HOME SHOPPING

Οργάνωση στο μπαλκόνι: Βρήκαμε 6 stylish έπιπλα για να βάλεις τα πάντα σε τάξη

iStock

Η αισθητική είναι η βασική προτεραιότητά σου στο μπαλκόνι. Λογικό. Έπειτα από μια εξαντλητική μέρα ή τις στιγμές που απλά θέλεις να ηρεμίσεις απολαμβάνοντας το κρασί σου και παρακολουθώντας την αγαπημένη σου ταινία, θέλεις να έχεις ωραία θέα βρε παιδί μου. Να βρίσκεσαι σε ένα ωραίο περιβάλλον που να αποπνέει χαλαρωτικά vibes. Όμως, δεν αρκεί μόνο αυτό. Η οργάνωση παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο.

Γιατί τι να το κάνεις ένα μπαλκόνι με ωραία έπιπλα και διακοσμητικά, αν τα πάντα γύρω σου είναι ακατάστατα; Αυτομάτως όλα φαίνονται χάλια και «φθηνά». Κι ας μην είναι.

Άσε που και η ψυχολογία σου δεν μένει ανεπηρέαστη. Έρευνα του 2016 που διεξήχθη στο Πανεπιστημίου του New Mexico συμπαίρανε ότι υπάρχει άμεση συσχέτιση ανάμεσα σε ένα ακατάστατο περιβάλλον και στην ψυχολογική μας κατάσταση. Ένας ακατάστατος χώρος επηρεάζει σε συντριπτικό βαθμό την ικανότητά μας να νιώσουμε ευχαρίστηση μέσα σε αυτό.

Σύμφωνα με παρεμφερείς έρευνες, η ακαταστασία συνδέεται με υψηλά επίπεδα κορτιζόλης (της ορμόνης του στρες). Καταλαβαίνεις, λοιπόν, πως και στο μπαλκόνι πρέπει να επικρατεί η τάξη πέρα από την αισθητική. Για τον λόγο αυτό, εμείς κάτσαμε και βρήκαμε για εσένα 6 stylish έπιπλα για να κάνεις την οργάνωση στο μπαλκόνι σου παιχνιδάκι. Τι να πει και η Marie Kondo!

Βρήκαμε 6 stylish έπιπλα για να βάλεις τα πάντα σε τάξη στο μπαλκόνι σου: Η οργάνωση θα γίνει παιχνιδάκι!

Τραπέζι Keter Cozy Ocean
PRAKTIKER

Τραπέζι Keter Cozy Ocean

(ΔxΥ): 40,6x41,4 εκ.
52,00 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Εξωτερικός χώρος χωρίς coffee table για να βολεύεσαι και να τοποθετείς τα πράγματά σου και τα αρωματικά κεριά σου γίνεται; Δεν γίνεται. Το παρακάτω τραπέζι Keter Cozy Ocean σε γαλάζια απόχρωση με αποθηκευτικό χώρο κάτω από την εξωτερική επιφάνειά του, είναι το ιδανικό.

SOLLERÖN σκαμπό, εξωτερικού χώρου
IKEA

SOLLERÖN σκαμπό, εξωτερικού χώρου

Μήκος: 62 εκ. Πλάτος: 62 εκ. Ύψος: 32 εκ. Πλάτος καθίσματος: 62 εκ. Βάθος καθίσματος: 62 εκ.
80,00 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Υποπόδιο από ρατάν το οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις ως μια επιπλέον θέση ή ως αναπαυτική προέκταση για το σετ κήπου του εξωτερικού χώρου σου. Στα plus να προσθέσεις και τον αποθηκευτικό χώρο που διαθέτει σηκώνοντας την επιφάνειά του. Ένα έπιπλο θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις την απόλυτη τάξη στον εξωτερικό σου χώρο.

