ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Παραμονή Πρωτοχρονιάς με Αντώνη Ρέμο και Ρούλα Κορομηλά στο Mega. Θα σπάσει η νύχτα δυο κομμάτια

Τα αρκετά τελευταία χρόνια, η Ρούλα Κορομηλά έχει αποφασίσει να απέχει από την τηλεόραση. Λίγο πριν την εκπνοή του 2020 όμως, της χρονιάς που έχει αλλάξει ό,τι κι αν έχουμε θεωρήσει δεδομένο ως τώρα στη ζωή μας, η παρουσιάστρια κάνει την ανατροπή και επιστρέφει στην τηλεόραση για μία βραδιά, μέσα από τη συχνότητα του Mega. Η Ρούλα Κορομηλά θα ενώσει τις δυνάμεις της με τον Αντώνη Ρέμο για ένα ξεχωριστό πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, την ειδική εκπομπή «MEGA Πρωτοχρονιά». Δεν ξέρω για εσένα αλλά εγώ μια συγκίνηση τη νιώθω.

Ο Αντώνης Ρέμος που ξεκίνησε την καριέρα του από το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 1992, έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση σε κανάλι εθνικής εμβέλειας σε εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά. Ήταν το 1996 όταν η Ρούλα Κορομηλά παρουσίαζε το «Μπράβο» στο Mega, που ο Φοίβος θέλησε να της γράψει ένα τραγούδι.

Όπως είχε εξομολογηθεί στην εκπομπή «Όλα» η Ρούλα Κορομηλά, θυμόταν ένα νέο παιδί που τραγουδούσε στη Θεσσαλονίκη και τον έλεγαν Αντώνη και ήθελε να πει το ντουέτο της μαζί του. Κάπως έτσι ο Αντώνης Ρέμος με το τραγούδι «Είχα που λες» ξεκίνησε τη συνεργασία του με το Φοίβο και την σπουδαία του καριέρα στο τραγούδι. Ακολούθησαν πολλές ακόμα εμφανίσεις του στις εκπομπές της Ρούλας Κορομηλά

Η Ρούλα Κορομηλά και ο Αντώνης Ρέμος θα ξανασυναντηθούν, λοιπόν, και πάλι στο Mega σε μία εντελώς διαφορετική εποχή, που όμως έχει πρωτόγνωρες αναφορές στα παλιότερα χρόνια. Τότε που τα ρεβεγιόν μας γίνονταν στο σπίτι και υποδεχόμασταν τον νέο χρόνο σε αντίστροφη μέτρηση μαζί με τους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης.

Η ανακοίνωση του Mega

Ο Αντώνης Ρέμος και η Ρούλα Κορομηλά προσκαλούν τους τηλεθεατές σε ένα ξεχωριστό ρεβεγιόν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις 21:50 στο MEGA.

Ο Αντώνης Ρέμος, ο πιο αγαπημένος τραγουδιστής της γενιάς του με τις αξεπέραστες επιτυχίες και η Ρούλα Κορομηλά, η πιο σημαντική παρουσιάστρια όλων της εποχών της ιδιωτικής τηλεόρασης ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν μία … MEGA Πρωτοχρονιά.

Η καλύτερη παρέα για να αποχαιρετήσουμε το 2020 και να υποδεχτούμε το 2021 σε μια βραδιά που γίνεται ακόμα πιο ξεχωριστή, καθώς γεμίζει με μουσική, ελπίδα, αισιοδοξία και μεγάλες εκπλήξεις.

Ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής σε μοναδικές και ανατρεπτικές συναντήσεις με αγαπημένους φίλους χαρίζουν σημαντικές στιγμές και δημιουργούν μια ατμόσφαιρα γιορτής γεμάτη από αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια σε ένα τρίωρο show ειδικά για τους τηλεθεατές του MEGA!

Δίνουμε ραντεβού την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις 21:50 στο MEGA και μπαίνουμε στο 2021 με πολλή μουσική, τραγούδι, κέφι και ευχές για μία διαφορετική και πιο ελπιδοφόρα χρονιά.

Η Ρούλα Κορομηλά είχε κάνει ένα προφητικό tweet για τον Αντώνη Ρέμο και το Mega

Ήταν 10 Απριλίου του 2020 όταν η πάντα πολύ ενεργή στο Twitter, Ρούλα Κορομηλά, θέλησε να σχολιάσει την επικείμενη πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου στο «Σπίτι με το Mega»

«Επιτέλους! Οργανωθήκατε!», είχε σχολιάσει τότε για το Mega η παρουσιάστρια. Για τον Αντώνη Ρέμο είχε σχολιάσει στη συνέχεια «Προτιμώ να τραγουδάει και λιγότερο μπλα μπλα», ενώ απαντώντας σε χρήστες του Twitter που ζητούσαν τη δική της επιστροφή στην TV, η Ρούλα Κορομηλά είχε απαντήσει αινιγματικά: «Θα ρθει κι η σειρά μου».

Και όπως κατάλαβες, ήρθε.