ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης επιστρέφει στην τηλεόραση, αλλά όχι ως ηθοποιός

Papadakis Press

O Θανάσης Ευθυμιάδης απέχει χρόνια από τον χώρο χάρη στον οποίο τον μάθαμε. Ο ηθοποιός έχει απομακρυνθεί από την τηλεόραση εδώ και καιρό. Φροντίζει όμως με κάθε ευκαιρία να μας συστήνει τον διαφορετικό τρόπο ζωής και τη φιλοσοφία με την οποία ζει με την Άννα Ντιμιτρίεβιτς και τα παιδιά τους.

Ο Ο Θανάσης Ευθυμιάδης ξεκίνησε να μοιράζεται tips για μια διαφορετική ζωή, χρησιμοποιώντας το instagram του. Βρήκε τρομερή ανταπόκριση κι έτσι κυκλοφόρησε και το βιβλίο του, Μία Όμορφη Μέρα.

Το επόμενο βήμα δεν άργησε να έρθει. Το Mega ανακοίνωσε ότι ο ηθοποιός ανήκει πλέον στο δυναμικό του. Όχι όμως με ρόλο σε κάποιο σίριαλ, αλλά ως παρουσιαστής. Ακολουθεί η ανακοίνωση του καναλιού με τις λεπτομέρειες για όσα θα δούμε από τον ηθοποιό.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης στο Mega με δική του εκπομπή

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης στο MEGA! Ο αγαπημένος ηθοποιός θα παρουσιάσει τη σειρά ντοκιμαντέρ «Ρίζες», με θέμα την ευζωία και την αγάπη για τη φύση.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης, έρχεται να μας συστηθεί με έναν διαφορετικό ρόλο από εκείνον του ηθοποιού. Έχοντας επιλέξει τα τελευταία χρόνια έναν διαφορετικό τρόπο ζωής κοντά στο φυσικό περιβάλλον, θα μας μυήσει στα μυστικά της ευεξίας και της φυσιολατρείας, καθώς και σε νέες όσο και αρχαίες πρακτικές που έχει μελετήσει και εφαρμόσει ο ίδιος, ώστε να κάνουμε μια στροφή 180 μοιρών και στη δική μας καθημερινότητα.

Με οδηγό τον Θανάση Ευθυμιάδη, θα ταξιδέψουμε σε όλη την Ελλάδα, θα περπατήσουμε σε δάση, θα διαλογιστούμε, θα γνωρίσουμε βιολογικούς καλλιεργητές και θα αφουγκραστούμε τους αλληλένδετους δεσμούς της φύσης και της ζωής. Αγρότες, θεραπευτές, καλλιτέχνες και άνθρωποι που άφησαν την πόλη για να ζήσουν στην επαρχία μιλούν στις «Ρίζες» και παρουσιάζουν τα δικά τους μυστικά και βιώματα.

 

 

 

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης έρχεται στο MEGA με τις «Ρίζες», για να προτείνει έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής σε όσους δεν θέλουν να δεσμευτούν σε στερεότυπους κανόνες.

Σκηνοθεσία: Μιχάλης Αριστομενόπουλος, Νίνα Μαρία Πασχαλίδου
Παραγωγή: White Room