ΕΞΟΔΟΣ

Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα (και) στο Wagamama

"Στο Wagamama αδερφές μου, στο Wagamama!", φωνάξαμε όλες μ' ένα στόμα μια φωνή, όταν ακούσαμε τα στομάχια μας να γουργουρίζουν αρμονικά ένα απογευματάκι στο γραφείο.

Η αλήθεια είναι πως αυτό το team δε χρειάζεται και κάποια φοβερή αφορμή για να γυμνάσει τα σαγόνια του, οπότε μόλις έπεσε η ιδέα στο τραπέζι δεν υπήρξε καμία αντίρρηση που θα κάναμε ένα ταξιδάκι μέχρι την Κηφισιά.

(γεια σας από την -μεθυσμένη- Αφροδίτη)

Φτάνοντας στην πρωτεύουσα των βορείων προαστίων, στον κεντρικό δρόμο της Κηφισιάς, δε δυσκολεύεσαι να δεις την ταμπέλα τυ Wagamama. Λίγα λεπτά αφού κάτσαμε και κάναμε τα φοβερά λογοπαίγνια που συνέδεσαν JLo και ιαπωνική κουζίνα “I ain’t your wagamama”, έφτασαν οι κατάλογοι στα χέρια μας.

“Μια επιλογή από όλα τα sushi, θα τσιμπήσουμε”, είπε κάποια. Εγώ και η Χριστίνα γελάσαμε αφού τα ρολάκια θα εξαφανίζονταν λίγη ώρα μετά, στο άψε σβήσε. Με σολωμό, με αβοκάντο, μάνγκο, αγγούρι, καβούρι, ό,τι κι αν πέρασε από την πιατέλα μπροστά μας εξαφανίστηκε μέσα σε λίγα λεπτά. Χρησιμοποιήσαμε όλες σχεδόν σαν γνήσιες κάτοικοι Ιαπωνίας που τρώνε κάθε μέρα ρυζάκι, τα ξυλάκια μας, εκτός από τη Δέσποινα, η οποία πρότιμησε το ελληνικό μαχαιροπίρουνο “για σιγουριά”. Fair enough, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και εν προκειμένω ο σκοπός ήταν να γευτεί ο ουρανίσκος τις λιχουδιές του Wagamama. Στόχος επετεύχθη και με το παραπάνω.

 

Ακολούθησαν noodles (pad thai για την υπογράφουσα, τα ξένα τα πιάτα δεν ξέρω τι είχαν, δεν είμαι αδιάκριτη), σαλάτες και cocktails γιατι όπως και να το κάνεις το γιαπωνέζικο, ξεροσφύρι δεν το τρως.

(Κυρία, η Δέσποινα πάνω από τα noodles της)

Το φωτογραφικό υλικό μπορεί να μεταφέρει μέχρι έναν κάποιο βαθμό τη νοστιμιά των πιάτων, αλλά αν δεν τα φας, δεν καταλαβαίνεις για τι πράγμα μιλάμε. Σκέψου ότι πρέπει να ήταν μία από τις ελάχιστες φορές που φάγαμε και ξεχάσαμε να βγάλουμε αρκετές φωτογραφίες. Γενικά αυτό το πράγμα δε συμβαίνει συχνά στους ανθρώπους των media, να ξέρεις. Ειδικά, εγώ έχω τον τίτλο του δικτάτορα στην παρέα μου γιατί δεν αφήνω κανέναν να αγγίξει το φαΐ του μέχρι να βγάλω την τελεια φωτογραφία. Στο Wagamama, ξέχασα αυτόν μου το σκοπό και όρμησα στο φαγητό, προς όλες τις κατευθύνσεις.

living learning eating #yummy #noodles #padthai #foodporn #wagamama

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης marion palioura (@marionised) στις

Ένα -σίγουρα όχι τελευταίο- αντίο, από τη σκασμένη ομάδα του Ladylike, εις το επανιδείν Wagamama.

Wagamama restaurants: Κασαβέτη 3, Κηφισιά & Golden Hall, Λεωφόρος Κηφισίας 37Α, Μαρούσι