ΣΟΥΡΕΑΛ ΣΤΙΓΜΗ

Ο Μίλτος Πασχαλίδης τραγούδησε Φουρέιρα με τον Πάνο Βλάχο. Τώρα ναι, τα έχουμε δει όλα

Papadakis Press Δημήτρης Πελέκης

Ο Μίλτος Πασχαλίδης έχει τραγουδήσει μερικά από τα πιο όμορφα τραγούδια της κατηγορίας που αρεσκόμαστε να αποκαλούμε «έντεχνο τραγούδι». Ποιος δεν έχει τραγουδήσει τις Βυθισμένες Άγκυρες ή τις Κακές Συνήθειες, το Παραμύθι με λυπημένο τέλος ή την Πηνελόπη; Ο Μίλτος Πασχαλίδης είναι ο καλλιτέχνης της ευγένειας και των όμορφων μελωδιών. Κι έγινε τώρα κι ο καλλιτέχνης που γκρεμίζει κάθε είδους ταμπέλες και κατηγοριοποιήσεις, με την πολύτιμη βοήθεια του Πάνου Βλάχου.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης βρέθηκε στη μουσική σκηνή Σταυρός του Νότου, την Τρίτη 21 Μαρτίου, όπου πραγματοποίησε μία live μουσική εμφάνιση ο ηθοποιός και τραγουδοποιός Πάνος Βλάχος. Ο τελευταίος εκτός από δικά του τραγούδια, ερμηνεύει και επιτυχίες άλλων Ελλήνων τραγουδιστών. Κάπως έτσι αποφάσισε να ανεβάσει τον Μίλτο Πασχαλίδη στη σκηνή και να τραγουδήσει μαζί του ένα τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πάνος Βλάχος έχει συνεργαστεί με την Ελένη Φουρέιρα, στο πλαίσιο του video clip του τραγουδιού Καραμέλα για την ταινία Αιγαίο SOS στην οποία πρωταγωνιστούσε ο ηθοποιός.

Ο Πάνος Βλάχος τραγουδούσε το Reggaeton, ενώ ο Μίλτος Πασχαλίδης βρισκόταν στο πλευρό του στη σκηνή του Σταυρού του Νότου. Πριν το ρεφρέν, σταμάτησε να τραγουδά καλόντας τον Μίλτο Πασχαλίδη να τραγουδήσει. «Ο καημένος μόνο ένα Υπόγειο Ρεύμα ήξερα ποιο είναι αυτό, δεν το ξέρω, ειλικρινά», διαμαρτύρεται ο Μίλτος Πασχαλίδης, αλλά πλησιάζει το μικρόφωνο.

«Σε θέλω, χορεύει η καρδιά μου για σένα», ακούγεται να τραγουδά ο Μίλτος Πασχαλίδης σε μία πραγματικά διαφορετική εκτέλεση του Reggaeton που ίσως και η Ελένη Φουρέιρα να λάτρεψε, όπως και το κοινό του Σταυρού του Νότου που τραγουδούσε μαζί με τον Μίλτο Πασχαλίδη και τον Πάνο Βλάχο. Η σκηνή καταγράφηκε και έγινε viral στο TikTok.

Εκτός από την σπάνια διασκευή, κοντά μας θα μείνει για πάντα και η απορία που εξέφρασε ο Μίλτος Πασχαλίδης πριν ο Πάνος Βλάχος πάρει το μικρόφωνο και προχωρήσει στο ρεφρέν. «Τι είναι αυτό το ρεγκετόν;», αναρωτήθηκε ο τραγουδοποιός. Είναι αυτό που τραγούδησες μοναδικά, του απαντάμε, εμείς, το κοινό του Σταυρού του Νότου που τον αποθέωσε, αλλά και το κοινό του TikTok.

«Ρε φίλε όμως πώς αλλάζει ένα τραγούδι ανάλογα σε τι εκτέλεση θα παιχτεί. Ωραίος ο Βλάχος», έγραψε κάποιος. «Πώς άλλαξε το τραγούδι από τον Μίλτο. Αυτό», σημείωσε ένα ακόμα προφίλ του TikTok. «Το “σε θέλω” από Πασχαλίδη όλα τα λεφτά», ανέφερε κάποια χρήστης του TikTok ακόμα. «Πήρε άλλη διάσταση το τραγούδι, απόδειξη τι κάνει η μουσική και η σωστή φωνή». «Δεν ήξερα πώς χρειάζομαι αυτή την εκτέλεση», «Μία διασκευή του τραγουδιού από τον Μίλτο μπορούμε να έχουμε;», «Τώρα θέλω να το πει όλο», ήταν κάποια από τα σχόλια που ακολούθησαν. Μόλις μάθει τι είναι το ρεγκετόν, μπορεί και να το πει ολόκληρο, ποιος ξέρει;

Αυτό που αξίζει να κρατήσεις από όλα αυτά είναι ότι ταμπέλες στην τέχνη δεν υπάρχουν, όπως δεν υπάρχουν και σύνορα στη μουσική. Ο Μίλτος Πασχαλίδης προσπάθησε να τραγουδήσει Ελένη Φουρέιρα και μας χάρισε ένα μοναδικά διαφορετικό δίστιχο του τραγουδιού της. Και τώρα, ναι, τα έχουμε δει όλα.