ΕΞΟΔΟΣ

Στις 25/2 το θερμόμετρο δείχνει 0.0 στο δεύτερο πάρτι μας με την Heineken 0.0

Ένα ακόμη 0.0 degrees party έρχεται στον Παρνασσό το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου και πλέον έχουμε έτοιμο το πλάνο τριημέρου.

Η Heineken 0.0 και το LadyLike εξασφάλισαν μια εντελώς διαφορετική και άκρως χειμερινή εμπειρία στο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού. Το πρόγραμμα την προηγούμενη εβδομάδα είχε διαγωνισμούς, fun activations, DJ, μπίρα με μοναδικά υπέροχη γεύση και 0.0% περιεκτικότητα σε αλκοόλ και πολλές ακόμη εκπλήξεις για όσους ήταν μαζί μας σε αυτό το μοναδικό event.

Πάρτε μια γεύση από όσα συνέβησαν στο 1ο event πριν ξεκινήσουμε

Οι επισκέπτες του Παρνασσού είχαν πολλούς λόγους να ανέβουν εκείνο το Σάββατο στο αγαπημένο χιονοδρομικό πέρα από τον υπέροχο καιρό. Η Heineken 0.0 ήταν εκεί μετατρέποντας ένα Σάββατο πρωί μας σε κανονικό πάρτι. Δημοσιογράφοι και influencers της 24MEDIA ήταν οι πρώτοι που έφτασαν στον προορισμό και η πρώτη τους κίνηση – και συνάμα και η δική μας – ήταν να απογειώσουν αυτή την μοναδική μέρα με μια μπίρα Heineken 0.0 χωρίς αλκοόλ. Η υπόλοιπη ημέρα κύλησε με πολύ κέφι, υπερβολικά πολλές φωτογραφίες, ερωτήσεις και φυσικά πολλά τσουγκρίσματα.

Ήταν ένα επιτυχήμενο πάρτι; Ναι. Ένα πάρτι χρειάζεται κάποια βασικά στοιχεία για να χαρακτηριστεί πετυχημένο. Για εμάς αυτά είναι η καλή παρέα, ένα γεμάτο Heineken 0.0 bar και παιχνίδια που θα τα θυμόμαστε με την παρέα στο δρόμο της επιστροφής. Όλα αυτά υπήρχαν και με το παραπάνω και σκοπεύουμε να τα επαναφέρουμε αυτό το Σάββατο.

Τσούγκρισε χωρίς αλκοόλ!

To LadyLike ταξιδεύει στον Παρνασσό

Σ’ αυτό το μαγικό τοπίο γεμάτο χιόνι, μας περιμένει το bar της Heineken 0.0 στον εξωτερικό χώρο του σαλέ. Εκεί μπορούμε να απολαύσουμε την αγαπημένη μπίρα χωρίς αλκοόλ – ιδανική για κάθε στιγμή της ημέρας και μια εξαιρετική αφορμή να ξεκινήσουμε μια καλή συνήθεια. Μια μπίρα Heineken 0.0 δεν έχει μόνο ωραία γεύση αλλά σπάει και το στερεότυπο ότι κάθε ξεχωριστή στιγμή μας πρέπει να συνοδεύεται με αλκοόλ.

Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, σε ένα από τα πιο ξεχωριστά και όμορφα τοπία της Ελλάδας, σας προσκαλούμε σε ένα ακόμη πάρτι με την Heineken 0.0, την έξυπνη λύση που απαντά στην τάση της εποχής για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Με φρουτώδεις νότες, απαλό σώμα βύνης και με μόνο 21 θερμίδες ανά 100 ml η Heineken 0.0 δίνει μια ισορροπημένη επιλογή σε κάθε beer fan.

Ελάτε λοιπόν να κρύψουμε μαζί τις προκαταλήψεις στο χιόνι απολαμβάνοντας περήφανα μια μπίρα Heineken 0.0 στις 25/2.

Απολαύστε Υπεύθυνα