ΕΞΟΔΟΣ

Sunday Funday: Η ιδανική Κυριακή της Καλομοίρας Παπαγεωργίου (Πριγκιπώ)

Η γλυκιά Καλομοίρα είναι η δημιουργός του brand Πριγκιπώ, όπως θα την ξέρεις καλύτερα και μοιράζεται μαζί μας τη δική της Sunday Funday. «Είμαι η Καλομοίρα, μεγάλωσα στην Παιανία και ζω στην Αθήνα τα τελευταία 8 χρόνια. Σ’αυτή τη φάση που ζω, σχεδιάζω τα κοσμήματα Πριγκιπώ. Η μεγαλύτερή μου χαρά όμως είναι να δουλεύω μαζί με την υπέροχη ομάδα που έχουμε φτιάξει. Τελευταία σκέφτομαι πως τα κοσμήματα είναι ένα πλοίο, μέσα στο οποίο είμαστε όλοι, και όλα όσα ζούμε είναι σαν ένα island hopping στις Κυκλάδες (ή στα νησιά Phi Phi μερικές φορές)».

Το Πριγκιπώ βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στην οδό Κολοκοτρώνη 34, στον 3ο όροφο, κάτι που το κάνει ένα καθαρόαιμο Αθηναϊκό brand. Γεννημένο από μία γενικότερη ανάγκη για δημιουργία και εξερεύνηση των πολλών πλευρών της ζωής. Η πόλη το σηκώνει άλλωστε. Ζούμε σε μια μεταβατική περίοδο όπου όλα παίζονται και όλα μπορούν να συμβούν.

Η ιδανική Sunday Funday

Νομίζω ότι οι Κυριακές υπάρχουν για να ξεκουράζω σώμα και πνεύμα. Αν αφήσουμε απ’ έξω εκείνες που κάνω ταβανοθεραπεία, το κλασικό μου Sunday Funday περιλαμβάνει αγαπημένους κυριακάτικους σταθμούς. Ξεκινάω με το Morning Bar στο Κουκάκι για ντελικάτες λιχουδιές και τέλειο καφέ.

Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο γιατί είναι το καλύτερο μουσείο του κόσμου. Το Madame Phu Man Chu για φοβερό βιετναμέζικο και για σβήσιμο, το Duende στην Ακρόπολη. Είναι το ιδανικό μέρος. Cheers!