ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο Chris Noth απαντά στην ερώτηση γιατί η Carrie δεν έσωσε τον Mr. Big

Instagram.com/justlikethatmax

Το reboot του Sex and The City, με τίτλο Αnd Just Like That έκανε πρεμιέρα στο HBO Max στις 9 Δεκεμβρίου με τα δύο πρώτα επεισόδια σε σενάριο, σκηνοθεσία και παραγωγή Michael Patrick King. Η Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), οι δυο από τις τρεις φίλες της, Charlotte (Kristin Davis) και Miranda (Cynthia Nixon), μετά από σχεδόν 11 χρόνια, από την ταινία Sex and the City 2, αλλά και άλλοι αγαπημένοι χαρακτήρες της ταινίας έκαναν δυνατό τηλεοπτικό comeback.

Ένα τηλεοπτικό comeback που συνοδεύτηκε από μεγάλη πικρία από τους fans του SATC καθώς ο αναπάντεχος θάνατος του Mr. Big από καρδιακή προσβολή, άφησε το τηλεοπτικό κοινό με πολλές σκέψεις και ερωτηματικά. «Και κάπως έτσι ο Mr.Big, πέθανε» λέει η Carrie στο τέλος του πρώτου επεισοδίου, με πολλούς να παρατηρούν ότι στη σκηνή του θανάτου φοράει τις ίδιες γόβες με εκείνες που φορούσε όταν ο Mr. Big της έκανε πρόταση γάμου. Κάπως έτσι, το ερωτικό ειδύλλιο μεταξύ της Carrie και του Mr. Big, το οποίο καρποφορούσε ήδη από την πρώτη σεζόν της σειράς, το 1998, έληξε παντοτινά.

Ο καιρός από τότε έχει περάσει και νέα επεισόδια του And Just Like That έχουν προβληθεί. Όμως, η βασική απορία παραμένει. Γιατί πέθανε ο Mr. Big; Η απάντηση που τόσο καιρό περίμενες, μόλις δόθηκε. Μιλώντας στη Vogue, λοιπόν, ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Mr. Bg aka Chris Noth, είπε χαριτολογώντας ότι «φοράει μαύρα» λόγω πένθους. «Όχι, νιώθω καλά», πρόσθεσε στη συνέχεια.

O Chris Noth δίνει απαντήσεις για τον θάνατο του Mr. Big

Πριν δώσει εξηγήσεις για το άδοξο τέλος του Mr. Big, ο Chris Noth παραδέχθηκε πως η ιδέα του να πεθάνει με «το καλημέρα» του And Just Like That δεν τον ενθουσίασε αρχικά. Και να ‘ταν ο μόνος που δεν ενθουσιάστηκε. Έδειξε, όμως, εμπιστοσύνη στον σκηνοθέτη Michael Patrick King, κάνοντας το τόσο – όσο δυναμικό comeback. Στη συνέχεια, ο ίδιος αναφέρθηκε σκηνή του θανάτου του και στο αναπάντητο ερώτημα του «γιατί δεν κάλεσε ασθενοφόρο η Carrie;», από τη στιγμή που τον βρήκε ζωντανό, στο πάτωμα του μπάνιου.

«Κοιτάχτηκαν με τέτοιον τρόπο, όπως ο Warren Beatty και η Faye Dunaway. Κι οι δυο ήξεραν πως είχε έρθει το τέλος. Ξέραμε ότι έπρεπε να γίνει, καθώς δεν γινόταν να πεθάνω μόνος στο μπάνιο. Έπρεπε να έχουμε μία τελευταία στιγμή. Xωρίς να ανταλλάξουμε λόγια, χωρίς γλυκανάλατο διάλογο, απλώς ένα βλέμμα και νομίζω πως ο King το έκανε τόσο ωραία».

To ποδήλατο γυμναστικής – πηγή του κακού ή οχι;

Σύμφωνα με το σενάριο της σειράς, ο Mr. Big , υπέστη καρδιακή προσβολή και πέθανε μετά από ένα virtual πρόγραμμα άσκησης στο στατικό ποδήλατο Peloton. Η εταιρεία είχε εγκρίνει την τοποθέτηση του προϊόντος στο πρώτο επεισόδιο της σειράς. Μέλος του διοικητικού συμβουλίου που είναι αρμόδιο σε θέματα υγείας και ευεξίας, απέδωσε τον θάνατο του Mr Big στον «γεμάτο υπερβολές τρόπο ζωής» του και όχι στο ποδήλατο με την υπογραφή της Peloton.

«Είμαι βέβαιος ότι οι fans του SATC, λυπούνται με την είδηση του θανάτου του Mr. Big ο οποίος πέθανε από καρδιακή προσβολή. Ο Mr. Big είχε αυτό που πολλοί θα αποκαλούσαν έναν υπερβολικό τρόπο ζωής. Έπινε, κάπνιζε, δεν πρόσεχε τη διατροφή του και διέτρεχε σοβαρό κίνδυνο, καθώς είχε υποστεί καρδιακό επεισόδιο στην 6η σεζόν. Οι επιλογές του τρόπου ζωής, ίσως ακόμη και το οικογενειακό του ιστορικό, που συχνά είναι ένας σημαντικός παράγοντας, ήταν η πιθανή αιτία του θανάτου του», ανέφερε ο ίδιος χαρακτηριστικά.