ΤΑΙΝΙΕΣ

Spencer: Το επίσημο τρέιλερ είναι αποκάλυψη. Η Kristen Stewart σοκάρει

https://www.instagram.com/spencerfilmuk

Μια από τις πιο αναμενόμενες ταινίες του φετινού φθινοπώρου (μαζί με το French Dispatch και το Dune που βλέπουμε στις Νύχτες Πρεμιέρας, αλλά και το No time to Die), είναι αναμφισβήτα το Spencer. Η Kristen Stewart καλείται να υπακούσει στις σκηνοθετικές οδηγίες του Pablo Larrain και να γίνει η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Στις πρώτες εικόνες που είχαν κυκλοφορήσει, με την Kristen Stewart να είναι in character, η ομοιότητά της με την πριγκίπισσα Νταϊάνα είναι πραγματικά συγκλονιστική. Το Spencer αναμένεται να ταράξει τα κινηματογραφικά νερά, αλλά και αυτά του παλατιού, παρόλο που πρόκειται απλά για εικασίες του τι μπορεί να είχε συμβεί εκείνα τα Χριστούγεννα στο Sandringham, του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το επίσημο τρέιλερ του πολυαναμενόμενου Spencer κυκλοφόρησε και η ερμηνεία της Kristen Stewart σοκάρει

Ο γάμος της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του πρίγκιπα Κάρολου έχει βαλτώσει εδώ και καιρό. Αν και οι φήμες για εξωσυζυγικές σχέσεις και διαζύγιο αφθονούν, οι δυο τους πρέπει να τα έχουν καλά για τις γιορτές των Χριστουγέννων στο Sandringham Estate της βασίλισσας. Υπάρχει άφθονο φαγητό, ποτό και κυνήγι. Η Νταϊάνα ξέρει το παιχνίδι. Αλλά φέτος, τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά. Το Spencer είναι μια φανταστική αφήγηση για το τι μπορεί να συνέβη εκείνες τις λίγες, μοιραίες μέρες.

 

Ο σκηνοθέτης Pablo Larraín που έχει σκηνοθετήσει την ταινία ”Jackie” με τη Natalie Portman, αναλαμβάνει να παρουσιάσει το χρονικό της κρίσης του γάμου της πριγκίπισσας Diana με τον πρίγκιπα Κάρολο, που τους οδήγησε τελικά σε διαζύγιο το 1996, δείχνοντας παράλληλα τη μετέπειτα ζωή της πριγκίπισσας, μακριά από τα βασιλικά καθήκοντα. Ουσιαστικά το Spencer τοποθετείται -χρονικά- στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Σύμφωνα με τις επίσημες πληροφορίες, η ταινία ξεκινάει από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι στο Sandrigham του Ηνωμένου Βασιλείου, όπου η πριγκίπισσα της Ουαλίας συνειδητοποιεί την κρίση του γάμου της με τον Κάρολο και αποφασίζει να αλλάξει τη ζωή της. Το βασιλικό ζευγάρι χώρισε το 1992, ενώ το διαζύγιο εκδόθηκε το 1996. Έναν χρόνο αργότερα, η πριγκίπισσα Diana άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο, μετά από αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Όλα τα παραμύθια, κάποτε τελειώνουν.

Η ταινία Spencer θα κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου.