ΣΟΥΡΕΑΛ ΣΤΙΓΜΗ

Στέφανος Κασσελάκης: Συναντήθηκαν με τον Snik κι «έπαθαν» Χρυσούλα Διαβάτη

Dimitris Kapantais / SOOC

Γίνεται να παρακολουθεί κανείς τα media, social και παραδοσιακά και μη και να μην τον Στέφανο Κασσελάκη ή τον Snik; Το ρεπορτάζ του Γιάννη Μαλλιαρού και τα πλάνα της εκπομπής Το Πρωινό του ΑΝΤ1, αποδεικνύουν ότι γίνεται. Ο Στέφανος Κασσελάκης σε βόλτα του στην Κηφισιά συνάντησε τον Snik, έδωσαν τα χέρια και κοιτάχτηκαν με απορία στα μάτια. Αν το «τίνος είσαι εσύ;» γινόταν εικόνα, τότε θα ήταν αυτή που κατέγραψε η κάμερα της εκπομπής.

Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν γνώριζε τον Snik, ο Snik δεν γνώριζε τον Στέφανο Κασσελάκη. Οι συστάσεις έγιναν μπροστά στην κάμερα της εκπομπής Το Πρωινό κι αυτή είναι μία απολαυστική σουρεάλ στιγμή στην ελληνική τηλεόραση, που αποδεικνύει ότι δεν είναι μόνο η Χρυσούλα Διαβάτη που αναρωτιέται «Ποιος είναι αυτός/ αυτή; Δεν τον ξέρω». Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στον καθένα.

«Όλα καλά πώς είσαι; Κασελάκης; Δεν σε ξέρω», είπε ο Snik σφίγγοντας το χέρι του Στέφανου Κασσελάκη και πριν προλάβει να απαντήσει ο ίδιος κάποιος από τη συνοδεία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, ρώτησε τον Snik: «Εσύ ποιος είσαι;», ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης κοιτούσε με χαμόγελο κι απορία. «Ο πιο γνωστός τράπερ της χώρας», διόρθωσε ο Snik τον δημοσιογράφο που έσπευσε να επισημάνει την ιδιότητά του προς την ομήγυρη.

«Από ποιο κόμμα είσαι φίλε;» ρώτησε στη συνέχεια ο Snik με τον Στέφανο Κασσελάκη να απαντά: «Από το ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία». «Δεν τα ξέρω, δεν έχω ψηφίσει ποτέ, αλλά φαίνεσαι καλός, δυνατός», είπε στη συνέχεια ο Snik, ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης ανταπέδωσε τη φιλοφρόνηση λέγοντας: «Κι εσύ έχεις P&G, μου αρέσει». Τα αρχικά αναφέρονταν στην ποδοσφαιρική ομάδα Paris Saint Germain, ρούχα της οποίας φορούσε ο τράπερ.

Έπειτα ο Στέφανος Κασσελάκης αποχώρησε και η κάμερα ακολούθησε τον Snik για περαιτέρω δηλώσεις.

«Δεν έχω ψηφίσει ποτέ φίλε δεν ξέρω θα το σκεφτώ. Δεν παρακολουθώ τηλεόραση καθόλου», ανέφερε ο τράπερ εξηγώντας το γεγονός ότι δεν γνώριζε τον Στέφανο Κασσελάκη.

Στο Πρωινό αναρωτήθηκαν αν αυτή η άγνοια ήταν αυθεντική ή προσποιητή, αλλά από τη στιγμή που σε αυτή τη Γη υπάρχουν η Χρυσούλα Διαβάτη που δεν γνωρίζει κανέναν πλην του εαυτού της, άντε και 5 – 6 ακόμα ατόμων γύρω της, αλλά και ο Brad Pitt που δεν αναγνωρίζει πρόσωπα με την προσωπαγνωσία του, ας μην αναρωτιόμαστε για πράγματα στα οποία ποτέ δεν θα λάβουμε απάντηση. Είτε ήξεραν ο ένας τον άλλο είτε όχι, on camera καταγράφηκε η απορία τους κι ο αμήχανος διάλογός τους.

Ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε το περασμένο σαββατοκύριακο στις Σπέτσες, όπου εθεάθη να σερβίρει σφηνάκια σε μπαρ του νησιού, μία φωτογραφία που έκανε για μία ακόμα φορά τον γύρο του διαδικτύου.

Ταυτόχρονα ακόμα περισσότερες αποχωρήσεις σημειώθηκαν από το κόμμα ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου αποχώρησαν από το Κεντρικό Συμβούλιο της Νεολαίας του κόμματος, ο γραμματέας και 37 μέλη σε σύνολο 51 μελών, ενώ το Σάββατο 25 Νοεμβρίου αποχώρησαν η Νεολαία Ρεθύμνου και Ηρακλείου.