ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Η Άννα Μαρία Βέλλη στο στόχαστρο των συμπαικτών της και του Twitter

Instagram.com/amiyammi

Μάντεψε τι ήταν αυτό που χαρακτήρισε το επεισόδιο του Survivor την Δευτέρα 1η Μαρτίου. Σωστά μάντεψες, η ένταση ήταν. Τι κι αν μπήκε η άνοιξη κι όλοι ευχόμασταν καλό μήνα με μια κάποια ελπίδα και προσμονή; Στο Survivor επικρατούν γκρίνιες και καυγάδες. Αυτή τη φορά η ομάδα πάνω από την οποία έχει σταθεί το σύννεφο της γκρίνιας είναι η «Μπλε». Η «Μπλε» ομάδα έχασε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας αυτής της εβδομάδας κι όπως ήταν επόμενο οι εντάσεις ξεκίνησαν αμέσως μετά την ήττα.

Παρόλο που αργότερα στο «Συμβούλιο του Νησιού» δεν έλαβε καμία ψήφο από τους συμπαίκτες της, εκείνη που πρωταγωνίστησε χθες στη στιγμή της έντασης ήταν η Άννα Μαρία Βέλλη. Αμέσως μετά το πρώτο αγώνισμα ασυλίας του Survivor, στον πάγκο των «Μπλε» η συζήτηση είχε «φουντώσει» για το κλίμα μεταξύ των μελών της ομάδας και πώς αυτό μεταφράζεται σε μία όχι και τόσο παθιασμένη κερκίδα κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων.

Η Άννα Μαρία Βέλλη πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε σε μία συζήτηση που άκουσε ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και τον Chris Σταμούλη, οι οποίοι έτσι κι άλλιως θεωρούνται εδώ και καιρό οι «παρίες» των «Μπλε». Η Άννα Μαρία Βέλλη σημείωσε ότι τους άκουσε να λένε ότι θα πάνε στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας για να περάσει η ώρα. Και οι δύο συμπαίκτες της αντέδρασαν. «Εντάξει, ό,τι θες ακούς Άννα Μαρία», της είπε ο συμπαίκτης της στο Survivor, Chris. «Πώς μας είδες στον αγώνα;» ανέφερε ο Αλέξης Παππάς και κάπου εκεί ο Πάνος Καλλίδης πετάχτηκε από τον πάγκο αγανακτισμένος και ύψωσε τη φωνή του για να πει «Φτάνει πια με τους τσακωμούς; Πότε θα γίνουμε ομάδα;». Η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Chris Σταμούλης συνέχισαν τη συζήτηση, με τον τελευταίο να χαρακτηρίζει «ψεύτρα» την Άννα Μαρία Βέλλη.

«Όταν ακούς μια πρόταση κι απομονώνεις πράγματα για να περάσεις αυτό που θέλεις, είναι ψέμα», είπε χαρακτηριστικά ο συμπαίκτης της και η Μαριαλένα επενέβη για να πει ότι αυτή δεν είναι στιγμή για τσακωμούς. Το ίδιο προσπάθησε να πει και ο Νίκος Μπάρτζης στην Άννα Μαρία Βέλλη καθώς όλοι οι παίκτες άρχισαν να απομακρύνονται από τον πάγκο. Η Άννα Μαρία συνέχιζε να προσπαθεί να εξηγήσει τι εννοούσε και τότε ο Αλέξης Παππάς αντέδρασε: «Πρέπει να απολογηθούμε για κάτι; Γιατί μας στιγματίζεις; Δεν με αφορά να κάνω ριάλιτι».

Η ένταση έκλεισε με την Χριστίνα Κεφαλά να κατηγορεί την Άννα Μαρία Βέλλη ότι δημιουργεί συνέχεια προβλήματα στην «Μπλε» ομάδα, φράση στην οποία η Άννα Μαρία Βέλλη αντέδρασε βγαίνοντας εκτός εαυτού.

Αυτό που φάνηκε ωστόσο να της κοστίζει περισσότερο ήταν το γεγονός ότι δεν έλαβε την υποστήριξη που περίμενε από τους συμπαίκτες της στο Survivor με τους οποίους έχει έρθει πιο κοντά.«Ήταν κάτι που δεν έστεκε καθόλου για κανένα λόγο και το αφήσανε στη γενικότητα κιόλας ότι αυτό που είπε η Χριστίνα μπορεί και να ισχύει. Και ταυτόχρονα δεν είδα κανέναν από τους κοντινούς μου ανθρώπους να παίρνουν θέση», είπε η Άννα Μαρία Βέλλη ταραγμένη στην κάμερα της παραγωγής. « Ας πούμε το έχω κάνει πολλές φορές για τον Νίκο, όταν φωνάζει να τον ηρεμήσω», συμπλήρωσε η παίκτρια του Survivor.

Τελικά, όπως σου είπα ήδη από την αρχή αυτού του κειμένου, η Άννα Μαρία Βέλλη βγήκε αλώβητη από τη διαδικασία της ψηφοφορίας ανάμεσα στα μέλη της ομάδας της. Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αναδείχθηκε ο Chris Σταμούλης, ενώ την ατομική ασυλία -μαζί με την ευθύνη να υποδείξει ακόμα έναν συμπαίκτη του προς αποχώρηση- κέρδισε ο James.

Παρόλο που στο «Συμβούλιο του Νησιού» η ένταση μεταξύ της Άννας Μαρίας Βέλλη και των συμπαικτών της στην «Μπλε» ομάδα του Survivor δεν συζητήθηκε, δεν έγινε το ίδιο και στο Twitter. Οι χρήστες του  Twitter σχολίασαν θετικά την παρέμβαση της Χριστίνας Κεφαλά, στάθηκαν στις προηγούμενες «επιθέσεις» της Άννας Μαρίας Βέλλη στην Ελευθερία Ελευθερίου και σχολίασαν τον τρόπο με τον οποίο ψήφισε η παίκτρια του Survivor. Επικαλούμενη λόγους ηθικής, η Άννα Μαρία Βέλλη αυτή τη φορά δεν ψήφισε τον Αλέξη Παππά αλλά τον Chris Σταμούλη.

Ακολουθεί ένα δείγμα των tweet για την Άννα Μαρία Βέλλη στο επεισόδιο του Survivor της Δευτέρας, 1 Μαρτίου