ΤΑΙΝΙΕΣ

Παρασκευή και 13: 5 καινούρια θρίλερ που θα βρεις στο Netflix για να ξορκίσεις τη μέρα

Παρασκευή και 13 σήμερα αλλά τι να μάς σκιάξει εμάς που γνωρίσαμε το 2020; Τι πιο γρουσούζικο να μάς συμβεί από την πανδημία, τους σεισμούς και όλα τα άλλα δεινά που μάς έφερε αυτή η χρονιά;

Αν λατρεύεις τα θρίλερ και δεν χάνεις τις ταινίες που βγαίνουν, το Netflix σου δίνει μία χορταστική λίστα με νέα θρίλερ, τα οποία έχω δει και συστήνω ανεπιφύλακτα. Αν πάλι δεν είσαι και μεγάλος fan του είδους, κάνε μία εξαίρεση σήμερα που είναι Παρασκευή και 13 και κοιμήσου απόψε με φωτάκι.

Rebecca

Ένα remake που προκάλεσε διάφορες αντιδράσεις, γιατί δεν ήταν τόσο δυνατό όσο η εκδοχή του Χίτσκοκ, το 1940. Ωστόσο, πρόκειται για ένα θρίλερ εποχής, που είναι περισσότερο ατμοσφαιρικό και λιγότερο scary. Το μαγικό ειδύλλιο που ξεκινά στο Μόντε Κάρλο, γίνεται σχέση ζωής. Μόνο που η νέα σύζυγος έχει να αντιμετωπίσει το φάντασμα της νεκρής πρώτης συζύγου. Ο πρωταγωνιστής του Call Me By Your Name κλέβει κι εδώ την παράσταση, ενώ είναι μία ταινία για όσους δεν αντέχουν τα κλασικά θρίλερ.

Κανείς δεν κοιμάται στο δάσος απόψε

Μία εξαιρετική cultίλα που θυμίζει τα παλιά καλά θρίλερ με δολοφόνους που σε τρομάζουν, αλλά θες και να γελάσεις με την υπερβολή στην εμφάνιση. Μία παρέα εφήβων, οι οποίοι πηγαίνουν σε κατασκήνωση απεξάρτησης από τα social media, βρίσκεται στο δάσος και πρέπει να αντιμετωπίσει την απειλή που σκοτώνει ανθρώπους εδώ και χρόνια. Ό,τι πρέπει για Παρασκευή και 13.

Ο Τραυματιοφορέας

Αν έχεις δει το ισπανικό θρίλερ «Ο Αόρατος Επισκέπτης», μπορείς να ξαναζήσεις ανάλογες στιγμές με τον Τραυματιοφορέα. Ένας αυταρχικός σύντροφος παθαίνει εργατικό ατύχημα και καθηλώνεται σε αναπηρικό αμαξίδιο. Όταν η κοπέλα του τον χωρίζει, εκείνος αποφασίζει να πάρει εκδίκηση. Ταινία που θα σου κρατήσει την αναπνοή με σασπένς, ένταση και ισπανική γλώσσα στα αυτιά.

Έχω ακόμα το κλειδί

Άλλο ένα ισπανικό θρίλερ (είναι μετρ οι άνθρωποι) που έχει ως στόχο να σε κάνει να φας τα νύχια σου από την αγωνία. Ένας εύρωστος διαφημιστής χάνει τη δουλειά του και αναγκάζεται να μετακομίσει με την οικογένειά του σε ένα σπίτι με πολύ λιγότερες πολυτέλειες. Όταν βλέπει την οικογένεια που παίρνει τη θέση της δικής του στο σπίτι, ξεκινά ένα περίεργο παιχνίδι παρακολούθησης και εμμονής.

Το Σπίτι Του

Και κλείνουμε με την ολοκαίνουρια προσθήκη του Netflix. Όταν ένα νεαρό ζευγάρι από το εμπόλεμο Νότιο Σουδάν αναζητά άσυλο και μία καινούρια αρχή στην Αγγλία, βασανίζεται από μία μοχθηρή δύναμη που ζει στο νέο τους σπίτι.