συμβούλιο να πει καλά λόγια για τα δύο καινούργια παιδιά που ήρθαν στην ομάδα. Το είπε για να ρίξει λάδι στη φωτιά, επειδή ζηλεύει τον Γιώργο Κοψιδά. Αυτοί έχουν τρελαθεί μαζί μας. Εμείς είμαστε αγαπημένοι και ενωμένοι και αυτό τον πονάει πάρα πολύ τον Αλέξη Παππά.», είπε ο Τριαντάφυλλος για όσα είχε πει στο συμβούλιο του νησιού τις προηγούμενες ημέρες ο ηθοποιός για τις νέες εισόδους στην ομάδα των «Κόκκινων». Οι είσοδοι αυτοί συνοδεύτηκαν από τις δύο συνεχόμενες νίκες των «Κόκκινων» στο παιχνίδι.

 

Η ένταση στο Survivor μετά τις κατηγορίες για bullying

Εν τω μεταξύ στο Συμβούλιο του Νησιού στο επεισόδιο της Τετάρτης, 3 Φεβρουαρίου, του Survivor, περισσότερο απασχόλησε τους παίκτες ένας από τους νέους διαγωνιζόμενους της ομάδας των «Μπλε». Ο λόγος για τον Δημήτρη Μακρόπουλο. Η ομάδα των «Κόκκινων» κατηγόρησε τον Νίκο Μπάρτζη ότι άσκησε bullying στον νέο παίκτης της ομάδας του, κατά τη διάρκεια του τελευταίου αγώνα τους με έπαθλο την επικοινωνία με τις οικογένειές τους.

Ο Νίκος Μπάρτζης αντέδρασε έντονα κατηγορώντας τον Γιώργο Ασημακόπουλο που αναφέρθηκε στο θέμα. «Το αν ο τρόπος του Δημήτρη ήταν έντονος, δεν με πείραξε», σημείωσε ο παίκτης στον οποίο αναφέρονταν οι δύο πρώην συμπαίκτες, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης του φώναζε ρωτώντας του «Σε έβρισα εγώ; Σε μείωσα;». Κάπου μέσα στον τρόπο του, όποιο δίκιο κι αν είχε, φάνηκε να το χάνει.

Η φημολογία για οικειοθελή αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου

Μετά το τελευταίο «Συμβούλιο του Νησιού» στο Survivor, το κλίμα είναι σίγουρα τεταμένο στην ομάδα των «Μπλε». Η Ελευθερία Ελευθερίου, μαζί με τη Βαλέρια Χοψονίδου που αποχώρησε και την Έλενα Κρεμλίδου κατηγορήθηκαν από τους συμπαίκτες τους ότι προσπαθούν να δημιουργήσουν μία υποομάδα. Μια παρέα ουσιαστικά, η οποία τώρα έχει μείνει με μόλις δύο μέλη.

Η Ελευθερία Ελευθερίου σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» βρίσκεται σε δεινή θέση ψυχολογικά και δεν αποκλείεται, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή να αποχωρήσει οικειοθελώς το επόμενο διάστημα. Όπως καταλαβαίνεις, το επεισόδιο της ερχόμενης Κυριακής, 7 Φεβρουαρίου αποκτά ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον.