HOUSE TWENTY FOUR

Πώς θα επιλέξεις τα σωστά διακοσμητικά αντικείμενα; Ξέρουμε το μυστικό

24MEDIA

Ξέρω ακριβώς τι σου έχει συμβεί. Είτε μπήκες σε νέο σπίτι, είτε ανανέωσες αυτό που έμενες χρόνια έβαλες προτεραιότητες. Και έκανες πολύ σωστά, έρχομαι να προσθέσω. Έφτιαξες τη λίστα σου και κατέληξες στα δωμάτια του σπιτιού που είχαν καταλάβει τις πρώτες θέσεις της. Υπνοδωμάτια και σαλόνι είχαν την απόλυτη προσοχή σου και μετά από καιρό είναι έτοιμα. Έφτασε η ώρα να περάσεις και στους υπόλοιπους χώρους που είχες αναγκαστικά παραμελήσει. Πάντα θαύμαζες τις όμορφες και γεμάτες βιβλιοθήκες και ευχόσουν κάποια στιγμή να γίνει και η δική σου σαν αυτές. Είμαστε σε αυτή την ώρα. Το δωμάτιο της βιβλιοθήκης θα μεταμορφωθεί στον πιο ζεστό χώρο στον οποίο θα μπορείς να χαλαρώνεις αλλά και να πέφτεις σε βαθιά περισυλλογή (όλα χρειάζονται).

24MEDIA

24MEDIA

 

Κι αν νομίζεις πως μπροστά σου έχεις ένα «βουνό» έχεις συμμάχους τους προσωπικούς σου διακοσμητές.  Οι Interior Experts των Praktiker βρέθηκαν στο σπίτι της 24MEDIA και έδωσαν χρώμα και διαφορετικό ύφος στο χώρο της βιβλιοθήκης. Κανένας χώρος δεν αποτελεί πρόβλημα, γιατί θα προσαρμόσουν τις αλλαγές στις ανάγκες του ώστε το αποτέλεσμα να είναι καλαίσθητο αλλά και λειτουργικό. Με το ειδικό πακέτο interior design, αξίας 99,90€ εξασφαλίζεις την πλήρη μελέτη ανακαίνισης και διακόσμησης του σπιτιού σου από εξειδικευμένους αρχιτέκτονες μηχανικούς και διακοσμητές. Η υπηρεσία περιλαμβάνει δύο ραντεβού με τους Interior Experts για αυτοψία του χώρου και δειγματισμό των προτεινόμενων διακοσμητικών και χρωμάτων για τη διαμόρφωσή του. Σε επόμενο, προαιρετικό βήμα, περιλαμβάνεται και η υλοποίηση της ανακαίνισης από συνεργαζόμενη κατασκευαστική εταιρεία.

24MEDIA

24MEDIA

 

Και επιστρέφουμε στη δική μας βιβλιοθήκη για να πάρεις ιδέες και να σκεφτείς πώς θα αλλάξεις τις δικές σου γωνιές. Μικρές και απλές προσθήκες δημιουργούν ένα άρτιο αποτέλεσμα με συνοχή αλλά και χαρακτήρα.

Οι εσοχές που κάνουν τα ράφια δημιουργούν πρόσφορο έδαφος ώστε να τοποθετήσεις διακοσμητικά που δώσουν χρώμα. Το κλειδί της επιτυχίας είναι ο χώρος σου να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά σου για αυτό βάλε όσα αντικείμενα νιώθεις πως ταιριάζουν και δίνουν αυτό το «κάτι».

24MEDIA

Τα κεριά είναι πάντοτε μία καλή ιδέα , ανεξαρτήτως ύφους και στιλ διακόσμησης. Να θυμάσαι πως σύμφωνα με το φενγκ σούι πρέπει να τα ανάβεις για την καλή ενέργεια.

24MEDIA

Διακοσμητικά πολλά αλλά μία κλεψύδρα δίνει μία ονειρική αίσθηση στο χώρο και ταιριάζει απόλυτα στο δωμάτιο της βιβλιοθήκης. Μία κλασική επιλογή που ανάλογα με το υλικό που περιέχει μπορεί να γίνει μοντέρνα ή και vintage.

24MEDIA

 

Αν υπάρχει χώρος για να μπει ένα τραπέζι, μη διστάσεις. Θα παίρνεις το βιβλίο σου, θα βολεύεσαι σε μία καρέκλα πάνω σε ένα αφράτο μαξιλάρι και θα διαβάζεις με τις ώρες ενώ πίνεις γενναίες γουλιές από τον ζεστό καφέ σου.

24MEDIA

 

Κεράκια ρεσό πάνω σε ξύλινες βάσεις, για να δένει με το σύνολο και αρωματικά sticks για την ατμόσφαιρα. Λίγο πράσινο είναι πάντοτε καλοδεχούμενο.

24MEDIA

 

Ένα ρολόι (όχι σταματημένο) σε γκρι χρώμα θα κάνει εξαιρετικό συνδυασμό με το ξύλο. Οι λευκές γλάστρες είναι ένα all time classic αντικείμενο.

24MEDIA

 

Όσα διακοσμητικά κι αν βάλεις δεν είναι ποτέ αρκετά. Αυτά που δίνουν ύψος, καλό είναι να τοποθετούνται στα υψηλότερα σημεία ή σε ανοιχτές επιφάνειες.

24MEDIA

Ένα μεγάλο ρολόι στον τοίχο προσδιορίζει αισθητικά ένα χώρο και να του δίνει ένα sophisticated ύφος. Αυτό δηλαδή που χρειάζεσαι για τη βιβλιοθήκη σου.

24MEDIA

 

24MEDIA

Κλείσε το ραντεβού σου με τους Interior Experts των Praktiker τηλεφωνικά ή συμπληρώνοντας τη φόρμα ενδιαφέροντος και δες το χώρο σου να μεταμορφώνεται! Εναλλακτικά, θα τους βρεις στα καταστήματα Ταύρου, Ελληνικού, Μεταμόρφωσης και Παλλήνης.