ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο λόγος που η Μιμή Ντενίση δεν θα είναι στην κριτική επιτροπή του YFSF

NDP Photo Agency

Στην αρχή της εβδομάδας ανακοινώθηκαν οι συμμετέχοντες και η κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar που επιστρέφει στον ΑΝΤ1. Παρουσιάστρια παραμένει με δόξα και τιμή η Μαρία Μπεκατώρου αλλά στην κριτική επιτροπή έχουμε μία νέα προσθήκη και κατ’ επέκταση μία απομάκρυνση. Τι άλλαξε από την περασμένη σεζόν; Η Μιμή Ντενίση έφυγε η Μίρκα ήρθε.

Η κριτική επιτροπή

Γιώργος Μαζωνάκης, Αλέξης Γεωργούλης, Δημήτρης Σταρόβας και Μίρκα Παπακωνσταντίνου θα καθίσουν στις τέσσερις θέσεις της κριτικής επιτροπής.

Η Μαρία Μπεκατώρου σε δηλώσεις της στην εκπομπή Happy Day αποκάλυψε τον λόγο που δεν βρίσκεται στην επιτροπή η Μιμή Ντενίση βάζοντας τέλος στις φήμες που ήθελαν να υπάρχει μία ψύχρα μεταξύ εκείνης και του Αλέξη Γεωργούλη.

Αφορμή για τα παραπάνω στάθηκε η ερώτηση που δέχτηκε σε συνέντευξή της για το αν περίμενε ο συνάδελφός της να εκλεγεί, με την ίδια να απαντά θετικά, εξηγώντας: «Ξέρω πώς ψηφίζουν οι Έλληνες. Είναι δημοφιλής, είναι ωραίος, τον έχουν δει σε 100 σειρές, τον ψηφίζουν. Δεν κρίνω το αν πρέπει ή όχι».

Η τοποθέτηση της Μαρίας Μπεκατώρου

Η Μαρία Μπεκατώρου έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. «Δυστυχώς η Μιμή Ντενίση δεν μπορεί να είναι γιατί το κανάλι αποφάσισε να παραμείνει ίδια μέρα εγγραφής, η Τετάρτη» ανέφερε και συμπλήρωσε «Με στεναχωρεί γιατί πέρασα φανταστικά μαζί της και γνώρισα έναν υπέροχο άνθρωπο».

Αναφορικά με την απόφαση του ηθοποιού και ευρωβουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Γεωργούλη να βρεθεί εκ νέου στην κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar, η Μαρία Μπεκατώρου τοποθετήθηκε πολύ προσεκτικά.

«Δεν ασχολούμαι γενικά καθόλου με το εσωτερικό κομμάτι της παραγωγής, εγώ κάνω αυτά που μου ανακοινώνουν να κάνω. Τι να πω εγώ σε αυτό; Δεν θέλω να πω κάτι».

Οι παίκτες

  1. Λάμπης Λιβιεράτος
  2. Γιώργος Χρανιώτης
  3. Στέφανος Μουαγκιέ
  4. Νικόλας Ραπτάκης
  5. Ηλίας Μπογδάνος
  6. Ευριδίκη
  7. Μαρία Ανδρούτσου
  8. Δανάη Λουκάκη
  9. Τάνια Μπρεάζου
  10. Κατερίνα Κουκουράκη