TRAILERS

Πέμπτη Πρεμιέρας: Ο Tom Hanks κάνει τα μαγικά του ως Walt Disney και ο De Niro ρίχνει στο ρινγκ τον Stallone

Η ταραχώδης συνεργασία της συγγραφέως των βιβλίων της Mary Poppins με τον Walt Disney ('Saving Mr. Banks'), ένα supernatural θρίλερ του Ντένη Ηλιάδη ('Plus One') αλλά και μια "βεντέτα" των Stallone -De Niro που πρέπει να τελειώσει επιτέλους να τελειώσει. Στο ρινγκ.('Grudge Match').

Saving Mr. Banks (Η Μαγική Ομπρέλα)

Το αγαπημένο παιδικό musical παραγωγής Walt Disney του 1964 που κέρδισε πέντε Oscar και 13 υποψηφιότητες, επιστρέφει ως “making of”, με τον Tom Hanks στο ρόλο του ίδιου του Walt Disney και την Emma Thomson να ενσαρκώνει την P.L. Travers, συγγραφέα του βιβλίου στο οποίο βασίστηκε η αρχική ταινία. Η βιογραφία που ξεναγεί στις συνθήκες δημιουργίας (όχι και τόσο εύκολες, αν σκεφτεί κανείς ότι ο κύριος Disney χρειάστηκε 20 χρόνια για να την πείσει να συνεργαστεί μαζί του!) του διάσημου αυτού φιλμ.

Σκηνοθεσία: John Lee Hancock

Πρωταγωνιστούν: Emma Thompson, Tom Hanks, Annie Rose Buckley

+1 (Plus One)

Ο Έλληνας Ντένης Ηλιάδης την ιστορία τριών κολεγιακών φίλων που πάνε στο μεγαλύτερο και πιο ξέφρενο πάρτι της χρονιάς – ναρκωτικά, σεξ και τα (γνωστά) λοιπά- μέχρι που ένα υπερφυσικό φαινόμενο διαταράσσει τη διασκέδαση. Σταδιακά, η αμφισβήτηση για το αν μπορούν να παραμείνουν φίλοι ή αν μπορούν ακόμη και να μείνουν ζωντανοί, φτάνει στο ζενίθ της.

Σκηνοθεσία: Ντένης Ηλιάδης

Πρωταγωνιστούν:  Rhys Wakefield, Logan Miller, Ashley Hinshaw

Grudge Match (Επιστροφή στο Ρινγκ)

Δύο από τους πιο huge ηθοποιούς (Stallone, De Niro) ανεβαίνουν ξανά μαζί στο ρινγκ για έναν -πιθανότατα τελευταίο- αγώνα μποξ. Εξάλλου, έχουν θρέψει καλά το μίσος που τρέφει ο ένας για τον άλλον εδώ και 30 χρόνια, από τότε δηλαδή που ο Henry ‘Razor’ Sharp και ο Billy ‘The Kid’ McDonnen, είχαν τσακωθεί λίγο πριν τον “ιστορικό” τελικό αγώνα. Όταν οι νίκες ήταν στο 1-1, ο Razor Henry ‘Razor’ Sharp είχε ανακοινώσει ότι αποσύρεται από το μποξ, καταστρέφοντας ταυτόχρονα και τη καριέρα του The Kid. Η εκδίκηση θα έρθει, αλλά θα είναι σε μορφή κωμωδίας.

Σκηνοθεσία: Peter Segal

Πρωταγωνιστούν: Robert De Niro, Sylvester Stallone, Kim Basinger

Μiele (Mέλι)

Η ήδη βραβευμένη και συγκινητική ταινία της Ιταλίδας Valeria Golino πραγματεύεται ένα πολύ λεπτό ζήτημα. Με το ψευδώνυμο Miele (Μέλι), η 30χρονη Ιρένε βοηθά (κρυφά) τους ασθενείς που υποφέρουν να δώσουν ένα τέλος στην ζωή τους και να λυτρωθούν. Μια μέρα προμηθεύει έναν νέο “πελάτη” της με την θανάσιμη δόση, μη γνωρίζοντας όμως ότι ο ίδιος είναι απόλυτα υγιής. Η συνάντηση τους αυτή θα δημιουργήσει αμφιβολίες στην Ιρένε, για τα πιστεύω της για την ζωή και τον θάνατο.

Σκηνοθεσία: Valeria Golino

Πρωταγωνιστούν: Jasmine Trinca, Carlo Cecchi, Libero De Rienzo

Belle et Sebastien (Δύο Αχώριστοι Φίλοι)

Μετά τα δημοφιλή βιβλία της Σεσίλ Ομπρί και την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά, τώρα η ιστορία της Μπελ και του Σεμπάστιαν μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη από το σκηνοθέτη Νικολά Βανιέ. Οι πρωταγωνιστές – ένα 6χρονο αγόρι, ο Σεμπάστιαν και η Μπελ ένα αδέσποτο σκύλάκι- που ζουν στις Άλπεις και αναπτύσσουν -μετ’εμποδίων- μια σπάνια φιλία. Μια ταινία για μας τους φιλόζωους, αλλά και για τους μικρούς μας φίλους.

Σκηνοθεσία:  Nicolas Vanier

Πρωταγωνιστούν: Félix Bossuet, Tchéky Karyo, Margaux Châtelier