ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο Πρωινό. H αντίδραση της Φαίης Σκορδά

Papadakis Press Γιώργος Κουκούλης

Με λίγα ντεσιμπέλ περισσότερα απ’ όσα έχουμε συνηθίσει καλωσόρισε γελώντας η Φαίη Σκορδά τον Γιώργο Λιάγκα που βρέθηκε σήμερα στο πλατό του Πρωινού. Αμηχανία ίσως διακρίνεις, ή μπορεί να είναι και ιδέα μου. Ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει στο Πρωινό και η εκπομπή του ΑΝΤ1 που παρουσιάζει η Φαίη Σκορδά, έχει βαλθεί να δοκιμάζει κάθε μέρα μέχρι την επίσημη επιστροφή τα αντανακλαστικά μας. Βλέπουμε; Περιμένουμε την επανεμφάνιση; Η απάντηση είναι μάλλον καταφατική, αλλιώς αυτές οι γραμμές δεν θα γράφονταν.

Αυτή ήταν μία πρώτη γεύση, ένα cameo που έκανε ο παλιός γνώριμος του Πρωινού, Γιώργος Λιάγκας από το πλατό, ενώ η Φαίη Σκορδά βρισκόταν στην κουζίνα μαζί με τη Νεκταρία Κοκκινάκη. Μαγείρευαν κεφτέδες κι η παρουσιάστρια της είπε να βάλει μπόλικους γιατί δεν ήξερε τι ώρα θα ερχόταν «το παλικάρι» όπως είπε, υπονοώντας τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα.

Μία που αναρωτήθηκε η Νεκταρία Κοκκινάκη για τις «επισκέψεις» μία που απάντησε η Φαιη Σκορδά «δεν τα έμαθες;» και που τη ρώτησε αν θα μαγειρέψει μαζί του την επόμενη φορά -εδώ θα διακρίνεις ξεκάθαρο δισταγμό από πλευράς της μαγείρισσας- και μία που ανέβηκαν τα ντεσιμπέλ.

«Καλώστον» είπε η Φαίη Σκορδά σε τόνο που μόνο αν δεις το video που ακολουθεί, θα καταλάβεις πώς ακριβώς ήταν. «Πάνω που βάζαμε τα κεφτεδάκια. Για τους κεφτέδες ήρθες;» είπε γελώντας η Φαίη Σκορδά. Ο Γιώργος Λιάγκας κοιτούσε χαμογελαστός, μία κάμερα γύρισε και τον τράβηξε, έβγαλε τα γυαλιά του και κάτι έλεγε προς το μέρος της Φαίης Σκορδά, που τον κοίταξε ερωτηματικά λίγο πριν το στιγμιότυπο περάσει στην τηλεοπτική ιστορία.

Αυτό που μένει να μάθουμε είναι η ακριβής ημερομηνία κατά την οποία θα δούμε τον Γιώργο Λιάγκα να επιστρέφει στη θέση του. Κάτι μας λέει ότι θα προηγηθούν κι άλλες cameo εμφανίσεις.

Ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει στο Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά

Η ανακοίνωση για την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1 και το Πρωινό εκδόθηκε από τον σταθμό αργά το βράδυ της Δευτέρας 11 Ιανουαρίου και ανέφερε τα εξής:

Με μεγάλη χαρά, ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο δυναμικό του.

Το κανάλι και ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής έχουν γράψει μαζί πολλά χιλιόμετρα στο παρελθόν. Συναντιούνται και πάλι, σε μια διευρυμένη συνεργασία που θα περιλαμβάνει project του σταθμού.

Ο Γιώργος Λιάγκας, σύντομα, θα λέει “καλημέρα” μαζί με τη Φαίη Σκορδά, στο “Πρωινό”.

Μια επαγγελματική επανασύνδεση δύο τηλεοπτικών προσώπων πρώτης γραμμής, τα οποία αγαπήθηκαν πολύ από το τηλεοπτικό κοινό που τους ανέδειξε ως το πιο δημοφιλές δίδυμο της πρωινής ζώνης.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν δοκιμαστεί μαζί στον τηλεοπτικό αέρα και έχουν αποδείξει, με επιτυχία, τον επαγγελματισμό και την καλή χημεία τους. Η νέα τους συνάντηση αποδεικνύει ότι το “μαζί” και για τους δύο έχει, ακόμα, πολύ δρόμο μπροστά και ότι οι αληθινοί δεσμοί των ανθρώπων δεν διαλύονται, αλλά εξελίσσονται.