ΣΕΙΡΕΣ

Regé-Jean Page: Εξηγεί γιατί δεν θα ξαναπαίξει στο Bridgerton. Μην φεύγεις, μη

Οι φήμες που θέλουν τον Regé-Jean Page επιβεβαιώθηκαν από τον ίδιο και αποχαιρέτα τον Δούκα που χάνεις.

Διαβάζουμε εδώ και λίγες μέρες ότι το Bridgerton θα επιστρέψει σίγουρα με 2ο κύκλο, αλλά δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τον Regé-Jean Page. Το ψηλό αγόρι με την αισθησιακή φωνή και τον πρωταγωνιστικό ρόλο δεν θα συνεχίσει και εξηγεί ο ίδιος το γιατί.

Η ανακοίνωση για τον Regé-Jean Page που αναστάτωσε το κοινό

Τα νέα ήρθαν από το Netflix, μέσα από τα χείλη της αφηγήτριας του Bridgerton, Lady Whistledown. «Αγαπητοί Αναγνώστες, αν και όλα τα μάτια είναι στραμμένα πάνω στον Λόρδο Anthony Bridgerton και στο κυνήγι του να βρει μία σύζυγο, αποχαιρετάμε τον Regé-Jean Page, που υποδύθηκε με τόσο μεγάλο θρίαμβο τον Duke of Hastings. Θα μας λείψει η παρουσία του στην οθόνη, αλλά θα είναι πάντα ένα κομμάτι της οικογένειας Bridgerton. H Daphne θα είναι μία αφοσιωμένη σύζυγος και αδερφή, βοηθώντας τον αδερφό της στο επόμενο μεγάλο κοινωνικό season. Μιλάμε για ακόμη μεγαλύτερο ρομάντζο και ίντριγκες».

Το συμβόλαιο για τον 1ο κύκλο

Η ιστορία του Duke of Hastings περιορίζεται σε έναν κύκλο, και είναι λογικό, εφόσον το Bridgerton βασίζεται σε μία σειρά ρομαντικών μυθιστορημάτων και ο Duke αποτελεί μέρος της αρχής. Αν τα έχεις διαβάσει, θα ήσουν σίγουρα προετοιμασμένη για τούτα τα μαντάτα. Συνεπώς, ο 2ος κύκλος θα καταπιαστεί κυρίως με τη ζωή του Anthony Bridgerton, που είναι ο αδερφός της Daphne.

Τι είπε ο Regé-Jean Page για το τέλος του από το Bridgerton

Η συμφωνία που υπέγραψε αφορούσε μόνο σε έναν κύκλο και έτσι γνώριζε εξαρχής ότι πρόκειται για μία ιστορία με αρχή, μέση και τέλος. «Το ένιωσα από την αρχή ως μίνι σειρά για εμένα. Μπαίνω, συνεισφέρω το δικό μου κομμάτι και η οικογένεια συνεχίζει την ιστορία της. Είμαι τρομερά ενθουσιασμένος με την επιτυχία του Bridgerton και πιστεύω ότι θα συνεχίσει να κατακτά όλο τον κόσμο.

Η απογοήτευση των fans

Αν και η εξήγηση είναι λογική και ο ρόλος του Regé-Jean Page ήταν απλώς ένα κομμάτι του σύμπαντος Bridgerton, οι απανταχού fans δυσκολεύονται να το αποδεχθούν (και δικαίως). Η δική του ιστορία ολοκληρώθηκε με γάμο και παιδί, αλλά η ιστορία μετατοπίζει αλλού το ενδιαφέρον της. Ο ίδιο πάντως δήλωσε ότι ετοιμάζει νέα projects, συνεπώς θα συνεχίσουμε να τον βλέπουμε, από άλλο μετερίζι.