ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Η αποχώρηση που δεν εξέπληξε κανέναν, οι προστριβές και οι νέοι παίκτες που θα μπουν στο παιχνίδι

Instagram.com/survivorgr

Ένα επεισόδιο γεμάτο με τις συνηθισμένες στον 4ο κύκλο του παιχνιδιού εντάσεις και μία απόχώρηση που περίμενε όλο το Twitter παρακολούθησαν οι τηλεθεατές που συντονίστηκαν την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου στο “Survivor” και τον ΣΚΑΪ.

Η ομάδα των «Κόκκινων» του Survivor βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος με τον Γιώργο Κοψιδά να δέχεται βολές από τον Περικλή Κονδυλάτο, τον οποίο είχε ψηφίσει ως τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση, ενώ η Ανθή Σαλαγκούδη και ο Τριαντάφυλλος ήρθαν επίσης σε ρήξη. Ο Τριαντάφυλλος όπως είχε ξεκινήσει ήδη από το τελευταίο Συμβούλιο του Νησιού συνέχισε και αφού η ομάδα του επέστρεψε στην παραλία της, μιλούσε στους συμπαίκτες του για τη στατιστική των παικτών που είχαν παλιότερα ψηφίσει τον Γιώργο Κοψιδά και την Κάτια Ταραμπάνκο. Η Ανθή Σαλαγκούδη επενέβη στην κουβέντα και τότε ξεκίνησε η ρήξη.

«Να μου μιλάς καλύτερα Τριαντάφυλλε, όπως σου μιλάω κι εγώ», σημείωσε η Ανθή Σαλαγκούδη, ενώ ο συμπαίκτης της στο Survivor, Τριαντάφυλλος, είπε στην κάμερα της παραγωγής ότι «Εξαιτίας της ξεκινάμε με -2 πόντους». «Σου ζήτησα ποτέ να μου απολογηθείς γιατί ψηφίζεις εμένα;» τον ρώτησε η Ανθή Σαλαγκούδη κι ο Τριαντάφυλλος απάντησε καταφατικά. Η Ανθή Σαλαγκούδη στη συνέχεια τού είπε ότι λέει ψέματα και συνέχισε υποστηρίζοντας ότι αφού αναδείχθηκε πιο δημοφιλής παίκτρια, την πλησίασε και της υποσχέθηκε ότι δεν θα την ψήφιζε ξανά.

«Δεν μιλάω με ψεύτες», είπε η Ανθή Σαλαγκούδη και αποχώρησε από την κουβέντα. Έπεσες από τα σύννεφα; Εμείς πάλι όχι. Το Survivor 4 είναι γεμάτο από τέτοιες στιγμές έντασης.

Όσο για το μέτωπο Περικλής Κονδυλάτος – Γιώργος Κοψιδάς, ο σχεδιαστής κοσμημάτων στην κάμερα της παραγωγής χαρακτήρισε τον ηθοποιό «βλάκα» και «προβλέψιμο» και το τελευταίο συμβούλιο του νησιού «παρωδία». Όλα καλά κι όπως τα ξέρεις, στην παραλία της ομάδας των «Κόκκινων».

Εν τω μεταξύ άλλο ένα αγώνισμα επικοινωνίας έληξε με νικητές την ομάδα των «Μπλε» που έλαβε μηνύματα από αγαπημένα πρόσωπα. Η Ανθή Σαλαγκούδη βρέθηκε για μία ακόμα φορά να μην έχει φέρει νίκες στην «Κόκκινη» ομάδα. Η ίδια χαρακτήρισε τον εαυτό της μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής «παλτό». «Είμαι το μεγαλύτερο παλτό ή έστω αισθάνομαι το μεγαλύτερο παλτό στην ομάδα», σημείωσε η Ανθή Σαλαγκούδη. «Πρέπει να νιώσω υπεύθυνη περισσότερο απ’ όλους», είπε χαρακτηριστικά η παίκτρια του Survivor.

Στο τέλος του επεισοδίου και οι δύο ομάδες κατέληξαν στο Συμβούλιο Αποχώρησης του νησιού, στο οποίο οι «Κόκκινοι» αποχαιρέτησαν την Ασημίνα Ιγγλέζου. Η αποχώρηση της φάνηκε αναμενόμενη στο Twitter αλλά και ανάμεσα στους συμπαίκτες της. «Πιο πολλά κομμάτια μου είναι στα απέναντι παιδιά, είχα περάσει μαζί τους πολύ όμορφες στιγμές.  Από ‘δω μόνο τον Περικλή και την Ανθή. Θα τα πούμε σίγουρα έξω με όσους πρέπει να τα πούμε», είπε η Ασημίνα Ιγγλέζου και αποχαιρέτησε μόνο ορισμένους παίκτες της «Κόκκινης» και της «Μπλε» ομάδας που σηκώθηκαν.

Οι νέοι παίκτες που θα μπουν στο Survivor

Τρεις νέοι παίκτες πρόκειται να βρεθούν στις παραλίες του Survivor στον Άγιο Δομηνίκο για να ενωθούν με τις ομάδες των «Μπλε» και των «Κόκκινων». Πρόκειται για δύο άνδρες και μία γυναίκα. Ο ένας από τους δύο άνδρες σύμφωνα με τις τηλεοπτικές εκπομπές, είναι ο γιος του Νάσου Γαλακτερού, Παύλος. Σήμερα, Πέμπτη 18 Ιανουαρίου, αποκαλύφθηκε επίσης από το Πρωινό, ποια είναι η γυναίκα που θα συμμετέχει στο Survivor.

Όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας στο Πρωινό, πρόκειται για την Καρολίνα Καλύβα. Η Καρολίνα είναι 31 ετών, γυμνάστρια που κατάγεται από το Λουτράκι Κορινθίας.