ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Σασμός: Η νέα σειρά του Alpha έρχεται με ορμή από την Κρήτη. Οι πρώτες φωτογραφίες

«Σασμός». Η λέξη που συμβολίζει τη συμφιλίωση, το «φίλιωμα», τo «φτιάξιμο». Το «σιάξιμο» που λένε και στην Κρήτη. Πρόκειται γι’ αυτό το άτυπο εθιμοτυπικό τελετουργικό που απώτερο σκοπό έχει να διακόψει την αιματηρή αναμέτρηση. Σημαίνει το τέλος μίας βεντέτας, η οποία ευδοκιμεί στην Κρήτη. Εκεί όπου οι βεντέτες αρχίζουν, εκεί όπου οι βεντέτες τελειώνουν. Η σειρά «Σασμός» που έρχεται στον Alpha αποτελεί μία ζωντανή αναπαράσταση της παραπάνω περιγραφής.

Τα γυρίσματα της σειράς «Σασμός», λοιπόν, έχουν ξεκινήσει στο νησί της Κρήτης. Όλοι οι ηθοποιοί βρίσκονται αυτές τις ημέρες στο νησί για τα γυρίσματα της σειράς, η ιστορία της οποίας διαδραματίζεται στις υπέροχες τοποθεσίες της, αναδεικνύοντας παράλληλα τις σπάνιες ομορφιές της.

«Σασμός»: Τα γυρίσματα στα Φαλάσαρνα, το Ρέθυμνο, το χωριό Βάμος, τα Χανιά και τους Μαχαιρούς

Συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης, Κώστας Κωστόπουλος, το συνεργείο και οι πρωταγωνιστές της σειράς, Ορφέας Αυγουστίδης και Χριστίνα Χειλά- Φαμέλη βρέθηκαν στα Φαλάσαρνα τη Δευτέρα 05 Ιουλίου.

Σασμός

Το ρεπεράζ κράτησε αρκετή ώρα, μέχρι να βρεθεί το κατάλληλο σημείο για να στηθούν οι κάμερες και να ξεκινήσουν οι πρώτες λήψεις. Στο πανέμορφο τοπίο, γυρίστηκαν οι πρώτες σκηνές, μέσα στα χρώματα του δειλινού και το φως του φεγγαριού.

Σασμός

Την Τρίτη, 6 Ιουλίου, η ομάδα βρέθηκε στο Ρέθυμνο, όπου οι κάμερες κατέγραψαν υπέροχα καρέ, ενώ χθες και σήμερα, συνεργείο, ηθοποιοί και συντελεστές βρέθηκαν στο χωριό Βάμος. Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν γυρίσματα στα Χανιά, τους Μαχαιρούς και σε άλλες μαγευτικές τοποθεσίες της Κρήτης.

Η υπόθεση του «Σασμού»

Στο επίκεντρο βρίσκονται δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες, σε χρόνο σημερινό και τόπο την Κρήτη. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Η μνήμη των νεκρών ζητά εκδίκηση.

Οι λέξεις ποτέ δεν είχαν αρκετή δύναμη για να περιγράψουν τόσο ακραία συναισθήματα. Και κάπου εκεί δύο νέοι, «μπουσουλώντας» στον έρωτα, δοκιμάζοντας την αγάπη έρχονται αντιμέτωποι με τα συναισθήματά τους. Μπορεί ο έρωτας να επιφέρει τη συμφιλίωση, τον πολυπόθητο «Σασμό»;

Σασμός

Σασμός