ΣΟΥΡΕΑΛ ΣΤΙΓΜΗ

Sofia Coppola: Η 16χρονη κόρη της έγινε viral επειδή μπήκε τιμωρία και έκανε (αυτό το) TikTok

Dimitrios Kambouris/Getty Images for Marc Jacobs/Ideal Images

Συνοπτικά, ο νεποτισμός αναφέρεται στο προβάδισμα που έχουν ορισμένοι συνάνθρωποί μας, όσον αφορά την εργασιακή τους ανέλιξη και επαγγελματική καταξίωση, λόγω της βιολογικής, συγγενικής ή στενά φιλικής σχέσης που έχουν με άλλους ανθρώπους. Αυτοί οι τελευταίοι, τυχαίνει να είναι διάσημοι ή να βρίσκονται σε ηγετικές θέσεις και σε θέσεις ισχύος. Πρόκειται γι’ αυτούς που έχουν καλές διασυνδέσεις δηλαδή.

Μέρος αυτής της προνομιακής κατάστασης, λοιπόν, αποτελεί και η 16χρονη κόρη που έχει αποκτήσει η Sofia Coppola (ένα από τα παιδιά του καταξιωμένου σκηνοθέτη Francis Ford Coppola) με τον Γάλλο μουσικό και τραγουδιστή του συγκροτήματος Phoenix, Romy Croquet Mars. Απόδειξη αποτελεί το παρακάτω video που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο TikTok.

Η Sofia Coppola δεν ξέρει να ξεχωρίζει το κρεμμύδι από το σκόρδο

Η 16χρονη Romy Croquet Mars, λοιπόν, ετοιμάζεται να φτιάξει ζυμαρικά με βότκα, ενώ βρίσκεται σε τιμωρία στο σπίτι. Ο λόγος του «εγκλεισμού» της, τον οποίο αποκάλυψε η ίδια, ίσως σε κάνει να τραβήξεις τα μαλλιά σου – ή και να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα στη ζωή. Οι αντιδράσεις σίγουρα ποικίλλουν.

«Φτιάξτε μαζί μου μακαρόνια με σάλτσα βότκας γιατί βρίσκομαι σε τιμωρία», ξεκινάει να λέει στο video και η συνέχεια γίνεται ακόμα καλύτερη, όταν αποκαλύπτεται ο ρόλος της τιμωρίας της. «Προσπάθησα να νοικιάσω ένα ελικόπτερο από τη Νέα Υόρκη στο για πάω στο Maryland με την πιστωτική κάρτα του μπαμπά μου επειδή ήθελα να δειπνήσω με έναν φίλο μου από την κατασκήνωση», πρόσθεσε στη συνέχεια η ίδια.

Νόμιζες ότι αυτό ήταν όλο; Όχι φυσικά. Τώρα έρχεται το καλό, γιατί η Romy, όπως αποκάλυψε, δεν γνώριζε τη διαφορά ανάμεσα στο σκόρδο και το κρεμμύδι και παρόλο που γκούγκλαρε εικόνες με κρεμμύδια (κάτι για το οποίο ένιωσε ντροπή, όπως παραδέχθηκε), εξακολουθούσε να έχει αμφιβολίες για το αν το κρεμμύδι που έκοψε, ήταν όντως κρεμμύδι.

Σε εκείνο το σημείο, η ίδια έκανε μια μικρή διακοπή του «προγράμματος» για να εξηγήσει γιατί κάνει αυτό το μικρό βίντεο. «Ο μεγαλύτερος κανόνας των γονιών μου είναι ότι δεν επιτρέπεται να έχω δημόσιους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Να γιατί», εξηγεί η ίδια και στα χέρια της κρατά το Grammy που είχε κερδίσει ο πατέρας της το 2010, χαμογελώντας στην κάμερα.

«Επειδή δεν θέλουν να είμαι παιδί νεποτισμού. Αλλά το TikTok δεν πρόκειται να με κάνει διάσημη, οπότε δεν πειράζει», πρόσθεσε η ίδια, προετοιμάζοντάς μας για το part 2 της μαγειρικής διαδικασίας. Είτε το έκανε εσκεμμένα είτε όχι, μάλλον «έπεσε» έξω στις προβλέψεις της γιατί κατάφερε να γίνει viral. «Αυτό είναι το αγόρι της νταντάς μου γιατί οι γονείς μου δεν είναι ποτέ σπίτι, επομένως τους αντικαθιστούν», λέει προς το τέλος η κόρη της Sofia Coppola και δεν ξέρουμε πώς να νιώσουμε γι’ αυτό.

Μετά από αυτό το video, ο λογαριασμός της Romy στο TikTok έπαψε να υπάρχει. Ίσως η επόμενη «τιμωρία» γι’ αυτή της την ατασθαλία να είναι η αφορμή για ένα ακόμα viral videο.  Ανυπομονούμε για τις νέες «περιπέτειές» της, όταν θα βρει έναν τρόπο να «σπάσει» ξανά τους κανόνες των γονιών της. Ίσως να κάνει βιντεοκλήση με τον φίλο της από την κατασκήνωση, για να τη βοηθήσει να βράσει το νερό για τα ζυμαρικά. Ποιος ξέρει;

Ηθικό δίδαγμα: Την επόμενη φορά που θα νιώσεις άσχημα ή άβολα επειδή δεν γνώριζες κάτι που οι άλλοι ήξεραν, σκέψου ότι υπάρχουν άνθρωποι ανάμεσά μας που δεν ξέρουν ποιο είναι το κρεμμύδι και ποιο είναι το σκόρδο. Ή που δεν ξέρουν να κόβουν αγγούρι.