ΠΟΤΑ
SPONSORED

Αυτές τις γιορτές πες “Χρόνια Πολλά” με μια Belvedere Bespoke

‘Ενα από τα αγαπημένα μου ρητά είναι αυτό του Dr. Seuss που λέει “today you are you, that is truer than true, there is no one alive who is youer than you”.

Κοινώς, να είσαι ο εαυτός σου γιατί όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι. Και πως γιορτάζεται το να είσαι ο εαυτός σου με δώρο; Με customized αντικείμενα. Και ποιος λατρεύει να δίνει και να παίρνει δώρα; Moi. 

Το πρώτο βήμα είναι να σκεφτείς καλά τι του/της αρέσει, τι τον/την κάνει χαρούμενο. Και μετά, να κάνεις το έξτρα βήμα, εφόσον γίνεται. Δηλαδή να προσωποποιήσεις κάπως το αντικείμενο που θα δωρίσεις. Αρχικά ονόματος σε ένα κομψό πουλόβερ ή πουκάμισο; Ένα σύμβολο ή ένα σχήμα που κάτι ιδιαίτερο σημαίνει χαραγμένο σε κόσμημα, ραμμένο σε μια τσάντα; Έτσι αυτομάτως, κάτι που ούτως ή άλλως  θα αρέσει, γιατί αφιέρωσες χρόνο και σκέψη να το βρεις γίνεται προσωπικό. 

Με όλη αυτή την κοσμοθεωρία μου περί δώρων, η πρόσκληση της Belvedere (btw ούτως ή άλλως αγαπημένη μου βότκα) για bespoke φιάλη ήταν φανταστική. Εκτός από όταν με ρώτησε να σκεφτώ τι θέλω να γράφει πάνω η uber festive ασημένια φιάλη της. Οπότε και βραχυκύκλωσα. Δεν ήξερα τι ήθελα να πρωτογράψω, να χωράει στους χαρακτήρες που μου έδωσε, να με εκφράζει,. Άνω κάτω έγινα. Γιατί μπορώ. Και γιατί Ζυγός. 

Και μετά ήρθε η επιφοίτηση. Τι είναι η Belvedere για μένα; Και πως με κάνει να νιώθω; Τι συνειρμούς μου δημιουργεί; Σκέψου Μίνα, σκέψου. Η Belvedere είναι χαρά, είναι πάρτι, είναι παρέα, είναι γέλια, είναι ανεμελιά, είναι απόλαυση. Και που τα νιώθω όλα αυτά στο μάξιμουμ; Στην παραλία. Και εγένετο Life is a Beach. Το έστειλα μαύρη νύχτα έχοντας μετρήσει προσεκτικά κάθε χαρακτήρα μην και μου πουν ότι υπερβαίνει αυτούς που πρέπει και πρέπει να σκεφτώ κάτι άλλο. 

Όταν με ειδοποίησαν να πάω στο Cellier να την παραλάβω πήγα με περιέργεια και χαρά. Και μόλις την είδα χαμογέλασα γιατί σκέφτηκα πόσο ωραία θα είναι όταν μαζευτούμε στο μίνι φετινό ρεβεγιόν με τους λίγους κοντινούς μου, να την ανοίξουμε, να τη βάλουμε σε ποτήρια και να ευχηθούμε από μέσα μας και απ’ έξω μας ακριβώς αυτό που γράφει η bespoke Belvedere φιάλη μου. Να είναι η ζωή μας το 2021 σαν μια μέρα στην παραλία. Φωτεινή, χαρούμενη, ξένοιαστη.  

Και μια παραδοχή – είδα εκεί και δύο άλλες bespoke φιάλες Belvedere με τα μηνύματα “2020: Thank you, next” και “2021 Be Kind” που θα μπορούσε κάποιος να επιλέξει για να αποχαιρετήσει το 2020 όπως του πρέπει και να υποδεχθεί σωστά το 2021.

Το πώς θα κάνεις κι εσύ μία δική σου φιάλη #BELVEDEREBESPOKE, είτε για να την κάνεις δώρο είτε για να την χαρείς στο σπίτι σου, είναι απλό. Αρχικά μπορείς να αγοράσεις μία φιάλη Belvedere Bespoke από τις προτεινόμενες συνεργαζόμενες κάβες. Στη συνέχεια μπαίνεις στην ειδική σελίδα για εγχάραξη της Belvedere Bespoke και διαλέγεις το μήνυμα που θες να αναγράφει. Μέσα σε δύο εργάσιμες ημέρες επιπλέον της απλής αποστολής η μοναδική φιάλη θα είναι στα χέρια σου ή στον προορισμό που εσύ επιθυμείς.

Τώρα ξέρεις. Το τέλειο δώρο αν πας καλεσμένος, αλλά και η τέλεια έκπληξη για το τσιν τσιν των γιορτών είναι μια Belvedere που πάνω της γράφει κάτι που θα κάνει κάποιον ή κάποιους να συγκινηθούν, να χαμογελάσουν, να ξεκαρδιστούν, να κοκκινίσουν, οι επιλογές είναι ατελείωτες. Μην σου πω μέχρι και “Marry me” χωράει να γράψεις πάνω της (κλείσιμο ματιού).