ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Σασμός: Η Μαρία Τζομπανάκη μιλάει για τον θάνατο του Πετρή και μας προετοιμάζει για τα χειρότερα

Instagram.com/mtzompanaki

Η σκηνή που ο Πετρής πέφτει νεκρός, το βράδυ της Δευτέρας, 24 Ιανουαρίου, ήταν αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο συγκλονιστικές σκηνές του Σασμού μέχρι τώρα. Τόσο οι τηλεθεατές, όσο και οι χρήστες του Twitter παρακολούθησαν με το στόμα ανοιχτό τον Πετρή να καυγαδίζει σε έντονο κλίμα για ακόμα μία φορά με τον Αστέρη. Οι δύο άντρες αντάλλαξαν βαριές κουβέντες κι έβγαλαν τα όπλα τους, με αποτέλεσμα πάνω στον τσακωμό η σκανδάλη να πατηθεί και ο Πετρής να πέσει αιμόφυρτος στο έδαφος.

Αυτές οι δραματικές στιγμές ήρθαν και κορυφώθηκαν, όταν η Μαρίνα πληροφορήθηκε για τον θάνατο του γιου της. Η ίδια μαζί με τη γιαγιά του, Ειρήνη, σπαράζουν από τον πόνο για τον άδικο χαμό γιου και εγγονού. Η κραυγή της τελευταίας, συγκλονίζει το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο έμεινε με ένα αναπάντητο «γιατί». Λίγες μέρες αργότερα, αυτό το «γιατί», έρχεται να απαντηθεί από τη Μαρία Τζομπανάκη, η οποία μάλιστα είχε δημοσιεύσει μέρες νωρίτερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία με τον τηλεοπτικό Πετρή.

«Θα μας λείψεις πολύ αγαπημένε μας», είχε γράψει στην περιγραφή της φωτογραφίας η Μαρία Τζομπανάκη.

Η Μαρία Τζομπανάκη μιλάει για τον θάνατο του Πετρή και προετοιμάζει για τα χειρότερα

Όπως ήταν λογικό, λοιπόν, ο θάνατος του Πετρή ήταν ένα γεγονός που όχι μόνο στεναχώρησε αλλά δυσαρέστησε αρκετούς τηλεθεατές, οι οποίοι εξέφρασαν τα παράπονά τους στα σχόλια της φωτογραφίας. «Όχι ο Πετρής, μετά το θανάσιμο λάθος του σεναριογράφου η σειρά δεν θα έχει νόημα… Αφού και οι ρόλοι τον υπολοίπων θα έχουν κακό τέλος», αναφερόταν σε ένα από τα σχόλια με τη Μαρία Τζομπανάκη να δίνει την απάντησή της: «Βιβλίο είναι, οι σεναριογράφοι ακολουθούν το βιβλίο παιδιά!».

«Τραγική έκβαση σεναρίου», σχολίασε άλλος χρήστης με τη Μαρία Τζομπανάκη να απαντάει: «Και πού είστε ακόμα..δυστυχώς». Σε άλλη ερώτηση για το αν θα μείνει κανείς ζωντανός εν τέλει, η ηθοποιός ανέφερε πως οι απαντήσεις βρίσκονται στο βιβλίο.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη λέει το δικό της αντίο

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ύστερα από τη Μαρία Τζομπανάκη, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη aka Αργυρώ, είπε με τη σειρά της το δικό της αντίο στον ηθοποιό Κώστα Νικούλι και τηλεοπτικό της αδερφό, Πετρή.

«Μοίρα σκληρή και άδικη δεν σκέφτεσαι κανένα, χωρίζεις μάνες και παιδιά κι αδέλφια αγαπημένα. Κώστα Νικούλι σε ευχαριστώ για όλα. Είσαι ένας υπέροχος και σπάνιος συνεργάτης. Έχεις όλη μου την αγάπη. Εις το επανιδείν», έγραψε στην περιγραφή της φωτογραφίας η ηθοποιός για τον αδικοχαμένο τηλεοπτικό αδερφό της.