ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Σταματά ξαφνικά η σειρά «Μετά τη Φωτιά»: Οι πρώτες αντιδράσεις των συντελεστών

ANT1

Τη διακοπή της τηλεοπτικής σειράς Μετά τη φωτιά ανακοίνωσε το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς ο σταθμός του ΑΝΤ1, παρόλο που η δραματική σειρά αναμενόταν να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες μετά τις γιορτές με την προβολή νέων επεισοδίων στις 15 Ιανουαρίου. Η σειρά είχε σταματήσει τα γυρίσματά της κατά την περίοδο των γιορτών, λόγω των διακοπών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΑΝΤ1 η σειρά Μετά τη φωτιά διακόπτεται αιφνιδιαστικά για σοβαρούς λόγους που οφείλονται σε κρίση εμπιστοσύνης ανάμεσα στον σταθμό και την εταιρεία παραγωγής.

«Κόβεται» αιφνίδια η σειρά Μετά τη Φωτιά: Η ανακοίνωση του σταθμού και οι πρώτες αντιδράσεις

Αναλυτικά η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού:

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει τη διακοπή της συνεργασίας του με την εταιρεία παραγωγής Tanweer, για σοβαρούς λόγους που ανάγονται στη διάρρηξη της εμπιστοσύνης του σταθμού προς την εν λόγω εταιρεία. Ως εκ τούτου, η σειρά “Μετά τη φωτιά” παύεται από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1».

Από την πλευρά της, η εταιρεία παραγωγής Tanweer δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση μέχρι στιγμής.

H σειρά που βασιζόταν στο Le Bazar de la Charité των Catherine Ramberg και Karine Spreuzkouski είχε κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου και η πρόωρη «αυλαία» της προκάλεσε αντιδράσεις, μέχρι στιγμής, από τις ηθοποιούς, Ντόρα Μακρυγιάννη και Ζωή Ρηγοπούλου και τη σεναριογράφο, Ρένα Ρίγγα. Παρακάτω οι σχετικές αναρτήσεις τους:

Μετά τη Φωτιά

«Το μόνο που έχω να πω για τώρα, είναι πως κανείς μας δεν γνώριζε τίποτα. Και χθες ανήμερα της Πρωτοχρονιάς λάβαμε ένα τηλεφώνημα πως η σειρά σταματάει και τόσος κόσμος μένει ξαφνικά άνεργος. Δεν είχε γίνει νωρίτερα καμία ενημέρωση από κανέναν. Είναι μεγάλο το σοκ και πραγματικά δεν έχω να σας πω τίποτα παραπάνω προς το παρόν, ούτε για το μέλλον της σειράς. Καλή χρονιά σε όλους, εμάς η χρονιά μας ξεκίνησε με αυτό το τηλεφώνημα», έγραψε η Ντόρα Μακρυγιάννη.

«Λαχείο μην ξεχάσω να πάρω. Ωραία ξεκινάει η χρονιά. #σανδενντρεπόμαστε», έγραψε η Ζωή Ρηγοπούλου.

«Χρόνια τώρα είχα μια ψευδαίσθηση… όπως και όλοι στον πλανήτη τηλεόραση…. Ότι στήνουμε μια δουλειά και είμαστε all together μια ομάδα που δίνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον σκοπό μας, μια καλή σειρά… Όλοι μαζί, συνεργείο, παραγωγή, σκηνοθετικό, σκηνογράφοι, σενάριο, κανάλι… Ένας για όλους και όλοι για τον ένα… Νόμιζα… Ευτυχώς υπάρχουν και αυτοί που μας προσγειώνουν για να μας πουν ότι όλα αυτά είναι στη φαντασία μας. Μια ψευδαίσθηση… Και να μας φωνάξουν ότι είμαστε αναλώσιμοι… Όποτε εξυπηρετούμε μόνο… Αλλιώς σου πετάμε πρωτοχρονιάτικα μια ανακοίνωση στα media και σου μένει η γιορτινή μπουκιά στο λαιμό…», έγραψε η Ρένα Ρίγγα.

Η υπόθεση της σειράς

3 γυναίκες, μετά από μια καταστροφική πυρκαγιά, θα προσπαθήσουν να ξαναχτίσουν τις ζωές τους και να ακολουθήσουν τα αληθινά τους «θέλω». Θα καταφέρουν να ξαναγεννηθούν και να βρουν την πραγματική ευτυχία; Στο δρόμο τους, θα βρεθούν τέσσερις άνδρες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην πορεία τους. Ο Άρης και ο Αλέξανδρος θα τις καταδιώξουν, θα τις εξαπατήσουν και θα προσπαθήσουν να τις καταστρέψουν. Ο Οδυσσέας και ο Νίκος θα τους δώσουν το χέρι τους, θα βρεθούν δίπλα τους και θα αγαπήσουν την αλήθεια τους.