ΠΟΤΟ

Ποιο είναι το ποτό του καλοκαιριού που προτιμούν οι celebrities;

CÎROC σημαίνει celebration και celebration σημαίνει πάνω απ’ όλα Μύκονος. Η ultra-premium βότκα βρέθηκε στο επίκεντρο της πιο cool παρέας, πού αλλού; στο πιο κοσμοπολίτικο νησί του πλανήτη. Ήμασταν εκεί και μάθαμε τα πάντα για το αγαπημένο ποτό των celebrities, από τους ίδιους.

 

Λέγεται CÎROC Squad και είναι η παρέα 7 πολύ serious in the making, playful in the living αγαπημένων προσώπων της μόδας, της μουσικής και του χορού. Ζουν για την κάθε στιγμή, διασκεδάζουν και απολαμβάνουν υπεύθυνα τις πιο μοναδικές εμπειρίες.

Τα μοντέλα Κέισι Μίζιου, Έντουαρντ Στεργίου και Χαρά Παππά, η τραγουδίστρια Ανδρομάχη Δημητροπούλου, ο dancer& choreographer Bill Roxenos, η stylist fashion& content designer Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη και ο DJ Kas έγιναν η πιο περιζήτητη παρέα και μαζί έζησαν το απόλυτο celebrational καλοκαιρινό τριήμερο παρέα με την ultra-premium βότκα CÎROC. Οι στιγμές τους στο νησί των ανέμων μας δείχνουν τι σημαίνει CÎROC YOUR SUMMER – CÎROC YOUR MYKONOS και μας εμπνέουν να το εφαρμόσουμε κι εμείς στις καλοκαιρινές μας στιγμές.

Το πότο του καλοκαιριού είναι αναμφίβολα η ultra-premium CÎROC vodka. Το βασικό συστατικό για τις πιο αξέχαστες στιγμές παιχνιδιάρικης πολυτέλειας. Η εκλεπτυσμένη πενταπλής απόσταξης γαλλική βότκα με τον απαλό χαρακτήρα είναι μια απόλαυση για τις αισθήσεις και δεν μπορεί να λείπει από τις στιγμές που αξίζουν αυτό το καλοκαίρι. Γιατί τις αντικατοπτρίζει απόλυτα.

Και υπάρχουν 7 πολύ συγκεκριμένοι λόγοι που αποτελεί την Νο1 επιλογή στα hero serves των πιο ξεχωριστών από εμάς. Η cool παρέα της CÎROC σού δείχνει παρακάτω γιατί η ultra-premium βότκα έχει την πιο ξεχωριστή θέση σε κάθε στιγμή πολυτέλειας, διασκέδασης και χαλάρωσης.

Για την Ανδρομάχη είναι το Sunkissed Glamour

Οι στιγμές κάτω από τον ήλιο, συνθέτουν το καλοκαιρινό glamour που έχει πάντα τη γεύση ενός δροσερού CÎROC Spritz με χυμό cranberry και πορτοκάλι, σιρόπι ζάχαρης και αφρώδη οίνο, γαρνιρισμένο με μία φλούδα πορτοκαλιού και φύλλα φρέσκιας μέντας.

Για τον Bill Roxenos είναι το Freedom of Expression

Οι πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής απολαμβάνονται πάντα με το δικό σου, αυθεντικό στιλ και συνοδεύονται τέλεια με την ultrapremium CÎROC vodka.

Για την Κέισι Μίζιου είναι το Premium Taste της CÎROC vodka

Δροσιστικά cocktails με την premium γεύση της CÎROC. Αυτό είναι το μυστικό για τις πιο μοναδικές στιγμές.

Για τη Χαρά Παππά είναι το Instant celebration

CÎROC σημαίνει να δημιουργείς τη γιορτή, οποιαδήποτε στιγμή σε οποιοδήποτε μέρος!

Για την Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη είναι Unique Experiences

Καλοκαιρινές εμπειρίες με φίλους και CÎROC δημιουργούν τις πιο μοναδικές αναμνήσεις. Αυτή είναι η μαγεία της ultra-premium βότκας!

Για τον Έντουαρτ Στεργίου είναι high energy nights!

Νύχτες με μουσική, χορό και CÎROC συνθέτουν το παζλ των εμπειριών που επιδιώκουμε να βιώσουμε αυτό το καλοκαίρι.

Playful Moments για τον Dj Kas

Δεν χρειάζεται πολλά για την πιο παιχνιδιάρικη διάθεση που θα σε απογειώσει. Θες την παρέα σου και πάθος για την κάθε στιγμή! Και φυσικά οι πιο παιχνιδιάρικες στιγμές συνοδεύονται από τη CÎROC vodka.

www.apolafste.ypefthina.eneap.gr

Απολαύστε Υπεύθυνα

Το παρόν περιεχόμενο απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα άνω των 18 ετών.