ΓΑΜΟΣ

Oλοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις για την οργάνωση του γάμου σας και της βάπτισης του παιδιού σας

UNSPLASH

Πλησιάζει η ημερομηνία του γάμου σας ή της βάπτισης του παιδιού; Με πληθώρα μοναδικών ιδεών και προτάσεων, στοχεύοντας σε ένα πρωτότυπο και κομψό αποτέλεσμα και με την καθοδήγηση της υψηλής αισθητικής που μας διακρίνει, στην Cosmos Events σας ταξιδεύουμε στον μαγικό κόσμο των ονειρεμένων εκδηλώσεων, του δικού σας γάμου ή της δικής σας βάπτισης και σας απαλλάσσουμε από οποιοδήποτε άγχος που αφορά το μυστήριο! Σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις για κάθε επιθυμία και ανάγκη σας!

Στολισμός γάμου

Η ημέρα του γάμου αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή των περισσότερων ανθρώπων. Όταν έρχεται λοιπόν αυτή η στιγμή, όλα πρέπει να είναι ονειρικά και να αντανακλούν την προσωπικότητα του ζεύγους! Ο στολισμός γάμου αποτελεί την πεμπτουσία ενός ονειρικού γάμου και η σωστή διακόσμηση μπορεί να δημιουργήσει μια αξέχαστη εμπειρία για εσάς και τους καλεσμένους που θα παρευρεθούν στο μυστήριο. Λαμβάνοντας υπόψη το προσωπικό στυλ και την προσωπικότητα του ζευγαριού, και εμπνεόμενοι από την αισθητική και τη φιλοσοφία μας, δημιουργούμε μοναδικούς στολισμούς σε μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα, όπως ακριβώς την έχετε ονειρευτεί!

στολισμός γάμου (1)
στολισμός γάμου (1)
στολισμός γάμου (2)
στολισμός γάμου (2)
στολισμός γάμου (3)
στολισμός γάμου (3)
στολισμός γάμου (4)
στολισμός γάμου (4)

Στολισμός βάπτισης

Ένας υπέροχος στολισμός βάπτισης θα συνοδεύει το παιδί σας για πάντα! Με τη δημιουργικότητα και τη φαντασία της ομάδας μας, «ζωντανεύουμε» κάθε μυστήριο και δημιουργούμε μοναδικές βαπτίσεις μέσα από μοναδικές, εντυπωσιακές διακοσμήσεις καινοτόμων ιδεών που δημιουργούν ένα μαγευτικό περιβάλλον! Λουλούδια, μπαλόνια, αρκουδάκια, χρυσά δαχτυλίδια, ξύλινα τοίχοι και κύβοι, συνδυάζονται αρμονικά με παιχνιδιάρικα μοτίβα και αέρινα υφάσματα, δημιουργώντας μια διακόσμηση που απογειώνει τη βάπτιση του παιδιού σας!

στολισμός βάπτισης αγόρι (1)
στολισμός βάπτισης αγόρι (1)
στολισμός βάπτισης αγόρι (2)
στολισμός βάπτισης αγόρι (2)
στολισμός βάπτισης με μπαλόνια
στολισμός βάπτισης με μπαλόνια
στολισμός βάπτισης ουράνιο τόξο
στολισμός βάπτισης ουράνιο τόξο

Candy bar

«Όπως δεν μπορούμε να φανταστούμε την αγάπη και τη ζωή χωρίς γλυκά, έτσι δεν μπορούμε να φανταστούμε και μια βάπτιση χωρίς αυτά!» Μία νέα τάση που έχει αναδυθεί τα τελευταία χρόνια και ικανοποιεί τους λάτρεις των γλυκών ονομάζεται candy bar. Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία ενός candy bar που συνδυάζεται θεματικά με τη διακόσμηση, αφήνει τη δική του μοναδική σφραγίδα, και κεντρίζει όχι μόνο τα βλέμματα όλων των καλεσμένων, αλλά χαρίζει και μια μικρή γαστρονομική εμπειρία, που θα ξετρελάνει τους γευστικούς κάλυκές τους!

