ΓΕΥΣΗ

Πρέπει να μιλήσουμε για το νέο McCrispy από τα McDonald’s

24MEDIA

Η αποστολή που μου ανατέθηκε δεν ήταν μία που μπορείς να αρνηθείς εύκολα. Μου είπαν ότι θα μου δέσουν τα μάτια και θα κάνω ένα blind tasting challenge σε ένα νέο προϊόν. Δεν ήξερα τι θα φάω αλλά σίγουρα πήγα σωστά προετοιμασμένη. Πεινασμένη. Ευτυχώς, μου έδωσαν το νέο burger των McDonald’s. Δεν έφαγα μόνο ένα. Πλέον, μπορώ να ξεχωρίσω το McCrispy με κλειστά μάτια. Είναι το πιο τραγανό κοτόπουλο που έχω δοκιμάσει.

Το νέο McCrispy στα McDonald’s! Κάθε φορά, ανεπανάληπτα τραγανό!

Χτυπάει το κινητό. Ο Χρήστος Χατζηιωάννου με καλεί σε ένα blind tasting στο House Twenty Four. Μου εξηγεί ότι θα δοκιμάσω κάτι με κλειστά μάτια. Fast forward λίγες μέρες  μετά, με ρωτάει αν νιώθω έτοιμη για αυτό το challenge. Γεννήθηκα έτοιμη για γευστικές εμπειρίες. Μου δένει τα μάτια. Με καθοδηγεί σε ένα τραπέζι. Κάτι μυρίζει θεσπέσια. Υπάρχει ένα μικρό κουτάκι μπροστά μου.

Το ανοίγω και με την πρώτη δαγκωματιά ξέρω τι τρώω. Αφράτο ψωμάκι. Ζεστό αφράτο ψωμάκι. Δεύτερη δαγκωματιά. Πίκλες, τραγανές πίκλες και τραγανότατο φιλέτο κοτόπουλο. Τρώω κάτι πολύ καλό και γίνεται αριστούργημα στην τρίτη μπουκιά, αφράτο ψωμάκι, λιωμένο τυράκι, πλούσια σάλτσα και απολαυστικό κοτόπουλο.

24MEDIA

Μου λένε να βγάλω το κάλυμμα ματιών και βλέπω το McCrispy. Είναι τόσο τραγανό που κάθε μπουκιά έχει τον ήχο της ευτυχίας. Απαιτεί αυτοσυγκράτηση για να περιοριστείς σε ένα μόνο McCrispy. Είναι τόσο νόστιμο, που θέλεις και δεύτερο.

24MEDIA

Το McCrispy διατίθεται αποκλειστικά στα συμμετέχοντα εστιατόρια McDonald’s™ και είμαι εδώ για να σου πω γιατί πρέπει να δοκιμάσεις ένα – το αξίζεις. 

24MEDIA

Μπορώ πλέον να το παραδεχτώ. Το ζεστό, φρέσκο και ανεπανάληπτα τραγανό McCrispy που αποτελείται από 100% φιλέτο κοτόπουλου, τυρί, πίκλες και σάλτσα Ranch, σε αφράτο ψωμάκι είναι πλέον το αγαπημένο μου burger των McDonald’s.