ΤΑΙΝΙΕΣ

Ο Channing Tatum επιστρέφει ως Magic Mike για έναν τελευταίο χορό

Instagram @ magicmikemovie

Ο Channing Tatum επαναφέρει τη μαγεία του Magic Mike για τελευταία φορά στην μεγάλη οθόνη.

Το τρέιλερ της τρίτης ταινίας του κινηματογραφικού franchise, Magic Mike είναι γεμάτο με όλα όσα πιθανότατα περίμενες: lap-dances, εντυπωσιακές χορογραφίες και φυσικά το too hot to handle πρωταγωνιστικό δίδυμο Channing Tatum και Salma Hayek. Δεν παραπονιόμαστε.

Οι λεπτομέρειες της πλοκής της ταινίας Magic Mike’s Last Dance, ήταν κρυφές για αρκετό καιρό, αλλά η Warner Bros επιβεβαιώνει ότι στη συνέχεια, θα δούμε τον Mike να κάνει τον μπάρμαν στη Φλόριντα μετά την κατάρρευση μιας επιχειρηματικής συμφωνίας. Εκεί θα γνωρίσει την Maxandra Mendoza (Salma Hayek) η οποία θα τον παρασύρει στο Λονδίνο και μαζί θα διοργανώσουν μια εκρηκτική παράσταση στην οποία «κάθε γυναίκα θα αισθάνεται ότι μπορεί να έχει ό,τι θελήσει, όποτε το θελήσει».

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης ο Ayub Khan Din (Ackley Bridge), η Jemelia George, η Juliette Motamed (We Are Lady Parts) και η Vicki Pepperdine (Johnny English Strikes Again).

Ο Steven Soderbergh, ο οποίος μετά την σκηνοθεσία της πρώτης ταινίας Magic Mike, αναλαμβάνει τα ηνία για την τρίτη ταινία του franchise, έχει δηλώσει στο Variety ότι το Last Dance είναι εμπνευσμένο από το Magic Mike Live, ένα ανδρικό strip show, το οποίο ξεκίνησε στο Λας Βέγκας, μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε η πρώτη ταινία Magic Mike.

«Η ταινία, παρουσιάζει όλη τη διαδικασία για το πώς ο Mike αποκτά την ιδέα ενός stip show και στη συνέχεια τα εμπόδια, που αντιμετωπίζει στην προσπάθεια να πραγματοποιήσει το όραμά του για το τι θα μπορούσε να είναι αυτή η παράσταση», δηλώνει χαρακτηριστικά ο Soderbergh, προσθέτοντας πως πρόκειται για «μια παραλλαγή του All That Jazz».

Ένας εκπρόσωπος του Magic Mike Live Worldwide επιβεβαίωσε ότι το κοινό του Magic Mike’s Last Dance θα δει στην οθόνη σχεδόν όλες τις χορευτικές ρουτίνες και σκηνές, που μπορούν να δουν ζωντανά κάθε βράδυ στην σκηνή του Magic Mike Live, το οποίο πλέον ταξιδεύει από το Λονδίνο μέχρι το Μαϊάμι. Επιπλέον, πολλά μέλη της παραγωγής Magic Mike Live, συμμετέχουν στην πολυαναμενόμενη ταινία.

@magicmikelivelondon Book your tickets now for an unforgettable night 😏 #magicmikelive #london ♬ original sound – .

Η ταινία Magic Mike’s Last Dance αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες 10 Φεβρουαρίου 2023, λίγο πριν το σαββατοκύριακο του Αγίου Βαλεντίνου.

«Αν πίστευες ότι ο Channing Tatum ήξερε πώς να χορεύει πριν, θα συνειδητοποιήσεις ότι δεν έχεις δει τίποτα», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά η Hayek. «Οι χορευτικές του ικανότητες μόλις έγιναν καλύτερες». Δεν έχουμε κανένα λόγο να την αμφισβητήσουμε, σωστά;