candy bar (1)
candy bar (1)

 

candy bar (2)

 

candy bar (3)
candy bar (3)

 

candy bar (4)
candy bar (4)

 

candy bar (5)
candy bar (5)
candy bar (6)
candy bar (6)

Βαπτιστικά ρούχα για αγόρι και βαπτιστικά ρούχα για κορίτσι

Η βάπτιση είναι μια ιδιαίτερη στιγμή, καθώς πέραν της πνευματικής της σημασίας, αποτελεί την πρώτη δημόσια εμφάνιση του παιδιού σας. Επομένως, η σωστή επιλογή βαπτιστικών ρούχων είναι ζωτικής σημασίας! Τα ρούχα που θα φορέσει το μικρό σας κατά τη διάρκεια της τελετής πρέπει να είναι άνετα, κατάλληλα αλλά και αξέχαστα! Τα βαπτιστικά ρούχα συχνά κληροδοτούνται από γενιά σε γενιά, καθιστώντας τα ένα σημαντικό οικογενειακό κειμήλιο. Αυτό σημαίνει ότι τα βαπτιστικά ρούχα του παιδιού σας δεν θα είναι απλώς ένα ξεχωριστό κομμάτι της παιδικής του ηλικίας, αλλά και μια ξεχωριστή στιγμή στην ιστορία της οικογένειάς σας!

Στην Cosmos Events παρέχουμε επώνυμα και ποιοτικά βαπτιστικά ρούχα για αγόρι, βαπτιστικά ρούχα για κορίτσι, καθώς και βαπτιστικά πακέτα, από τις εταιρίες Stova Bambini, Bambolino, Babywalker, Everkid. Αυτά τα ρούχα αποτελούν εγγύηση για την τέλεια ενδυμασία στη βάπτιση, καθώς κατασκευάζονται με αγάπη και φροντίδα, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά και παραδοσιακές τεχνικές, εξασφαλίζοντας έτσι την υψηλή ποιότητα κάθε κομματιού. Στη διάθεσή σας έχουμε τα καλύτερα ιταλικά και γαλλικά υφάσματα, και το προσωπικό μας είναι δίπλα σας σε κάθε βήμα της επιλογής, μετατρέποντας τη διαδικασία αναζήτησης σε μία ευχάριστη εμπειρία και ανάμνηση!

βαπτιστικά ρούχα (1)
βαπτιστικά ρούχα (1)
βαπτιστικά ρούχα (2)
βαπτιστικά ρούχα (2)
βαπτιστικά πακέτα (1)
βαπτιστικά πακέτα (1)
βαπτιστικά πακέτα (2)
βαπτιστικά πακέτα (2)
βαπτιστικά πακέτα (3)
βαπτιστικά πακέτα (3)
βαπτιστικά παπούτσια babywalker (3)
βαπτιστικά παπούτσια babywalker (3)
βαπτιστικά παπούτσια babywalker (4)
βαπτιστικά παπούτσια babywalker (4)
βαπτιστικά παπούτσια everkid (2)
βαπτιστικά παπούτσια everkid (2)
βαπτιστικά παπούτσια everkid (3)
βαπτιστικά παπούτσια everkid (3)

Στην Cosmos Events, βρισκόμενοι στο χώρο του γάμου και της βάπτισης για πάνω από 15 χρόνια γνωρίζουμε ακριβώς τι χρειάζεται για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και τις προσδοκίες σας κατά τη διάρκεια αυτής της ιδιαίτερης ημέρας! Είμαστε δίπλα στον πελάτη σε όλη την Ελλάδα, από τη στιγμή που θα εισέλθει στο χώρο μας, μέχρι και την τέλεση του μυστηρίου, αντιλαμβανόμενοι τη σπουδαιότητα αυτής της ημέρας! Με αυτόν τον τρόπο διευκολύνουμε όχι μόνο τα νέα ζευγάρια, τους γονείς και τους νονούς αλλά και όσους θα παρευρεθούν στο μυστήριο!