ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο Νίκος Μουτσινάς, το βραδινό σόου, ο Κοκλώνης και το «μάτι, μάτι, μάτι»

ΣΚΑΙ

Ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε στη θεατρική πρεμιέρα του πολύ αγαπημένου του φίλου, Θανάση Αλευρά. Οι δημοσιογράφοι τον περίμεναν. Στο Happy Day τα είπε όλα. Θα τον δούμε σε άλλο κανάλι; Θα κάνει βραδινό σόου; Έχει δώσει τα χέρια με τον Νίκο Κοκλώνη;

Ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε σε όλα τα παραπάνω τα οποία και προέκυψαν ως είδηση μετά την αναφορά του Γιώργου Λιάγκα για βέβαιη αλλαγή τηλεοπτικής στέγης και είδους εκπομπής.

«Όταν συμβεί κάτι και έχω να πω κάτι, τότε θα το πω. Για να μη συζητάω κάτι δημόσια σημαίνει ή ότι δεν θέλω να μου το γρουσουζέψει κανείς ή ότι δεν ξέρω ακόμη τι θα γίνει. Είναι και πολύ νωρίς, για αυτό δεν λέω κάτι. Λέω χαζά και φεύγω τώρα», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Και με αναφορά στη γρουσουζιά και το μάτι για να γίνει και η απαραίτητη προώθηση στο νέο τραγούδι του Νίκου Κοκλώνη «έχω μάτι, μάτι, μάτι, κάποιος να με ξεματιάσει».

Το ακούσαμε μονάχα 45 φορές το περασμένο Σάββατο στο Just the 2 of Us. Οι προτάσεις που μόλις διάβασες δεν αποτελούν προϊόν μυθοπλασίας.

Επιστρέφω στο θέμα μας. Ο Νίκος Μουτσινάς συνέχισε, λέγοντας: «Έχουμε καλή σχέση με τον Νίκο, χρόνια. Το διαψεύδω ότι θα κάνω βραδινό σόου (σσ: παραγωγής Κοκλώνη). Και ξέρεις γιατί το διαψεύδω; Γιατί δεν έχει γίνει τίποτα. Δεν έχει γίνει κάτι. Αλήθεια, όταν γίνει θα το πω.

Δεν θα μπορέσω να το κρύψω κιόλας φαντάζομαι. Είναι νωρίς, είναι πολύ νωρίς. Επειδή λήγει το συμβόλαιο μου, με συζητάτε. Πέρσι δεν με συζητούσε κανείς, φέτος έχει ένα ενδιαφέρον».

Κι έκλεισε με τσιριμπίμ τσιριμπόμ και φιλιά στη Σταματίνα και σε όλη την εκπομπή.