ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο Γεράσιμος Κατσανέας είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου του GNTM 4

Instagram.com/makhs_katsaneas

Ο Γεράσιμος Κατσανέας, aka Μάκης, κατάφερε να εξασφαλίσει το εισιτήριό του στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, πρώτα με την ιστορία της ζωής του και μετά με την ομορφιά και το σώμα του. «Δεν θα παίξω κάποιον ρόλο για να με περάσουν. Θα είμαι ο εαυτός μου. Φίλοι μου με λένε “ιστορία”, γιατί έχω πολλές ιστορίες να λέω επειδή κάνω πολλά πράγματα», ανέφερε στην αρχή ο διαγωνιζόμενος που έκανε τα λόγια του πράξη και κέρδισε τους κριτές με την αξία του.

Με αέρα «έρχομαι και τα σαρώνω όλα στο πέρασμά μου», ο 24χρονος Γεράσιμος Κατσανέας μπήκε στο πλατό για να δείξει στους κριτές πόσο φιλόδοξο, πολυτάλαντο και ικανό άτομο είναι ώστε να αξίζει την παραμονή στο GNTM 4 και την επόμενη φάση που είναι το id catwalk.

Η audition του Γεράσιμου Κατσανέα στο GNTM 4

«Είμαι ηθοποιός, είμαι θεατρικός παραγωγός, είμαι συγγραφέας, είμαι ποδοσφαιριστής, είμαι προπονητής ποδοσφαίρου και έχω και καΐκι τώρα. Είμαι ψαράς», ανέφερε ο διαγωνιζόμενος κατά την είσοδό του στο πλατό, με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου να μετράει στα δάχτυλά της πόσα ο ίδιος έχει πετύχει σε αυτά τα 24 χρόνια της ζωής του.

Όλα, λοιπόν, τα έχει κάνει ο Γεράσιμος Κατσανέας κι αν έχει μείνει κάτι που έχει μείνει ανεκπλήρωτο, είναι η κατάκτηση του GNTM 4. Χθες, πάντως, έκανε το πρώτο του βήμα ως προς την επίτευξη αυτού του στόχου. «Το μόνο που δεν έχω επιχειρήσει είναι το modeling, το οποίο αγαπώ πάρα πολύ. Είναι πραγματικά ένα από τα όνειρά μου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο παίκτης.

Και μπορεί ο ίδιος και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να μην γνωρίζονται προσωπικά, ωστόσο έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό που τους συνδέει. Τα έχουν κάνει όλα σε ετούτη τη ζωή.

Ο Γεράσιμος Κατσανέας έκανε την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου να πλαντάξει

Μιλώντας για τη ζωή του και για όσα βιώματα τον έκαναν αυτό που είναι σήμερα στο πλατό του GNTM 4, ο Γεράσιμος Κατσανέας κατάφερε να ξεδιπλώσει την πιο συναισθηματική πλευρά της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου που μέχρι πρότινος έδειχνο το αυστηρό προφίλ της. Tόσο η ίδια, όσο και ο Άγγελος Μπράτης, δάκρυσαν στο άκουσμα της ιστορίας του.

«Η μαμά μου πέρασε καρκίνο πριν δυο χρόνια, την πήγα στο νοσοκομείο. Όταν την άφησα έξω από το νοσοκομείο, είχε έναν αέρα απίστευτο. Κάνω έτσι, παίρνω το αμάξι και πάω να το παρκάρω. Δεν βρίσκω πουθενά πάρκινγκ. Το αφήνω όπου να ‘ναι ναι. Την πάω μέσα. Βγαίνω και βρίσκω χωρίς πινακίδες το αμάξι. Παίρνω το αμάξι και πάω στην αστυνομία. Μου είπαν πως πρέπει να πληρώσω πρόστιμο και είχα ίσα ίσα λεφτά και για να φάω και για να βάλω βενζίνη να γυρίσω. Πάω στο περίπτερο να πάω κάτι να φάω και αφήνω το πορτοφόλι μου επάνω. Μου το κλέβουν το πορτοφόλι και έχω μείνει εκεί χωρίς λεφτά. Πηγαίνω να γυρίσω με το μετρό και σκέφτομαι πως μου ήρθαν όλα ανάποδα», εξομολογήθηκε ο ίδιος.

«Μας έχεις κατασυγκινήσει γιατί είσαι ένα παιδί που, ενώ έχεις περάσει πάρα πολλά, μπήκε μέσα και μας έχεις μεταδώσει όλη αυτή τη θετική ενέργεια», παραδέχθηκε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. Τελικά κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή του στο GNTM 4 με τέσσερα «ναι».