ΣΟΥΡΕΑΛ ΣΤΙΓΜΗ

Ο Γιώργος Μαζωνάκης αγκαλιά με τον Till Lindemann των Rammstein. Μοιάζουν σαν 2 σταγόνες βροχής

Πάνος Γιαννακόπουλος/Oneman.gr

Ο Γιώργος Μαζωνάκης και o Till Lindemann των Rammstein είναι χωρισμένοι στη γέννα. Το είδα με τα μάτια μου χθες στο ΟΑΚΑ. Παίζαμε με την παρέα μου βρείτε τις διαφορές και το χρωμοσαμπουάν. Είμαι με Μαζώ, αν έπρεπε να διαλέξω. Και το ελληνικό TikTok συμφωνεί. 

H High Priority Promotions μάς είχε προϊδεάσει με  το πρόμο βίντεο της συναυλίας των Rammstein. Πρωταγωνιστής ήταν ο Γιώργος Μαζωνάκης. Ο Μαζώ τραγουδούσε το Du Hast και στη συναυλία των Rammstein στο ΟΑΚΑ. Οι Rammstein επέστρεψαν μετά από 14 χρόνια στην Ελλάδα, λίγο πριν την 30ή επέτειο τους. Το γερμανικό industrial metal συγκρότημα έχει άπειρους fans στην Ελλάδα. Χθες το ΟΑΚΑ ήταν γεμάτο με τουρίστες από την Γερμανία, την Τουρκία, την Ιταλία και την Αμερική.

Οι Γερμανοί super stars παρουσίασαν ένα συγκλονιστικό show που ξεπέρασε σε διάρκεια τις 2 ώρες. Εργάστηκαν πάνω από 18 τεχνικοί ήχου, βίντεο και οι τεχνικοί της ελληνικής ομάδας. Η σκηνή που κάνουν το performance, χρειάστηκε 4 μέρες για να στηθεί, είχε 60 μέτρα πλάτος, 30 μέτρα βάθος και 36 ύψος και φωτίστηκε από 1.070 φώτα (χρειάστηκαν 400 ώρες να προγραμματιστούν). Οι φλόγες των πυροτεχνημάτων έφτασαν μέχρι και τα 20 μέτρα. Το πιο Eurovision ένδυμα της βραδιάς, το φόρεσε ο Christian “Flake” Lorenz στα πλήκτρα. Ντύθηκε χρυσόμυγα.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, που είχε αναλάβει να προωθήσει τη συναυλία του μέταλ συγκροτήματος, βρέθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο και απόλαυσε τον Till Lindemann. Και φωτογραφήθηκε μαζί του μετά το εντυπωσιακό live τους. Το crossover που όλοι περιμέναμε. Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι ο απόλυτος τρολάρχοντας του Insta κι αυτό βγαίνει σε κάθε ποστ. Μόνο καρδούλες. 

Οι θεατές δεν σταμάτησαν να αναρτούν στο TikTok, βίντεο με τον frontman των Rammstein από τη σκηνή, ενώ έχουν αλλάξει με επεξεργασία τον ήχο για να «ντύσουν» τη μέταλ εικόνα του Lindemann με τραγούδια του Γιώργου Μαζωνάκη.

Να σημειωθεί ωστόσο, ότι ο Till Lindemann, πέρυσι, μετά από καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση κλήθηκε για ανάκριση από εισαγγελείς στο Βερολίνο. Πάνω από 12 γυναίκες είπαν την ίδια ιστορία. Υποστηρίζουν ότι, κατά τη διάρκεια της συναυλίας, το προσωπικό των Rammstein στρατολογεί γυναίκες για το after party, με σκοπό να κάνουν σεξ με τα μέλη του συγκροτήματος μετά τις συναυλίες. ΟΙ Rammstein διαψεύδουν τα πάντα. 

Το πάρτι στο TikTok μετά τη συναυλία των Rammstein στην Αθήνα και την εμφάνιση στις κερκίδες του γηπέδου του Γιώργου Μαζωνάκη, είναι λόγος να κάνεις λογαριασμό στο TikTok. 

Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι έτοιμος για φλογοβόλα δεμένα στο σώμα του; Αυτό να δούμε στις εμφανίσεις του στα μπουζούκια κι ας μην βρίσκουμε τραπέζι για μήνες. Η πιο ινσταγκραμική στιγμή της βραδιάς ήταν στο Pussy, το γνωστό στιγμιότυπο που ο Till Lindeman καβαλάει το διάσημο πέος-κανόνι και πετάει λευκά κονφετί πάνω στο κοινό. Ο Γιώργος Μαζωνάκης λέτε να το κάνει στο Φωταέριο;