ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ντέμη Γεωργίου για MasterChef: «Δεν είναι αξιοκρατικός διαγωνισμός»

Instagram.com/demmygeorgiou

Η Ντέμη Γεωργίου ήταν μία από τις παίκτριες του MasterChef στην τέταρτη σεζόν του reality μαγειρικής του Star. Η πρώην παίκτρια του MasterChef σχολίασε τον νέο κύκλο του τηλεοπτικού διαγωνισμού μιλώντας στην εκπομπή Αννίτα Κοίτα του Open.

H Ντέμη Γεωργίου χαρακτήρισε στις δηλώσεις το MasterChef ως έναν μη αξιοκρατικό διαγωνισμό. «Το MasterChef δεν είναι αξιοκρατικός διαγωνισμός, είναι ένα τηλεοπτικό ριάλιτι. Χαίρομαι πάρα πολύ που θα βγει γυναίκα φέτος και το ξέρετε κι εσείς, εκτός αν αλλάξουν τα πράγματα επειδή μίλησα. Είμαι σίγουρη ότι φέτος θα βγει γυναίκα, έτσι πιστεύω. Της αξίζει της Μαργαρίτας», σημείωσε προβλέποντας τον νικητή του μεγάλου τελικού του MasterChef 5.

«Δεν θα ξαναδώ ποτέ στη ζωή μου MasterChef. Είναι ένα ριάλιτι που δεν έχει καμία σχέση με τη μαγειρική», πρόσθεσε στη συνέχεια η Ντέμη Γεωργίου. Σκληρό; Ίσως, αλλά η Ντέμη Γεωργίου έχει μοιραστεί και παλιότερα, αντίστοιχα «σκληρές» απόψεις για το τηλεοπτικό πρόγραμμα μέσα από το οποίο τη γνωρίσαμε.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ντέμη Γεωργίου μοιράζεται τις απόψεις της για το reality μαγειρικής του Star και κατά πόσο αυτό μπορεί να βοηθήσει κάποιον να εξελιχθεί επαγγελματικά, δημόσια. Μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό» τον Μάρτιο του 2021 σημείωνε: «Είναι ένα πείραμα, δεν πιστεύω ότι έχει κάποια υπόσταση στον μαγειρικό κόσμο έξω».

«Όταν βγήκα από το MasterChef υπήρχαν πολλά αρνητικά σχόλια. Έκαναν κριτικές στο μαγαζί, πατούσαν 0 αστέρια ενώ το μαγαζί ήταν κλειστό και έβριζαν επειδή ήμουν παντρεμένη με γυναίκα. Κάναμε report στην Google και τα κατέβασαν», είχε εξομολογηθεί τότε η Ντέμη Γεωργίου, αποκαλύπτοντας ότι είναι σε διάσταση με τη σύζυγό της.

«Το MasterChef με βοήθησε να βρω τα ψυχολογικά μου και να χρειαστεί πιο μετά να τα λύσω. Η πίεση του εγκλεισμού με βοήθησε αρκετά. Χρειάστηκε να δω πτυχές του χαρακτήρα μου, τις οποίες ούτε εγώ δεν αποδεχόμουν. Μαγειρικά δεν βοηθήθηκα και δεν πιστεύω ότι θα βοηθηθεί ποτέ και κανείς από κάτι τέτοιο μαγειρικά», πρόσθετε τότε η Ντέμη Γεωργίου.