ΘΕΑΤΡΟ

Ο Παύλος Χαϊκάλης αποχώρησε αιφνιδιαστικά από την παράσταση του Πέτρου Φιλιππίδη. Το παρασκήνιο και ο αντικαταστάτης

NDP Photo Agency

Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαϊκάλης θα έπαιζαν μαζί στην θεατρική παράσταση «Δάφνες και Πικροδάφνες» υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Πέτρου Φιλιππίδη. Ο χρόνος δεν επιλέχθηκε τυχαία. Θα έπαιζαν γιατί τελικά δεν θα παίξουν. Η παράσταση θα γίνει κανονικά, ο ένας εκ των δύο θα λείπει.

Όπως αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο ”Happy Day” ο Παύλος Χαϊκάλης αποχώρησε από την παράσταση «Δάφνες και Πικροδάφνες». Ο Άρης Καβατζίκης στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 μίλησε για την απόφαση του ηθοποιού και για το παρασκήνιό της.

Ο Παύλος Χαϊκάλης αποχωρεί από την παράσταση «Δάφνες και Πικροδάφνες»

«Κάποια στιγμή στο παρελθόν ήταν να γίνει αυτή η παράσταση και ο Παύλος είχε αποχωρήσει. Γιατί όμως τότε; Ήταν το 2015 και τότε έγινε υπουργός. Τώρα, αποχωρεί για δικούς του προσωπικούς λόγους.

Κι όσοι κι αν επιχειρήσουν να μιλήσουν με τον κύριο Χαϊκάλη στο τηλέφωνο θα τους πει πως αποχωρεί για πολύ προσωπικούς του λόγους. Αυτοί οι δύο άνθρωποι παραμένουν φίλοι. Είμαι σίγουρος πως ρήξη στη σχέση τους δεν υπάρχει γιατί ο Παύλος έχει φύγει ξανά στο παρελθόν όταν ήταν να ανεβάσουν ”Πλούτο” στην Επιδαύρο».

Ποιος αναλαμβάνει τον ρόλο

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναρωτήθηκε δικαίως: «Θέλεις να μου πεις ότι η αποχώρηση είναι βελούδινη»; «Καμία αποχώρηση δεν είναι βελούδινη. Δεν έχουν τσακωθεί. Κι αν ο κύριος Χαϊκάλης δεν ήθελε για προσωπικούς του λόγους να μην δουλέψει φέτος το καλοκαίρι;» ήταν η απάντηση του Άρη Καβατζίκη.

Όσο για το ποιος θα είναι ο ηθοποιός που θα αναλάβει τον ρόλο που αρχικά προοριζόταν για τον Παύλο Χαϊκάλη ανέφερε: «Έρχεται να αναπληρώσει το κενό του Παύλου Χαϊκάλη που αποχωρεί, ο Θανάσης Πατριαρχέας, ένας πολύ ταλαντούχος άνθρωπος». Ο Θανάσης Πατριαρχέας αυτή τη στιγμή πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, «Γυναίκα χωρίς όνομα».