ΣΟΥΡΕΑΛ ΣΤΙΓΜΗ

O Κωστής Μαραβέγιας παρηγορεί την Dua Lipa για τον χωρισμό της

Instagram.com/maraveyas

Η Dua Lipa χώρισε από τον Romain Gavras, όπως έγινε γνωστό από τη βρετανική The Sun, τη Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου. Η τραγουδίστρια και ο σκηνοθέτης πέρασαν το δικό τους «καλοκαίρι της αγάπης» στη Σίφνο και 8 μήνες αφού έγιναν ζευγάρι, χώρισαν, καθώς η Dua Lipa ήθελε να συγκεντρωθεί απόλυτα στη μουσική της. Ως μουσικός, ο Κωστής Μαραβέγιας, καταννοεί. Ως άνθρωπος, θέλησε να κάνει ένα παρηγορητικό πατ πατ στον ώμο της Dua Lipa (όχι ό,τι το είχε ανάγκη η τραγουδίστρια βέβαια αλλά η ανθρωπιά ποτέ δεν έβλαψε κανέναν).

Ο Κωστής Μαραβέγιας ως ρομαντικός τραγουδοποιός και καλλιτέχνης που υμνεί τον έρωτα, γνωρίζει τι να πει στις ραγισμένες καρδιές. Το έκανε και για τη Dua Lipa, κάνοντας ένα σχόλιο στον λογαριασμό της τραγουδίστριας στο Instagram, αφού έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού της από τον ελληνικής καταγωγής, Γάλλο σκηνοθέτη, Romain Gavras, γιο του επίσης σκηνοθέτη, Κώστα Γαβρά.

«Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές στην Ελλάδα», έγραψε ο Κωστής Μαραβέγιας και πολύ καλά έκανε, μην νομίζει η Dua Lipa ότι δεν υπάρχουν υποψήφιοι σύντροφοι για εκείνη πια σε αυτή τη γωνιά του κόσμου, που τόσο αγάπησε το περασμένο καλοκαίρι κι ας έσβησε πια τις αναρτήσεις της από τη Σίφνο. Το σχόλιό του βρισκόταν ανάμεσα σε πολλά ακόμα που πρόσφεραν στην Dua Lipa όχι απλά παροιμίες, αλλά αγκαλιές παρηγοριάς σε όλο τον κόσμο. Δεν τις έχει ανάγκη παιδιά, αλλά πάμε παρακάτω.

Dua Lipa Κωστής Μαραβέγιας Instagram.com/dualipa

Η Dua Lipa είχε επιβεβαιώσει τη σχέση της με τον Romain Gavras, γιο του σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά, τον Μάρτιο του 2023 όταν οι δυο τους εθεάθησαν να γυρίζουν μαζί στο σπίτι του μετά την επίδειξη μόδας του οίκου Saint Laurent κατά την παρισινή εβδομάδα μόδας. Ήταν με την κυκλοφορία του τελευταίου της hit, με τίτλο Houdini, που αποφάσισε να χωρίσει από τον Romain Gavras και να αφιερώσει την ενέργειά της στο «αληθινά προσωπικό» νέο album της, το οποίο σύμφωνα με την ίδια αφορά την περίοδο που κανείς είναι single και τη μετάβαση από το να είσαι μόνος στο να εξερευνάς την πιθανότητα μίας νέας σχέσης.

Όπως κατάλαβες από το θέμα του album, η Dua Lipa γνωρίζει ότι οι «πορτοκαλιές» είναι άφθονες σε αυτόν τον κόσμο. Το θέμα είναι να βρεις την «πορτοκαλιά» που σου ταιριάζει και σε αποδέχεται, αντί να σε θεωρεί εργασιομανή, κατάλαβες Romain;

«Η Dua και ο Romain έχουν χωρίσει μετά το “καλοκαίρι της αγάπης” που πέρασαν. Εκείνη φορά παρωπίδες σε ό,τι αφορά την καριέρα της και τελείωσαν τη σχέση τους πριν τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται άσχημα μεταξύ τους. Ο Romain θεωρούσε την Dua εργασιομανή, αλλά εκείνη δεν σκοπεύει να μειώσει τις ταχύτητές της για τίποτα και για κανέναν», είπε πηγή από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού στη The Sun.

Η Dua Lipa δεν αλλάζει τις προτεραιότητές της για κανέναν και τίποτα και πολύ καλά κάνει, γι’ αυτό και μάλλον δεν έχει ανάγκη το «παρηγορητικό» σχόλιο του Κωστή Μαραβέγια. Αυτό, γράφτηκε στα ελληνικά κι εύχομαι η Dua Lipa να μπει στον κόπο να πατήσει τη μετάφραση και να δει μία ελληνική παροιμία που ίσως ερμηνεύσει και ως πρόσκληση αγροτουρισμού για την Ελλάδα. Είναι win win situation, είτε θα εκτιμήσει το ελληνικό φιλότιμο, είτε θα ξανάρθει κοντά μας στην Ελλάδα.

Ο Κωστής Μαραβέγιας έκανε το καθήκον του ως μουσικός και ως άνθρωπος, πάει και τελείωσε κι εμείς τον στηρίζουμε χειροκροτώντας.