ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μπαίνει στη Γη της ελιάς

Papadakis Press

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος επιστρέφει στην τηλεόραση. Η Γη της ελιάς τον περιμένει και οι τηλεθεατές είναι έτοιμοι να δουν τον μανιάτη Ντάνο να σουλατσάρει στην Αρεόπολη.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος εμπιστεύεται για μια ακόμα φορά τον Ανδρέα Γεωργίου και λέει το μεγάλο «ναι». Την αποκάλυψη έκανε η Αφροδίτη Γραμμέλη στο Πρωινό μας.

«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα δώσει σήμερα μια συνέντευξη στον Θεοχάρη Ιωαννίδη και στο Night Out. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλλον θα αποκαλύψει ότι θα πάρει μέρος στη Γη της Ελιάς του Αντρέα Γεωργίου. Επιμένει στη μυθοπλασία και τις παραγωγές του εξωτερικού, με το καλό να ευχηθούμε», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Κούλη Νικολάου στο Τατουάζ του ALPHA. Άλλοι τον κατακεραύνωσαν, άλλοι τον λάτρεψαν.

O Ανδρέας Γεωργίου είχε δηλώσει τότε: «Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένας άνθρωπος που μας έκανε κλικ και δημιουργήσαμε έναν ρόλο για να εκμεταλλευτούμε και την προσωπικότητά του και κάποια χαρακτηριστικά του, ιδιότητες, σπορ που κάνει.

Θα τα δούμε όλα αυτά στον ρόλο. Καμιά φορά, οι επιλογές των καναλιών γίνονται με βάση τα οικονομικά δεδομένα. Σε αυτή τη φάση, εμείς σαν ομάδα καταφέραμε με τα σημερινά δεδομένα να προσαρμοστούμε σε κάποιες συνθήκες, δουλεύουμε και πιο χαμηλόμισθα.

Οπότε, καμιά φορά και να θέλω να έχω ηθοποιούς σε κάποιους ρόλους, δεν μπορώ να τους έχω. Δηλαδή, ο κος Μπεγνής δεν θα ερχόταν με τα λεφτά που προσφέρουμε εμείς. Ο κος Μπεγνής είναι εξαιρετικά ταλαντούχος και είναι το καλύτερο παράδειγμα ενός ανθρώπου που ξεκίνησε χωρίς να έχει σπουδές στην υποκριτική και μια χαρά τα πήγε».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν έχει κρύψει την αγάπη του για τον χώρο της υποκριτικής και δουλεύει προς αυτή την κατεύθυνση. «Είμαι ένας άνθρωπος που τον ενδιαφέρει πάρα πολύ το αποτέλεσμα στο οτιδήποτε. Η αλήθεια είναι ότι ενημερώνομαι για τα πάντα, και καλά και αρνητικά.

Έχει ξεκινήσει πάρα πολύ καλά, ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει. Δεν με έχουν επηρεάσει τα αρνητικά σχόλια, δουλεύουμε πολύ σκληρά, πάρα πολλές ώρες -ειδικά εγώ για να εγκληματιστώ και γρήγορα», δήλωνε ο Γιώργος Αγγελόπουλος μετά την είσοδό του στο Τατουάζ.

Στη Γη της ελιάς τον περιμένει ο καλός του φίλος, Γιώργος Χρανιώτης, ο οποίος μπήκε κι αυτός πρόσφατα στη σειρά.

«Με ρωτάει πράγματα για το τι θα κάνει, αλλά τον τελικό λόγο τον έχει ο ίδιος. Έχω συνεργαστεί με ανθρώπους που έχουν τελειώσει δραματικές σχολές και ήταν κακοί επαγγελματίες, κι έχω συνεργαστεί με ανθρώπους που δεν έχουν τελειώσει δραματικές σχολές και ήταν άψογοι.

Η άποψή μου είναι ότι το θέατρο είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση για έναν ηθοποιό που δεν έχει την τριβή της δραματικής σχολής, η τηλεόραση και ο κινηματογράφος είναι ένα άλλο πράγμα το οποίο μαθαίνεται», είχε δηλώσει ο Γιώργος Χρανιώτης σε ερώτηση για τον Γιώργο Αγγελόπουλο.