ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Σασμός: Ο Μαθιός έβαλε το σαρίκι του στη δίκη του Αστέρη και έκανε το Twitter να παρανοήσει

Instagram.com/sasmos_alphatv_official

Η σκηνή που ο Πετρής πέφτει νεκρός, το βράδυ της Δευτέρας, 24 Ιανουαρίου, ήταν αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο συγκλονιστικές σκηνές του Σασμού μέχρι τώρα. Τόσο οι τηλεθεατές, όσο και οι χρήστες του Twitter παρακολούθησαν με το στόμα ανοιχτό τον Πετρή να καυγαδίζει σε έντονο κλίμα για ακόμα μία φορά με τον Αστέρη. Οι δύο άντρες αντάλλαξαν βαριές κουβέντες κι έβγαλαν τα όπλα τους, με αποτέλεσμα πάνω στον τσακωμό η σκανδάλη να πατηθεί και ο Πετρής να πέσει αιμόφυρτος στο έδαφος.

Ο καιρός από τότε έχει περάσει, οι εξελίξεις έχουν διαδεχθεί η μία την άλλη με τους Σταματάκηδες και τους Βρουλάκηδες να έρχονται σε κάθε επεισόδιο σε ευθεία αντιπαράθεση. Στο επεισόδιο της Τρίτης, 12 Απριλίου, η πολυσυζητημένη δίκη του Αστέρη ξεκίνησε κι ενώ όλοι περίμεναν καρτερικά τη συνάντηση της Αργυρώς με τον Αστέρη, ο Μαθιός ήταν, τελικά, ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου κι όχι άδικα. Ο αδερφός του Αστέρη προσέλκυσε όλα τα βλέμματα πάνω του από την στιγμή που φόρεσε το σαρίκι του, το παραδοσιακό κρητικό μαντίλι, μέχρι και τη στιγμή που βρέθηκε στη δικαστική αίθουσα. Αυτά έχει ο Σασμός.

Σασμός: Το Twitter έμεινε με το στόμα ανοιχτό, όταν ο Μαθιός φόρεσε το σαρίκι του

Ο Μαθιός, λοιπόν, ως αυθεντικός κρητικός που τιμά τον τόπο του από κάθε άποψη, έδωσε το «παρών» μαζί με τη μάνα του Καλλιόπη στη δίκη του αδερφού του Αστέρη, φορώντας παραδοσιακή, κρητική ενδυμασία. Το σαρίκι του και η στιγμή που το τοποθετεί στο κεφάλι του, προκάλεσαν πανικό στο Twitter. Τα παρακάτω tweets είναι απολύτως αντιπροσωπευτικά.

Σασμός