ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Πινόκιο: Kάθε Κυριακή στο Θέατρο Άβατον η ιστορία ξαναγράφεται από τα παιδιά

Στο θέατρο Άβατον θα κρυφτείς μέσα στο δάσος, θα γνωρίσεις νεράιδες, θα γελάσεις με την ψυχή σου και θα βρεις τα χαμένα εργαλεία του Τζεπέτο. Δεν πιστεύω να λες ψέματα και να μεγαλώσει και η δική σου μύτη;

Να έρθεις, γιατί θα είναι όλοι εκεί!

Η κλασσική ιταλική ιστορία του Πινόκιο, της γνωστής ξύλινης μαριονέτας που η μύτη της μεγαλώνει κάθε φορά που λέει ψέματα, ζωντανεύει μπροστά στα μάτια των μικρών θεατών με ατελείωτα παιχνίδια, περιπέτειες και εκπλήξεις που παραμονεύουν σε κάθε γωνιά.

Μία διασκευή του δημοσιογράφου Νικήτα Αυγουλή γεμάτη μηνύματα και εκπλήξεις.

 

Παίζουν: Στέλιος Πετράκης, Αντώνης Ζιώγας, Νίκος Λημνιός, Παρασκευή Μπαγιάστα, Γιώργος Μαύρος. Στον ρόλο της αφηγήτριας η Χριστίνα Πομόνη.

Η εταιρεία L&C έχει ειδικότητα στις διαδραστικές παραστάσεις για παιδιά. Στόχος της ομάδας είναι να δίνει στα παιδιά την ευκαιρία να βιώσουν μια ιστορία, μέσα από την συμμετοχή τους στις διαδραστικές παραστάσεις και να νιώθουν το ευχάριστο αίσθημα της επίτευξης που συμβάλλει στην ανάπτυξη εμπιστοσύνης στον εαυτό τους.

 

Η παράσταση “Πινόκιο” είναι 4η συνολικά φέτος σε πωλήσεις εισιτηρίων παιδικού θεάτρου και σταθερά στις “5” πιο δημοφιλείς στο Αθηνόραμα.