ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Σπύρος Παπαδόπουλος: Τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια μετά το τέλος του «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

Παντελής Ζερβός/24 Media

Μετά από 17 χρόνια αδιάλειπτης τηλεοπτικής παρουσίας, η τελική αυλαία για τη συγκεκριμένη μουσική εκπομπή έπεσε και δεν υπάρχει γυρισμός. Το τέλος της ιστορίας της αγαπημένης εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά» γράφεται από τον ίδιο τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Ο ίδιος, με μία δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, την Πέμπτη 6 Μαΐου, ανακοίνωσε το τέλος μίας εποχής.

Ανάμεσα στα αποχαιρετιστήρια λόγια της δημοσίευσης, ο Σπύρος Παπαδόπουλος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας μελλοντικής τηλεοπτικής του παρουσίας αφού όπως τόνισε «Δεν θα χαθούμε». Ήδη, λοιπόν, οι υποθέσεις για το ενδεχόμενο τηλεοπτικό του μέλλον έχουν ξεκινήσει.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν «τελείωσε» με την τηλεόραση

Πιο συγκεκριμένα, και σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Αλέξη Μίχα στο «Πρωινό», ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ, καθώς το συμβόλαιό του με το κανάλι του Φαλήρου, ολοκληρώνεται. Ωστόσο, η λήξη του συμβολαίου δεν σηματοδοτεί και την αποχή του από τα τηλεοπτικά δρόμενα.

 

«Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν σταματάει από την τηλεόραση. Θα κάνει μια καινούργια εκπομπή που θα συνδυάζει μουσική και συνέντευξη. Το έχει συζητήσει ήδη με την παραγωγό του, την Βίκυ την Λάσκαρη. Προετοιμάζουν την πρόταση και θα την καταθέσουν σε τηλεοπτικούς σταθμούς. Η πρόταση θα πάει στην ΕΡΤ και το Mega» ανέφερε στην αρχή ο Αλέξης Μίχας, διαβεβαιώνοντας πως ο παρουσιαστής έχει συνεργαστεί αρμονικά με τη δημόσια τηλεόραση, στο παρελθόν. «Ο Σπύρος Παπαδόπουλος θέλει να κάνει κάτι τελείως διαφορετικό από το “Στην υγειά μας ρε παιδιά”» κατέληξε ο Αλέξης Μίχας.

Ο ρόλος που είχε προταθεί στον Σπύρο Παπαδόπουλο στις “Άγριες Μέλισσες”

«Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είχε δεχτεί πρόταση, στις αρχές της περσινής σεζόν, να αναλάβει τον ρόλο του Δούκα στις “Άγριες Μέλισσες”. Είχε, όμως, πολλές υποχρεώσεις και δεν μπόρεσε να τον αναλάβει. Ο Λεωνίδας Κακούρης είχε μιλήσει για τον ρόλο του Μιλτιάδη γιατί στην προηγούμενη εκπομπή του ANT1 είχε αναλάβει πάλι ρόλο κακού» κατέληξε ο Αλέξης Μίχας. Η συνέχεια θα δείξει.

Όπως συνέβη σε πολλές εκπομπές, έτσι και η εκπομπή «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» επηρεάστηκε από την πανδημία και προσαρμόστηκε στους κανονισμούς για την καταπολέμηση του COVID-19, χάνοντας κάτι από το παρεΐστικο κλίμα του μεγάλου ενιαίου τραπεζιού που γλεντούσε τα προηγούμενα χρόνια. Άλλος ένας σημαντικός παράγοντας στην πτώση των αριθμών τηλεθέασης, ήταν ο μεγάλος ανταγωνισμό μεταξύ των καναλιών. Κι αυτό γιατί η διασκέδαση από το σπίτι έγινε το βασικό ζητούμενο των περισσότερων τηλεοπτικών σταθμών.