WATCHLIST

Ο Αργύρης Πανταζάρας ίσως και να εμφανιστεί στις “Άγριες Μέλισσες”

NDP Photo Agency

Στα έχουμε πει εμείς εδώ σε αυτό το τίμιο site για τις σειρές εποχής που έχουν δημιουργήσει αίσθηση στους τηλεθεατές και ανακατατάξεις στους πίνακες τηλεθέασης αυτή την τηλεοπτική σεζόν που διανύουμε. Οι «Άγριες Μέλισσες» και το «Κόκκινο Ποτάμι» όμως, ίσως το επόμενο διάστημα να αποκτήσουν ένα ακόμα κοινό εκτός από το γεγονός ότι μιλούν για άλλες περιόδους της ιστορίας του ελληνισμού και ότι θεωρούνται καλά δείγματα της ελληνικής μυθοπλασίας και τα δυο. Ίσως να έχουν και έναν κοινό πρωταγωνιστή. Ο λόγος για τον Θέμη του «Κόκκινου Ποταμιού» δηλαδή τον Αργύρη Πανταζάρα. Παρότι απέρριψε την αρχική πρόταση που είχε δεχτεί από τις «Άγριες Μέλισσες» με ένα «Ποτέ δεν ξέρεις» του σε συνέντευξή του, γεννά ερωτηματικά και ελπίδες στους θαυμαστές του ίδιου και της σειράς του ΑΝΤ1.

Διάβασε επίσης: “Άγριες Μέλισσες” και “Κόκκινο Ποτάμι”. Οι σειρές εποχής έφεραν τη νέα εποχή στην ελληνική τηλεόραση

«Μέχρι τελευταία στιγμή το παλεύαμε. Όμως είχα κλείσει το ρόλο του Θέμη στο Κόκκινο Ποτάμι ένα χρόνο πριν… Με τις Άγριες Μέλισσες ήμασταν σε συνεχή επικοινωνία. Ακόμα και το ενδεχόμενο να συνδυάσουμε τα σίριαλ τέθηκε στο τραπέζι. Όμως πραγματικά κάτι θα χάναμε όλοι. Δεν έχω βρει όμως ακόμα τον τρόπο να είμαι σε δύο μέρη ταυτόχρονα την ίδια στιγμή. Έχει ο Θεός, ποτέ δεν ξέρεις. Ίσως μετά», είπε χαρακτηριστικά ο Αργύρης Πανταζάρας σε συνέντευξή του στο TV Έθνος.

Το απόσπασμα της συνέντευξης σχολίασε και η εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου» με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να μεταφέρει το δικό του ρεπορτάζ για τη σειρά και τον Αργύρη Πανταζάρα στον «αέρα» της εκπομπής. «Μαθαίνω ότι ο Αργύρης Πανταζάρας έχει νέα πρόταση για να είναι στις Άγριες Μέλισσες και μαθαίνω ότι το συζητά πολύ έντονα και δεν είναι απίθανο έως πολύ πιθανό να τον δούμε στη σειρά πριν το Πάσχα», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος. Βρε λες; Τι Πόντος του 1900 τι Διαφάνι του 1950 άλλωστε.

Ο Αργύρης Πανταζάρας μίλησε επιπλέον για τον ρόλο του στη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη αποκαλύπτοντας πόσο πολύ τον συγκινεί. «”Σιωπή”, αυτό μου έβγαλε. “Μια κραυγή που δεν μπορεί να ειπωθεί”. Ακόμα και τώρα που διαβάζω τα σενάρια δακρύζω. Πολλές φορές λέω στον κ. Μανουσάκη τι ζημιά μου έχει κάνει. Πάω για έναν καφέ έξω, ανοίγω τα σενάρια και με παίρνουν τα κλάματα. Τρέμω μη με δει κανένα μάτι. Σου λέει ο άλλος “τι έπαθε αυτός στις 10.00 το πρωί;”. Τότε συνειδητοποιείς ότι η συγκίνηση δεν έχει ώρα, δεν έχει μέρος, δεν έχει πλαίσιο. Και το λέω αυτό ως ένας άνθρωπος που τα μάτια μου είναι “στεγνά” χρόνια τώρα. Ενα ξέρω, ότι με αυτήν τη σειρά θα γίνουμε όλοι πιο ευαίσθητοι», είπε ο ηθοποιός, που επιπλέον σχολίασε την είσοδο στον χώρο της υποκριτικής ανθρώπων χωρίς σπουδές πάνω στο αντικείμενο.

«Η γνώμη μου είναι ξεκάθαρη. Δεν κάνουν οι σχολές, τα πτυχία και τα βραβεία αυτό που είσαι… Έχω συνεργαστεί με παιδί 10 χρόνων πάνω στη σκηνή, και σε ταινία. Έχω παίξει με μηχανοδηγό, με εργάτες εργοστασίου, με παλαιστές, με ράπερ και με ανθρώπους που δεν είχαν καμία σχέση με την υποκριτική. Μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι ήταν πολύ καλύτεροι από πολλούς ηθοποιούς και έμπειρους και σπουδαγμένους και καταξιωμένους» είπε μεταξύ άλλων και συμπλήρωσε: « Ας δώσουμε το δικαίωμα να ασχοληθεί όλος ο κόσμος με το πώς «ποιούμε ήθος». Ολοι έχουν το δικαίωμα, το στομάχι δεν έχουν όλοι».

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency