LIFE
SPONSORED

Σουρεάλ Black Friday ιστορίες και οι αχρείαστες εκπτώσεις που υποστηρίζουμε

Hellas Direct

Έχω αποφασίσει εδώ και πάνω από μια δεκαετία να διακόψω κάθε σχέση με το σιδέρωμα. Την πήρα την απόφαση και την τηρώ απαρέγκλιτα. Κι έχει και μια ζάρα το μπλουζάκι; Θα κάνει άλλες εκατό μόλις καθίσω. Άρα; 101 ζάρες. Μηδενική κούραση για το σιδέρωμα. Στο ίδιο παράλληλο δικό μου σύμπαν είμαι ένα βήμα πριν την αγορά ενός σίδερου ατμού τελευταίας τεχνολογίας με λαμπάκια, με κουμπάκια, με ό,τι λαχταράει η ψυχή σου. Τι δουλειά έχω εγώ να αγοράσω σίδερο ενώ με το σιδέρωμα έχουμε υπογράψει διαζύγιο συναινετικό; Μιλάμε για ευκαιρία. Για ευκαιριάρα, σου λέω. Να ‘ναι καλά η Black Friday.

Θα το πάρω δεν υπάρχει περίπτωση. 62% έκπτωση λόγω Black Friday. Ξέρεις τι είναι 62% έκπτωση; Μισή τιμή κάτω και βάλε και λίγο ακόμα. Τελική τιμή 324 ευρώ. Τι μου λες; Τι; Πόσο είχε αρχική; Δεν έχω ιδέα αλλά σύμφωνα με τις άριστες γνώσεις μου στα μαθηματικά θα απαντήσω, κοντά στα 700 ευρώ.

Έχεις ένα δίκιο. 700 ευρώ για σίδερο πάρα πολλά είναι. Εκτός αν μιλάμε για εγγύηση και ένα νοίκι μπροστά για σιδεροκαθαριστήριο 62 τετραγωνικών στο Κουκάκι.

Το «αγάπη μου, δεν είναι αυτό που νομίζεις» παίρνει σάρκα και οστά. Πόσες κι άλλες πόσες παρόμοιες ιστορίες έχεις ακούσει για την Black Friday; Θα σου και μια άλλη ιστορία μιας πολύ αγαπημένης φίλης μου.

Είχε σκοπό ζωής να πάρει καινούργιο στρώμα ύπνου. Είχε ξαπλώσει για ώρες σε διάφορα στρώματα σε καταστήματα μέχρι να καταλήξει στο ιδανικό. Και το βρήκε; Το βρήκε. Ζήτησε τον κωδικό, ευχαρίστησε τον πωλητή και πήγε σπίτι.

Έμπαινε κάθε μέρα (κυριολεκτικά κάθε μέρα) για να ελέγξει την τιμή. Περίμενε κι αυτή την Black Friday για να επωφεληθεί από τις μεγάλες εκπτώσεις. Το αποτέλεσμα; Αν κοιμάται στα πούπουλα;

Κοιμάται στο ίδιο στρώμα που είχε από τότε που ήταν φοιτήτρια στην Κομοτηνή γιατί με το που ξεκίνησαν οι μεγάλες εκπτώσεις η τιμή στο στρώμα αντί να μειωθεί αυξήθηκε και κατά 10 ευρώ.

Όπου βλέπεις τιμές σοκ, μην θαμπώνεσαι και μην κάνεις αχρείαστες αγορές μόνο και μόνο επειδή το ποσοστό της (και καλά) έκπτωσης είναι μεγάλο.

Ακόμα κλαίω για το χρυσό λαμέ σακάκι που αγόρασα πριν δυο χρόνια και εννοείται στέκει και με κοιτά με απορία στην ντουλάπα. Κάθε που την ανοίγω για να πάρω κάτι, με ρωτάει «τι θέλω εγώ εδώ;» Κλείνω γρήγορα την ντουλάπα και παλεύω να ξεχάσω τα 222 ευρώ που πήγαν στράφι στον βωμό του 70%.

Στην Hellas Direct η Black Friday 2022 βάφεται με χρώμα και γίνεται #safefriday

Μέσα σε όλον αυτόν τον παραλογισμό, τι χρειαζόμαστε; Μια ασφάλεια. Να ξέρουμε ότι αυτό που βλέπουμε είναι αυτό που βλέπουμε. Κι αν είναι δυνατόν να μην το βλέπουμε μονάχα την περίοδο της Black Friday.
Στην Hellas Direct όλα τα παραπάνω συμβαίνουν και με το παραπάνω.

Black Friday Hellas Direct

Έχει καταφέρει να έχει χαμηλές και δίκαιες τιμές κάθε μέρα, όλο τον χρόνο κι όχι εκπτώσεις για λίγο και για λίγους. Έτσι, δεν χρειάζεται πια την Black Friday για να κάνει επιλεκτικές εκπτώσεις.

Κι όχι μόνο αυτό. Φέτος πρωτοτυπεί. Απέχει από την Black Friday και γιορτάζει περήφανα (και χρωματιστά) τη Safe Friday. Γιατί η ασφάλεια δεν είναι υπόθεση της μιας μέρας.

Η Hellas Direct βγαίνει στον δρόμο και ρίχνει την ενέργεια, τον χρόνο και τους πόρους που θα αφιέρωνε στην Black Friday σε κάτι πολύ σημαντικό για την ασφάλεια όλων και με μεγαλύτερη διάρκεια.

Hellas Direct

Hellas Direct

Φτιάχνει 100 σχολικές διαβάσεις, εξασφαλίζοντας στα παιδιά ασφαλείς μετακινήσεις από και προς το σχολείο τους. Σήμανση στον δρόμο, φωτεινές πινακίδες και επιδιόρθωση υποδομών που ήδη υπάρχουν «μεταμορφώνουν» 100 διαβάσεις έξω από σχολεία σε περάσματα ασφαλή για πεζούς και οδηγούς.

Κανείς δεν λέει όχι σε μια καλή έκπτωση, προφανώς. Στην ασφάλεια των παιδιών μας όμως δεν χωρούν εκπτώσεις κι αυτό η Hellas Direct το γνωρίζει πολύ καλά.