ΚΟΥΙΖ
SPONSORED

Quiz: Πες μας ποια δεκαετία αγαπάς να σου πούμε ποιο βιβλίο να διαβάσεις

Τα βιβλία είναι η πραγματική χρονομηχανή που διαθέτουμε στα χέρια μας. Ανοίγοντας τις σελίδες τους μπορούμε να χαθούμε στις αγαπημένες μας δεκαετίες και να ακούσουμε σχεδόν τις μουσικές που μας σημάδεψαν, να δούμε τα πολύχρωμα ρούχα της εποχής που αγαπάμε, να πάμε σε τόπους και να θυμηθούμε την κοινωνία όπως ήταν. Κι αυτό το quiz θα σε βοηθήσει να καταλάβεις που θέλεις να μεταφερθείς.

Αγαπάς τη δεκαετία των 70s και την εποχή του έρωτα και της ελευθερίας ή τα δυναμικά 80s με τις βάτες στους ώμους και τον ανάλογο δυναμισμό; Τα 90s της εποχής του lifestyle και της ανεμελιάς ή προτιμάς την εποχή της ενδυνάμωσης των γυναικών την οποία ζούμε; Οι εκδόσεις Ψυχογιός έχουν ανάμεσα στις νέες κυκλοφορίες τους, τα κατάλληλα βιβλία για να απολαύσεις όποια εποχή κι αν σε εκφράζει. Κι εδώ έχουμε το κατάλληλο quiz για να σε καθοδηγήσει στο βιβλίο που θα γίνει το επόμενο αγαπημένο σου ανάγνωσμα όποια δεκαετία κι αν αγαπάς.

Γυναίκες συγγραφείς, βουτούν την πένα τους στη φαντασία αλλά και τη σκληρότητα των αληθινών ιστοριών της ζωής και σε παρασύρουν σε ένα ταξίδι στην περιπέτεια, το συναίσθημα, τον έρωτα, τη φιλία, τις σχέσεις, τον φόβο, το θάρρος, το σκοτάδι και το φως. Η Πένη Παπαδάκη γράφει την «Πολυξένη» της, η Μαρία Παναγοπούλου το βιβλίο «Ολική Έκλειψη Καρδιάς», η Θάλεια Ψαρρά το «Δικαίωμά μου» και η Πηνελόπη Κουρτζή υπογράφει «Το κορίτσι με το Σαλιγκάρι». Είσαι έτοιμη να αφεθείς στις σελίδες των βιβλίων των εκδόσεων Ψυχογιός; Πάμε να δούμε στο παρακάτω quiz ποια δεκαετία και πιο απ’ όλα τα βιβλία σου ταιριάζει.