Σετ κήπου τραπέζι + 2 καρέκλες από ξύλο ακακίας, Alata
LA REDOUTE

Σετ κήπου τραπέζι + 2 καρέκλες από ξύλο ακακίας, Alata

- Πλάτος 65 εκ. - Ύψος: 128 εκ. - Βάθος: 35 εκ. με διπλωμένη επιφάνεια / 83 εκ. με ανοιχτή επιφάνεια Καρέκλες - Πλάτος: 42 εκ. - Ύψος: 80 εκ. - Βάθος: 43,5 εκ. - Βάρος σετ: - 15 kg
311,00 € 264,30 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Για να απολαμβάνεις στο έπακρον το μπαλκόνι σου, διατηρώντας την απόλυτη τάξη, χρειάζεσαι, μεταξύ άλλων, το σετ Alata. Το τραπέζι με αναδιπλούμενη επιφάνεια και 2 πτυσσόμενες καρέκλες «πιάνουν» πολύ μικρό χώρο όταν κλείνουν. Οι καρέκλες, κλειστές, τοποθετούνται κάτω από τα ράφια. Στιλ, τάξη και πρακτικότητα! Επίσης, καλό είναι να γνωρίζεις πως η ακακία είναι ένα ξύλο με πολύ καλές ιδιότητες (δεν μολύνεται από έντομα και μύκητες) και ιδιαίτερη αντοχή στις καιρικές συνθήκες (στις εναλλαγές της θερμοκρασίας και της υγρασίας μεταξύ των διαφορετικών εποχών).

Η JOSTEIN σχάρα σού δίνει το ελέυθερο να πειραματιστείς και να δημιουργήσεις συνθέσεις που καλύπτουν τις ανάγκες -αλλά και ταιριάζουν- στο μπαλκόνι σου. Είτε μπορείς να τοποθετήσεις με καρφιά τη σχάρα πάνω στον τοίχο και να τοποθετήσεις γάντζους, ώστε να κρεμάσεις γλάστρες και άλλα αντικείμενα που χρειάζεσαι. Από την άλλη, μπορείς να συνδυάσεις τη σχάρα με μέρη του συστήματος αποθήκευσης JOSTEIN.

μπαλκόνι οργάνωση
PUBLIC

Παγκάκι και μπαούλα κήπου από ξύλο ακακίας, Garden

Διαστάσεις: Παγκάκι: - Μήκος: 80 εκ. - Ύψος: 46 εκ. - Βάθος: 45 εκ. Μπαούλα: - Μήκος: 33 εκ. - Ύψος: 37 εκ. - Βάθος: 33 εκ.
396 ,99 € 355,99 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

Αυτό το σετ κήπου Garden συνδυάζει 3 χρήσεις: παγκάκι, σκαμπό και χώρο αποθήκευσης με αφαιρούμενο καπάκι. Πρακτικά, τα 2 μπαούλα αποθήκευσης με λαβές και αφαιρούμενο καπάκι μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως σκαμπό, ενώ τοποθετούνται κάτω από το παγκάκι για εξοικονόμηση χώρου. Ο σκελετός είναι κατασκευασμένος από ξύλο ακακίας ελεγχόμενης προέλευσης, περασμένο με λάδι σε φυσική απόχρωση. Η ακακία είναι ένα ξύλο με πολύ καλές ιδιότητες (δεν μολύνεται από έντομα και μύκητες) και ιδιαίτερη αντοχή στις καιρικές συνθήκες (στις εναλλαγές της θερμοκρασίας και της υγρασίας μεταξύ των διαφορετικών εποχών).

Διατήρησε την τάξη στο μπαλκόνι σου με αυτό το ευέλικτο παγκάκι αποθήκευσης. Διαθέτει διακοσμητικό, λευκό μαξιλάρι για να κάθεσαι αναπαυτικά ενώ στο κάτω μέρος του διαθέτει αποθηκευτικό χώρο για να έχεις πάντα το μπαλκόνι σου οργανωμένο. Κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο ακακίας με φυσικό φινίρισμα λαδιού, το εν λόγω παγκάκι είναι ανθεκτικό, στιβαρό και εύκολο στο καθάρισμά του.