LIFE

Ο Κάγκουρας του Βορρά και πως να τον αναγνωρίσετε

Είχα διαβάσει κάπου, κάποτε, ότι οι γυναίκες εδώ στον εξωτικό Βορρά ντύνονται κάθε φορά "καλά" γιατί μπορεί να τους τύχει κάτι ξαφνικά και να πρέπει να πεταχτούν σε μια έκτακτη βάφτιση. Κάτι το οποίο δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα (αυτό με τα ρούχα. Δεν υπάρχει ποτέ έκτακτη βάφτιση. Δεν τα αφήνουν αυτά στην τύχη εδώ πάνω, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Το φαινόμενο αυτό ΦΥΣΙΚΑ συνεχίζεται και στις διακοπές, όπου στις παραλίες σκάνε τακούνια, το candy yum yum της mac (έντονο ροζ είναι αυτό, το έχεις δει, απλά δεν ήξερες το όνομα του), και διάφορα άλλα διακριτικά αξεσουάρ. Αυτές οι γυναίκες λοιπόν, δεν είναι ποτέ μόνες τους στην παραλία. Συνοδεύονται από τον Σαλονικό Άντρα Κάγκουρα, το φαινόμενο του οποίου θα αναλυθεί παρακάτω.

Από την Ναταλία Γκαβέζου

Toν Άντρα Κάγκουρα της παραλίας τον ξέρεις, όλοι τον έχουμε πετύχει. Δεν είναι πολύ μικρός, εκεί στα 30κάτι, γυμνασμένος. Έχει έρθει με διθέσιο, οπωσδήποτε κάμπριο, θα το καταλάβεις, είναι αυτό που είναι παρκαρισμένο ΑΚΡΙΒΩΣ μπροστά στην είσοδο του beach bar και κάθεται στην καλύτερη θέση, επειδή τα παιδιά στο μαγαζί είναι φιλαράκια και ρίξανε δύο πετσέτες κάτω από την αγαπημένη του ομπρέλα το προηγούμενο βράδυ.

kagourasquoteΣε μια πόλη η οποία έχει οριακά 2 ομάδες, η μια εκ των οποίων είναι η Μπαοκάρα (που δεν φημίζεται και για την διακριτικότητα των οπαδών της), φαντάσου να πετύχεις ποδοσφαιροσυζήτηση στην διπλανή ξαπλώστρα. Επίσης είμαι πεπεισμένη ότι τα καλαμάκια του φραπέ στην χαλκιδική συντονίζονται από το ταυτόχρονο ρούφημα τόσων στομάτων και κάνουν περισσότερο θόρυβο απ ότι τα καλαμάκια σε όλα τα υπόλοιπα beach bar της Ελλάδας μαζί.

Πως θα τον αναγνωρίσεις: Έχει απόχρωση “Ross μετά το mississippilessly”, αντανακλά εξωπραγματικά πολύ τις ακτίνες του ήλιου(γκουχbabyoilγκουχκακόγιατοδέρμαμαςγκουχ), σπάει περίτεχνα τον καρπό για να δουν όλοι το αδιάβροχο-πανάκριβο-ρολόι του.

kagourasquote2 Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί 15 Αυγούστου, στις 12 η ώρα το μεσημέρι, όταν θα βουλιάζει το πρώτο πόδι, για να ενοχλήσει όσους μπορεί περισσότερους.

Και εδώ έρχεται η ευκαιρία-αν θέλεις-να κάνεις κίνηση για να γνωρίσεις κάποιον ελεύθερο της παρέας. Έχεις πάντα στρατηγικά τοποθετημένα στην τσάντα παραλίας μπαλάκια του τέννις και σε κομβικό σημείο βγάζεις ένα και φωνάζεις “ποιος το ψάχνει;”. Θα γυρίσουν 2-3 κεφάλια, δεν μπορει.

Θα έχεις ελπίδες; Εξαρτάται. Στις έρευνες, κλικάρεις το κουμπί 18-25; Έχεις ένα μικρό διακριτικό τατουάζ; (σήμα άπειρου στον καρπό, αστεράκι, νεράιδα); Στη βαφή σου το οξυζενέ είναι κοντά στο 8; Και κυρίως: ΘΑ ΠΑΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ANGELS; Αν ναι, συγχαρητήρια. Είσαι στο target group του Σαλονικού Άντρα Κάγκουρα. Kαι αν δεν γίνει κάτι εκείνη τη μέρα μη σκας, φθινόπωρο έρχεται, σε 5 μαγαζιά συχνάζουν όλα κ όλα, θα τον ξαναπετύχεις.

Και για να το σοβαρέψω (λίγο). Αλήθεια παρατηρείται μεγάλη αύξηση σε αυτό το είδος άντρα. Ένα βήμα πριν το πρώτο middle life crisis των 40, με συνεχιζόμενα πρότυπα από την τηλεόραση και τα περιοδικά για τον bon viver που “ζει τη ζωή του” [φαντάσου πόσα ρεπορτάζ έχεις δει για την τριπλέτα Κανάκη-Λάτσιου-Αρναούτογλου(πριν παντρευτεί. Τι να γίνεται φέτος με την τσακαλοπαρέα, έχω μέρες να δω τηλεόραση)], όλο και περισσότεροι πιστεύουν πως ακριβά αντικείμενα και όμορφες, πολύ μικρότερες τους γυναίκες, είναι αυτά που θα τους κάνουν τη ζωή καλύτερη. Και να σου πω και κάτι, αν αυτοί βολεύονται, ποια είμαι εγώ να κρίνω, μήπως είμαι κάποια; Και αν είσαι από τις γυναίκες που τους αρέσουν αυτοί οι άντρες, είμαι εντελώς υπέρ της αυτοδιάθεσης, γλέντα το όσο θέλεις. Αλλά εντάξει, όταν τους βλέπω στην παραλία θα γελάω λίγο, δεν φταίω.