ΣΠΙΤΙ

Hilary Duff: Το σπίτι της στο Beverly Hills έχει ένα πολύ μεγάλο κοινό με το σπίτι του Σάκη Ρουβά στον Νέο Βουτζά

Getty Images

H Hilary Duff ανοίγει το σπίτι της στο Architectural Digest και μας αφήνει να μπούμε για λίγο στον προσωπικό της χώρο.

Η Hilary Duff δηλώνει: «Πολλοί μετακομίζουν στο Beverly Hills για τη θέα. Εμένα μου άρεσε που ένιωθα το σπίτι σαν φωλιά. Έχω φράχτες στην πίσω αυλή και πίσω απ’ αυτό είναι ένα μεγάλο βουνό. Έτσι νιώθω πως μου κάνουν μια ωραία, ζεστή αγκαλιά».

Η ηθοποιός και μουσικός Hilary Duff ζούσε στη λίμνη Toluca του Los Angeles για αρκετό διάστημα, αλλά ήθελε να βρει ένα σπίτι με περισσότερη ιδιωτικότητα, ειδικά επειδή, τότε, περίμενε το πρώτο της παιδί.

«Η μαμά μου ζούσε αρκετά κοντά από το σπίτι μου και κάθε φορά που περπατούσα στο σπίτι της, περίμενε έξω από αυτό κάποιος παπαράτσι. Ήταν ένας εφιάλτης» εξηγεί στο Architectural Digest.

«Αυτό το σπίτι κατοικείται κυρίως από παιδιά. Βρήκαμε αυτήν την πολύ καλή ισορροπία. Με ενδιαφέρει πολύ η εσωτερική διακόσμηση και μου αρέσει να επενδύω σε έπιπλα, αλλά έπιπλα που νιώθω ότι θα αγαπήσω και θα επαναχρησιμοποιήσω με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και επίσης ότι τα παιδιά μου μπορούν να παίζουν πάνω τους. Είναι ένα οικογενειακό σπίτι».

Τα παιδικά δωμάτια είναι το κάτι άλλο καθώς είναι οι χώροι που η Hilary Duff θέλει να είναι απόλυτα διασκεδαστικοί.

Λευκό, καφέ, χρυσό και σκούρο μπλε. Οι γήινες αποχρώσεις πρωταγωνιστούν σε όλο το σπίτι με την κουζίνα να είναι ένα από τα πιο κομψά διακοσμημένα δωμάτια.

Η ντουλάπα-δωμάτιο της Hilary Duff είναι ιδανική για να ζηλέψεις όσο θέλεις. Ρούχα, παπούτσια και τσάντες στη σειρά για την απόλυτη οργάνωση.

Στο εξωτερικό του σπιτιού βλέπουμε μία μεγάλη αυλή με γκαζόν, μία πισίνα στη μέση κι ένα κοτέτσι με μπόλικες κοτούλες στην άκρη.

Ξενάγηση στο κοτέτσι μάς είχε κάνει πριν λίγο καιρό ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος έχει φτιάξει έναν μικρό παράδεισο στον Νέο Βουτζά.