ΣΟΥΡΕΑΛ ΣΤΙΓΜΗ

Όταν η Eva Longoria ξεμάλλιασε (κυριολεκτικά) τη Δούκισσα Νομικού

instagram.com/dutchesss_/

Μία ακόμα σουρεάλ στιγμή καταγράφηκε αυτές τις μέρες και η έκπληξη είναι ότι δεν καταγράφηκε στην ελληνική τηλεόραση, αλλά στα social media. Πιο συγκεκριμένα, περιλαμβάνεται σε ένα video που μοιράστηκε η Δούκισσα Νομικού, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο Walk your Worth Le Défilé της L’ Oréal Paris.

H Δούκισσα Νομικού περπάτησε στην πασαρέλα του show που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, 2 Οκτωβρίου, στη Γαλλική Ακαδημία Πολέμου στο Παρίσι. Αυτή είναι η 5η κατά σειρά διοργάνωση του Le Défilé από τη L’ Oreal και διεξάχθηκε με αφορμή την εβδομάδα μόδας στο Παρίσι. Στο πλαίσιο της επίσκεψής της στη γαλλική πρωτεύουσα και της συνεργασίας της με τον γνωστό οίκο, η Δούκισσα Νομικού πήρε συνέντευξη από την Eva Longoria και την Katherine Langford. Εκεί ήταν που σημειώθηκε η σουρεάλ στιγμή της ημέρας.

Πριν ξεκινήσει η συνέντευξη, η Δούκισσα Νομικού και η Eva Longoria στέκονταν η μία απέναντι στην άλλη. Η ηθοποιός θέλοντας να βοηθήσει την παρουσίαστρια και μοντέλο της έφτιαξε τα μαλλιά της για να βγει άψογη on camera. Μία τρίχα όμως ήταν ανεπίδεκτη διορθώσεων και έμπαινε μπροστά στο πρόσωπο της Δούκισσας Νομικού. Προσπάθησε μία, προσπάθησε δύο η παρουσιάστρια και μοντέλο, η τρίχα εκεί να επιμένει. Κάπως έτσι, η Δούκισσα Νομικού σκέφτηκε μία ανορθόδοξη λύση. Ζήτησε από την Eva Longoria να κόψει την τρίχα και να το κάνει γρήγορα. Κι η Eva Longoria κυριολεκτικά ξεμάλλιασε τη Δούκισσα Νομικού.

Οι δύο γυναίκες γέλασαν και η Eva Longoria τρυφερά έβαλε το χέρι της στο μέτωπο της Δούκισσας Νομικού για να απαλύνει τον πόνο της τρίχας που είχε μόλις τραβηχτεί από το κεφάλι της. Η συζήτησή τους που είχε να κάνει με τη γυναικεία ενδυνάμωση, δεν θα μπορούσε να έχει ξεκινήσει καλύτερα, όσο άβολη κι αν σου φάνηκε η σκηνή. Οι γυναίκες αλληλοϋποστηρίζονται όχι μόνο στα πιο μεγάλα, αλλά και στα πιο μικρά. Τόσο μικρά όσο και μία ενοχλητική τρίχα.

Βέβαια, όταν εμένα μου είχε κάνει το ίδιο η φίλη μου η Μιχαέλα στην Γ’ Λυκείου για τη μοναδική άσπρη τρίχα μου που «πέταγε» δεν ένιωσα καμία ενδυνάμωση, τα κλάματα έβαλα. Ίσως η Eva Longoria όμως να έχει πιο ελαφρύ χέρι. Πάντως η Δούκισσα Νομικού την ευχαρίστησε, ζήτησε συγγνώμη από το συνεργείο γύρω τους και προχώρησε στη δουλειά της ανενόχλητη.

«Είμαι τόσο χαρούμενη που σε συνάντησα ξανά Eva Longoria και που μίλησα μαζί σου για την αξία του εαυτού. Είσαι τόσο μεγάλη έμπνευση», έγραψε δημοσιεύοντας το στιγμιότυπο η Δούκισσα Νομικού.

Η συνάντησή τους ήταν ευχάριστη (όχι για την τρίχα) και σε φιλικό κλίμα όπως καταλαβαίνεις. Το Walk Your Worth Le Défilé άλλωστε, φέρνει κοντά διάσημες γυναίκες απ’ όλο τον κόσμο, που θέλουν να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα γυναικείας ενδυνάμωσης και πίστης στον εαυτό μας, σε όλο τον κόσμο. Και τα κατάφεραν ακόμα και με αυτόν τον πιο παράδοξο τρόπο απ’ όλους, αυτόν της επέμβασης της Eva Longoria για μία τρίχα της Δούκισσας Νομικού.