ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Harry Styles γδύνεται στο νέο του τραγούδι – κυριολεκτικά και μεταφορικά

instagram.com/harrystyles

Κι εκεί που λέγαμε ότι δεν μπορούσε να πάει καλύτερα αυτή η εβδομάδα, ο Harry Styles (o Χαρούλης της καρδιάς μου) μάς έκανε ένα δώρο. Μόλις κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι, As it was, το οποίο φυσικά και έχει οπτικοποιηθεί. Το αποτέλεσμα είναι ένα κλιπ βάλσαμο για την ψυχή και αυτιά σου, ενώ από τις πρώτες κιόλας νότες θα σου μυρίσει αλατόνερο, βρεγμένο μαγιό και μοχίτο.

Το As it Was είναι το πρώτο single από την τρίτη δισκογραφική δουλειά του Harry Styles. To ολοκληρωμένο αλμπουμ, Harry’s House, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Μαΐου. Ως τότε, θα έχουμε στο repeat το As it Was.

In this world it’s just us. You know it’s not the same as it was

Το κλιπ για το νέο τραγούδι του Harry Styles, As it Was, γυρίστηκε στο Λονδίνο από την Ουκρανή σκηνοθέτρια, Tanu Muino.

Όπως λέει η Muino σε δήλωσή της, «Το να κάνω γυρίσματα μαζί του ήταν γλυκόπικρο, καθώς ήταν μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου, αλλά τη δεύτερη μέρα των γυρισμάτων, η χώρα μου, η Ουκρανία, δέχθηκε εισβολή, οπότε μπορείτε να φανταστείτε τα τρελά συναισθήματα που είχαμε όσο γυρίζαμε. Εγώ και η ομάδα μου από την Ουκρανία βάλαμε πολλή αγάπη σε αυτό το βίντεο και μπορείτε να το δείτε στην οθόνη».

Στο κλιπ, o Harry Styles βρίσκεται σε έναν ατελείωτο κύκλο με μια γυναίκα, με την οποία συνεχώς προσπαθεί να συναντηθεί και μετά από λίγο ξαναχάνονται, ώσπου μένει μόνος. Το βίντεο, η μουσική και οι στίχοι του As it Was, είναι μια βουτιά στον πιο εσωστρεφή, ευάλωτο και σε επαφή με τον εσωτερικό του κόσμο, Harry. Μια προσωπική μάχη ή το απόλυτο ερωτικό κομμάτι για τη σχέση δύο ανθρώπων που αποτυγχάνει ξανά και ξανά και μοιάζουν καταδικασμένοι να ψάχνουν αιωνίως ο ένας τον άλλον στο όνομα του ανικανοποίητου; Αν συζητάμε για το 2ο, είναι η πρώτη φορά που ο Styles μάς συστήνει το καινούργιο του άλμπουμ, με ένα love song. Ένα κομμάτι για τον έρωτα, που όμοιό του δεν έχει ξαναβγάλει.

Άκου/δες το νέο τραγούδι του Harry Styles