ΓΑΜΟΣ

Όσα πρέπει να ξέρεις αν παντρευτείς φθινόπωρο

Το Yes I Do.gr, επίσημος συνεργάτης του Ladylike.gr, σου μαθαίνει όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις αν πρόκειται να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας αυτή την εποχή.

O φθινοπωρινός γάμος είναι μια υπέροχη επιλογή, αφενός γιατί ο καιρός έχει γλυκάνει και αφετέρου γιατί τα χρώματα αυτής της εποχής είναι ζεστά και υπέροχα. Ωστόσο, πριν πάτε στην εκκλησία, να είστε σίγουροι ότι έχετε μεριμνήσει για τα παρακάτω:

*Όση λιακάδα και αν έχει το πρωί, το βράδυ η θερμοκρασία πέφτει, αν το κάνετε σε εξωτερικό χώρο φροντίστε να έχετε συνεννοηθεί με το χώρο για να έχετε σόμπες μανιτάρια.

*Κάντε το νωρίς το απόγευμα, γύρω στις 18:00, προκειμένου να προλάβετε να έχετε καλό φως για τις φωτογραφίες.

*Αν σας παίρνει το budget φροντίστε να έχετε διαθέσιμες κάποιες πασμίνες για όσες από τις καλεσμένες σας δεν έχουν προνοήσει να φέρουν κάτι μαζί τους.

*Μην προτιμήσετε χώρο με πολύ γρασίδι, γιατί θα έχει ακόμη περισσότερη υγρασία και ψύχρα.

*Φροντίστε στο φαγητό που θα βγει γύρω στις 2 το πρωί να έχετε κάτι ”ζεστό” όπως μακαρόνια ή πίτσα που θα ”ζεστάνει” τους καλεσμένους σας.

*Διαλέξτε γήινα χρώματα για να ταιριάζουν με τα χρώματα της φύσης, έντονα φλούο ή ασπρόμαυρα αφήστε τα για γάμο σε άλλη εποχή.

*Μην πάτε με ανοιχτό αμάξι από το σπίτι μέχρι την εκκλησία, ή ανοίξτε το λίγο πριν φτάσετε στην εκκλησία, για να αποφύγετε να σας χαλάσει το χτένισμα από τον αέρα ή από ξαφνική φθινοπωρινή βροχή.

 

Διαβάστε ακόμα στο Yes I Do.gr

14 φορέματα για εσένα που θα παντρέψεις την καλύτερη σου φίλη

10 Cozy Beds for your #WeddingNight